Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mozecie juz skonczyc temat biustow???!!!!!
    dziekuje
  • dzialfoto.pl

ja juz wczoraj chcialem skonczyc ale ci mecza ze ola boga:) hahahha asorki znowu dogryzam:):P
  • dzialfoto.pl

coooo sie dzieje ze taka cisza dzis kuzwa??:> nie mam z kim poklikac:(:/
  • Anonim

bo wszyscy pracuja..ja to nie wiem w co dzis rece wlozyc...pieprzona sztafeta olimpijska....
  • Agat

ja tez pracuje, ja tez:D
    choc wlasnie stwierdzilam, ze już mi sie nie kce tlumaczyc i poczytam sobie jakoms ksiazke w internecie...po rusku zeby bylo ciekawiej...trzeba sobie umiec znalezc rozrywki intelektulane, co??:]
  • Anonim

u mnie jeszcze tylko pół godziny do końca pracy, nos zatkany, zanik głosu ..ech szkoda gadać..dobrze ze juz niedługo HZ; -)
  • dzialfoto.pl

noooooo juz tylko sroda i w czwarteczek o 21 ruszamy watacha:P
  • Anonim

ach ten PABLO, co my byśmy bez Ciebie zrobiły :P
  • Anonim

Margo, Twoja postawa (niech każdy się zajmie swoim b...) jest wybitnie aspołeczna. Protestuję!

;-P
  • dzialfoto.pl

nic byuscie nie zrobili !!znaczy szysto poza tym ze nie musieli moich postow czytac:P<LOL>
  • dzialfoto.pl

co to juz kuzwa nikt nie ma ochoty na pisanie spamu !!! znowu mam rozkrecac cala zabawe:P bezemnie to by ten topic juz byl skasowany kuzwa:P
  • Anonim

nie mam czasu mam krowy do dojenia<rotfl>:P
  • Gregor

Patrzac na twojego obecnego nicka, rozumiem o co chodzi ci z tymi krowami.... Ale uwazaj zeby przez pomylke lub przypadek nie wydoic byka........; ]
  • Anonim

paps 17 biblioteka zamknmieta do jutra:D
  • dzialfoto.pl

juz sie nie mozemy doczekac:)
  • Anonim

Pulpet ma dostęp do kompa w Anglii... czyli po drobnym spadku formy (spowodowanym nieobecnością Pulpeta) zespół spamerów naszego grona wraca do czasów świetności; ).
  • dzialfoto.pl

czyli powinienem sie cieszyc:)??
  • Anonim

Mam Ci mówić co powinieneś? No to zacznijmy od: pamiętaj, żeby nie moczyć łóżka; -P.
  • Anonim

a co Ty mi tu TOMASH bedziesz mówił o aspołeczności?; -) Ty juz zdaje sie jakimś b... sie zajmujesz :P
  • Anonim

a teraz z innej beczki... ktos wie gdzie dokladnie pulpet sie znajduje???
    bo w londynie dzis jakies wybuchy byly....
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)