-
Feniks
Nie chce mi się sprawdzać daty. Ktoś oprócz mnie i mojego 0,5 się wybiera?; ] -
Meeko'why גבריאל
-
..::KaTa::..
-
Anonim
-
-
Quazi
-
Anonim
-
Meeko'why גבריאל
im mniej osob tym mniejsza szansa na dewastacje czyjegos ciala lokciem czy czyms tam... tak wiec sa tez plusy.
co do Nr. 6 to nie bylbym taki pewny. Koti czy ty za percepowalas ze Feniks napisala Ja i moja 0.5? czyli pierwszy post uwzglednia 2 osoby? Jesli nie, a Koti planuje być to jej osoba bedzie 5ta... co za tym idzie Quazi bedzie 6 ... a Ty mloda damo bedziesz 7dma.. ponoc szczesliwa 7demka kto wie...
anyhoo Koti wprowadzilas zamieszanie numeryczne wiec badz tak laskawa sprostowac :D bedziesz czy nie bedziesz? bo jesli ciebie nie bedzie o faktycznie Mu jest 6; p. -
Zwierzak
-
Anonim
-
<szary>
>Putridity napisał
>
>co do Nr. 6 to nie bylbym taki pewny. Koti czy ty za
>percepowalas ze Feniks napisala Ja i moja 0.5? czyli
>pierwszy post uwzglednia 2 osoby? Jesli nie, a Koti planuje
>być to jej osoba bedzie 5ta... co za tym idzie Quazi bedzie
>6 ... a Ty mloda damo bedziesz 7dma.. ponoc szczesliwa
>7demka kto wie...
>
jesli juz, to ja zostalem zakwalifikowany do polowek, wiec porzuccie liczby calkowite =P -
Anonim
>Putridity napisał
>im mniej osob tym mniejsza szansa na dewastacje czyjegos
>ciala lokciem czy czyms tam... tak wiec sa tez plusy.
>
Hm, a teraz to tak mi się wydaje, że ja od Pana to już nie raz z łokcia zaliczyłam:> Hm, no ale być może jeśli będę szczęśliwą siódemką tym razem łokcia uniknę:P Więc nie obstaję przy tym aby być 6 i nie róbcie zamieszania już z poniedziałku:P
-
Ryba
To ja proponuję dodawanie modulo 6 i wynik podajemy w systemie heksadecymalnym, żeby było prościej :D
heh -
Meeko'why גבריאל
>Hm, a teraz to tak mi się wydaje, że ja od Pana to już
>nie raz z łokcia zaliczyłam:> Hm, no ale być może jeśli
>będę szczęśliwą siódemką tym razem łokcia uniknę:P
ummm ... tak ... nie watpliwie. Czuje sie publicznie pociagniety do odpowiedzialnosci dlatego tez publicznie przepraszam za swoje konczyny ktore nie zawsze pokornie poddaja sie mojej woli. Mozliwe tez ze jest to wina mojej percepcji. Nie baczac na przyczyne pragne wyrazic gleboka skruche... nie jestem tak naiwny by obiecywac ze to sie nigdy wiecej nie powtorzy... "we're not making promises that we know we'll never keep" - Genesis/Disturbed nie mniej nawet jesli do tego dojdzie... bedzie to nie celowe. -
Anonim
zaliczylam pierwszy post jako dwie osoby :D mnie jak zwykle nie bedzie. -
Anonim
-
Kotot
Jak moje 0,5 się zaloguje to może podejmie decyzję czy będziemy. Klolthxbai. -
Anonim
-
Anonim
-
zwierzak
A przynajmniej co taki dzień, żeby następny był wolny. W zasadzie, to dzień po HardZone powinien być wolny ustawowo. :)
Oraz pewnie się pojawię. -
Rahaniel
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne