-
Anonim
-
Anonim
Mi ktoś kosę założył i prawie fikołka wywinąłem:) a później ja przyłożyłem jednej ze stałych bywalczyń (nie pamiętam, którą kończyną) w głowę. Uciekłem szybko, bo groźnie wyglądała i mam tylko nadzieję, że następnym razem nie będzie mnie pamiętała:P
W ogóle to fajne z Was ludki, lubię Was i w ogóle. Tak wiele jest w Was energii i chętnie dzielicie się nią z bliźnimi. Gdyby Was wszystkich tam nie było nie miałbym pewnie ochoty żeby sobie raz podskoczyć, a tak to mogę się nabrykać ile wlezie;)
Ktoś się orienci jak dosyć sprawnie wrócić z HZ do Piaseczna? Nocniki jeżdżą cały tydzień, czy tylko w weekend tak jak metro? -
Anonim
nocniki jezdza tylko do karczunkowskiej , ztm , od karczunkowskiej sobie radz sam czyli tak zwana piechotka :) no ale 5 przystankow do piaseczna akurat sie przejdziesz przewietrzysz :D -
Anonim
Dzięki, właśnie tak mi się coś o uszy ta Karczunkowska obiła kiedyś i zastanawiałem się ile w tym jest prawdy. Wiem, że mieli puścić jakiegoś nocnika prosto do Piaseczna, ale on chyba będzie jeździł sobie tylko w weekendy, jeżeli w ogóle będzie jeździł.
Hmm... taki spacerek może być nawet pożyteczny:) Ewentualnie można podjechać nocnikiem, a dalej wziąć sobie drivera na ten drobny kawałek, bo na trasę z Parku do Piaseczna to mnie jeszcze nie stać:) -
-
Anonim
powiem Ci jedno jezdzily nocne do piaseczne prywatne ale odwołali je , tzn wstrzymali bo zmieniaja tabor nie wiem ile w tym prawdy ale maja puscic 26 maja express piaseczno moze bedzie nocny ,no ale nic pewnego :) w lato luzik mozna sie przejsc ale w zime to chujnia z deka ale zawsze do jeta sie mozna zaczepic kupic zupke zjesc i potem wyjsc na 1 poranny busik ale jak tam wolisz -
Anonim
To ja się chyba zastanowię czy nie pracować w piątki od 3 rano:) Jadąc do Piaseczna będę mijał swoje miejsce pracy, więc trochę bez sensu wracać z powrotem za kilka godzin. W Ekaterinburgu o tej porze będzie 7 rano, więc i tak będę mógł się tutaj jeszcze co najmniej jakąś godzinkę przekimać zanim ktoś się zorientuje, że jestem online i zacznie dupę zawracać:) Friday - Zombieday -
Khalil "Glaca" كهاليل
-
Anonim
a ja tylko powiem że się dawno tak nie wybawiłem jak wczoraj i chyba nawet śpiewałem, i ogólnie było śmiesznie no i oczywiście rozmowy o życiu na poważnie też były, i brykanie z wygibasami, wszystkiego w jak najlepszych proporcjach
-
dzialfoto.pl
-
Rzeźnik
no ja po prostu nie wiem już ocokaman z tym Kilenem - zmienił się czy co? - w każdym razie z tygodnia na tydzień odczuwam wzrastające zaskoczenie ruchami w plejliście
jakże miło NIE słuchać w kółko tego samego! :)
respekta 4 DJ -
Feniks
Racja, Khalil zrobil mila niespodzianke swoim przybyciem:) Coz, po raz pierwszy w zyciu (czyli od dwoch lat;]) bylam w parku w adidasach i stwierdzam, ze moja teoria absolutnej wyzszosci glanow zostala nieco zachwiana.. ale mialam problemy z utrzymaniem rownowagi. Dziwnie tak odrywac sie od ziemi przy podskoku O.o'
A ogolnie.. To był straaaaasznie dziwny hardzone O.o' -
Anielica
Zacnie było, wyskakałam się i wyszalałam, pan Dj zaskakuje coraz to nowszym zestawieniem muzycznym.
BIO, musimy powtórzyć to śpiewanie:P Darcie mord znaczy;]
-
Anonim
>Feniks napisała:
>Dziwnie tak odrywac sie od ziemi przy podskoku O.o'
eee tam - właśnie fajnie; )
-
ChaЯlie
>Feniks napisała:
>Coz, po raz pierwszy w zyciu (czyli od dwoch lat;]) bylam w
>parku w adidasach i stwierdzam, ze moja teoria absolutnej
>wyzszosci glanow zostala nieco zachwiana.. ale mialam
>problemy z utrzymaniem rownowagi. Dziwnie tak odrywac sie od
>ziemi przy podskoku O.o'
Glany beee... glany mi dawno temu popsuły nogi. No ale dawno temu to one ważyły więcej ode mnie; )
-
Anonim
-
ChaЯlie
-
Meeko'why גבריאל
Feniks: for starters : Kilen nie Khalil :P po 2gie Glany maja swoj urok ale do skakania na parkiecie ... hmm 2 kawalki i 20 minut przerwy otherwise pomijajac juz dewastacje twojego ciala jakiego te buty sie dopuszcza to poprostu dosc szybko ci butki sie 'połamią' czy tez pekna w kostkach chociazby (z tylu)
Anyhoo zgadzam sie z Rzeznikiem. Gdybym chcial byc odrobine zlosliwy zasugerowalbym ze Mista DiDżej wpadl potajemnie raz czy dwa do Tattoo w sobote i podejrzal/podsluchal to i owo ... a mowia ze starego psa nie nauczysz nowych sztuczek.
Mamy poniedzialek. 12 Maja roku Pańskiego 2008.. a mi POWOLI ustepuja zakwasy. -
Feniks
pheh.. nie ucz dziada, jak charchac xP w glanach chodze od 6-7 lat na zmiane jedynie z sandalami (ew. kozakami), a od 2 lat chodze w nich do parku, i to w adidasach malo sobie nog nie polamalam, a glany juz nie takie rzeczy przezyly :P
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne