-
.:thetomster:.
-
Anonim
wam to chyba po prostu za dobrze tutaj...Chcielibyscie konkretow to moze w koncu jakis konkretny temat by ktos zaczal bo odkad tu jestem to takich naprawde konkretnych nie bylo...no chyba ze konkretna ustawka na polach przed parkiem :D a no i ostatnio bylo cos o koncercie w ktorym prawie same offtopy :)))) -
dzialfoto.pl
specjal for you http://pkfoto.friko.pl/ --> tu masz zdjecia z Goraszki i ostatniego parku bo nie wiem czywidziales te z goraszki??:> -
Wujek Voynar Renifer Rudolf
Widział, widział:) i pościągał dziekóweczka :)
Necik nówka sztuka :)
I jak tu nie offtopować moi drodzy ?? :P -
-
dzialfoto.pl
-
The Fucking Prinsess
no to jak inni beda brac z ciebie przykład to ja .... to ja... to ja juz sama nie wiem co :P bo mam ostatnio rozdwojenie wszystkiego co łaczy sie z kwestiami poznawczymi łacznie ze zdaniem na temat romantyzmu :P
delikatny offtop - JAK MNIE SIE NIIICCCCCCCCCCCCCC NIE CHCE :P -
baЯtosz
-
~k^
Bartosh. umówmy się. skoro mowa o spamowaniu to się "śmieci przykładem" a nie "świeci przykładem" :) -
The Fucking Prinsess
ttiiiiaaaa.... w świetle ostatnio zaistniałych faktów w pełni sie z Tobą Bartoshq zgadzam; ] -
dzialfoto.pl
khe...khe... widze ze spamowanie stalo sie czyms normalnym....czyzby bylo to zarazliwe:) i przenosi sie droga kropelkowa:P -
Wujek Voynar Renifer Rudolf
Pablo, ja widze,ze ja zaszynam spamowac - hmmm - czy jest coś z ostatnich parków o czym nie pamiętam (to a propos tej drogi kropelkowej; ) ??? -
baЯtosz
-
dzialfoto.pl
tak wlasnie skumalem:PPP
Ale zesmy sie nie calowali :) to nie wiem:P chyba ze mnie musnoles:) a ja sobie nie przypominam:P
boszze co ja wogole opowiadam:P hahahhaha chyba od tej nauki mi sie juz poprzewracalo:P co ja mowi jakiej nauki:)...... -
The Fucking Prinsess
-
dzialfoto.pl
-
dzialfoto.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne