Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:thetomster:.

ej stworzyli wam czat na gronie na pierdoły.... zapraszam
  • Anonim

wam to chyba po prostu za dobrze tutaj...Chcielibyscie konkretow to moze w koncu jakis konkretny temat by ktos zaczal bo odkad tu jestem to takich naprawde konkretnych nie bylo...no chyba ze konkretna ustawka na polach przed parkiem :D a no i ostatnio bylo cos o koncercie w ktorym prawie same offtopy :))))
  • dzialfoto.pl

specjal for you http://pkfoto.friko.pl/ --> tu masz zdjecia z Goraszki i ostatniego parku bo nie wiem czywidziales te z goraszki??:>
  • Wujek Voynar Renifer Rudolf

Widział, widział:) i pościągał dziekóweczka :)

Necik nówka sztuka :)

I jak tu nie offtopować moi drodzy ?? :P
  • dzialfoto.pl

nie da sie prawda???
    a wszyscy mowia ze ja tu za duzo siedze:P!!!
  • The Fucking Prinsess

no to jak inni beda brac z ciebie przykład to ja .... to ja... to ja juz sama nie wiem co :P bo mam ostatnio rozdwojenie wszystkiego co łaczy sie z kwestiami poznawczymi łacznie ze zdaniem na temat romantyzmu :P
    delikatny offtop - JAK MNIE SIE NIIICCCCCCCCCCCCCC NIE CHCE :P
  • baЯtosz

Romantyzm to jedyna sluszna postawa .... :P
  • ~k^

Bartosh. umówmy się. skoro mowa o spamowaniu to się "śmieci przykładem" a nie "świeci przykładem" :)
  • The Fucking Prinsess

ttiiiiaaaa.... w świetle ostatnio zaistniałych faktów w pełni sie z Tobą Bartoshq zgadzam; ]
  • dzialfoto.pl

khe...khe... widze ze spamowanie stalo sie czyms normalnym....czyzby bylo to zarazliwe:) i przenosi sie droga kropelkowa:P
  • Wujek Voynar Renifer Rudolf

Pablo, ja widze,ze ja zaszynam spamowac - hmmm - czy jest coś z ostatnich parków o czym nie pamiętam (to a propos tej drogi kropelkowej; ) ???
  • baЯtosz

To co Kropeczko, zakladamy grono romantykow :D ?
  • dzialfoto.pl

tak wlasnie skumalem:PPP
    Ale zesmy sie nie calowali :) to nie wiem:P chyba ze mnie musnoles:) a ja sobie nie przypominam:P

boszze co ja wogole opowiadam:P hahahhaha chyba od tej nauki mi sie juz poprzewracalo:P co ja mowi jakiej nauki:)......
  • The Fucking Prinsess

eee.... Pablo... bredzisz; )
    Bartosh - nie ma sprawy :D
  • dzialfoto.pl

nooooo nawet nie wiesz krpus jak bardzo:P
  • dzialfoto.pl

KROPUS*
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)