-
Anonim
Joł.
Każdy fan dobrej literatury zna i docenia fotoopowieści publikowane w Bravo. Ta głębia psychologiczna postaci, wysublimowana i skomplikowana fabuła, suspens i trzymanie w napięciu do końca.
Każdy HardZonowiec i inny fan metalu powinien poznać fotoopowieść Bravo o satanistach. W końcu, to po części opowieść o nas.
http://klub.chip.pl/arendt/szatanow... -
Gregor
-
Anonim
-
dzialfoto.pl
-
-
Anonim
....głupie jak brawo ale jak bym się spalił to śmiechawa gwarantowana....dodam do ulubionych jak by co ]:-> -
The Fucking Prinsess
łozeszqr**japier***.... <rotfl> a zakonczenie??? buhahahahahaha no skonac mozna <lol> -
Kosa
juz to widziałam i sie obśmiałam, ciekawe czy redaktorzy tworzący to wspaniałe fotostory tez mieli z tego polewkę;P -
Anonim
wiedziałem że to ściema ten make up i fryzury ja przecie tak nie chodziłem nigdy ubrany;D -
.:thetomster:.
-
Igne
-
Kaczor
Staaare :o)
Podejrzewam, że autorzy i modele też mieli polewkę z tej historii, w końcu to miała być opowieść sensacyjna dla 11-letnich lalek Barbie. :o)
-
Anonim
O mój bożę! O mój boże! Toż to straszne rzeczy dzieją się na świecie! -
Anonim
-
The Fucking Prinsess
eee.... o co wam chodzi? :P co to za powaga??? poczuwacie sie czy jak :P ja sie tam obsmialam jak norka :D a jak ktos wczesniej zauważył robiący to ludzie musieli miec z tego niezłą polewke <rotfl> -
~k^
kuwa muszę się zastanowić nad swoim życiem :| ale musze przyznać że przezacna lekturka :) -
Endriu
śmieszne to może to i jest, ale także przerażające :) jak ktoś to przeczyta i uwierzy to psychika skrzywiona do końca hehe i bedzie takich jak my (ale to zabrzmiało; P) wytykać palcami -
Anonim
wystarczy wlaczyc vive jak leci ciezka muzyka... czlowiek popatrzy i takie wlasnie bedzie mial pojecie. Eh... No nic. Jakby ta myzuka wlasnie taka byla jak na ciezkiej vivie tobym jej nie sluchal :) -
Anonim
-
Anonim
tak mnie wciagnela ta historia ze mimo pozniej godziny dotrawalam do jej konca:))
szkoda ze nie ma takich szatanowcow bo chetnioe bym sie do nich zglosila na ofiare...:D -
Anonim
spóźniłaś sie zapisy były dziś do 17-stej:P....voynar czekamy aby zrobić ci ten 1 raz <rotfl>
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne