Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Joł.

Każdy fan dobrej literatury zna i docenia fotoopowieści publikowane w Bravo. Ta głębia psychologiczna postaci, wysublimowana i skomplikowana fabuła, suspens i trzymanie w napięciu do końca.

Każdy HardZonowiec i inny fan metalu powinien poznać fotoopowieść Bravo o satanistach. W końcu, to po części opowieść o nas.

http://klub.chip.pl/arendt/szatanow...
  • Gregor

Szqrrrrwa. Brak mi slow. Zenada.
  • Anonim

Nie podoba Ci się? Pewnie też jesteś szmatanistą!
  • dzialfoto.pl

kto to k***a wymyslil :/
  • Anonim

....głupie jak brawo ale jak bym się spalił to śmiechawa gwarantowana....dodam do ulubionych jak by co ]:->
  • The Fucking Prinsess

łozeszqr**japier***.... <rotfl> a zakonczenie??? buhahahahahaha no skonac mozna <lol>
  • Kosa

juz to widziałam i sie obśmiałam, ciekawe czy redaktorzy tworzący to wspaniałe fotostory tez mieli z tego polewkę;P
  • Anonim

wiedziałem że to ściema ten make up i fryzury ja przecie tak nie chodziłem nigdy ubrany;D
  • .:thetomster:.

buhahahaha... też mam świeczki w pokoju....
  • Igne

:/
  • Kaczor

Staaare :o)

Podejrzewam, że autorzy i modele też mieli polewkę z tej historii, w końcu to miała być opowieść sensacyjna dla 11-letnich lalek Barbie. :o)
  • Anonim

O mój bożę! O mój boże! Toż to straszne rzeczy dzieją się na świecie!
  • Anonim

O moj Boze! conajmniej nie smieszne fotostory :/
  • The Fucking Prinsess

eee.... o co wam chodzi? :P co to za powaga??? poczuwacie sie czy jak :P ja sie tam obsmialam jak norka :D a jak ktos wczesniej zauważył robiący to ludzie musieli miec z tego niezłą polewke <rotfl>
  • ~k^

kuwa muszę się zastanowić nad swoim życiem :| ale musze przyznać że przezacna lekturka :)
  • Endriu

śmieszne to może to i jest, ale także przerażające :) jak ktoś to przeczyta i uwierzy to psychika skrzywiona do końca hehe i bedzie takich jak my (ale to zabrzmiało; P) wytykać palcami
  • Anonim

wystarczy wlaczyc vive jak leci ciezka muzyka... czlowiek popatrzy i takie wlasnie bedzie mial pojecie. Eh... No nic. Jakby ta myzuka wlasnie taka byla jak na ciezkiej vivie tobym jej nie sluchal :)
  • Anonim

ale pierdolicie od rzeczy:p
  • Anonim

tak mnie wciagnela ta historia ze mimo pozniej godziny dotrawalam do jej konca:))
    szkoda ze nie ma takich szatanowcow bo chetnioe bym sie do nich zglosila na ofiare...:D
  • Anonim

spóźniłaś sie zapisy były dziś do 17-stej:P....voynar czekamy aby zrobić ci ten 1 raz <rotfl>
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)