-
Anonim
-
dzialfoto.pl
ja juz wczoraj chcialem skonczyc ale ci mecza ze ola boga:) hahahha asorki znowu dogryzam:):P -
dzialfoto.pl
coooo sie dzieje ze taka cisza dzis kuzwa??:> nie mam z kim poklikac:(:/ -
-
Anonim
bo wszyscy pracuja..ja to nie wiem w co dzis rece wlozyc...pieprzona sztafeta olimpijska.... -
Agat
ja tez pracuje, ja tez:D
choc wlasnie stwierdzilam, ze już mi sie nie kce tlumaczyc i poczytam sobie jakoms ksiazke w internecie...po rusku zeby bylo ciekawiej...trzeba sobie umiec znalezc rozrywki intelektulane, co??:] -
Anonim
u mnie jeszcze tylko pół godziny do końca pracy, nos zatkany, zanik głosu ..ech szkoda gadać..dobrze ze juz niedługo HZ; -) -
dzialfoto.pl
-
Anonim
-
Anonim
Margo, Twoja postawa (niech każdy się zajmie swoim b...) jest wybitnie aspołeczna. Protestuję!
;-P -
dzialfoto.pl
nic byuscie nie zrobili !!znaczy szysto poza tym ze nie musieli moich postow czytac:P<LOL> -
dzialfoto.pl
co to juz kuzwa nikt nie ma ochoty na pisanie spamu !!! znowu mam rozkrecac cala zabawe:P bezemnie to by ten topic juz byl skasowany kuzwa:P -
Anonim
-
Gregor
Patrzac na twojego obecnego nicka, rozumiem o co chodzi ci z tymi krowami.... Ale uwazaj zeby przez pomylke lub przypadek nie wydoic byka........; ] -
-
Anonim
-
dzialfoto.pl
-
Anonim
Pulpet ma dostęp do kompa w Anglii... czyli po drobnym spadku formy (spowodowanym nieobecnością Pulpeta) zespół spamerów naszego grona wraca do czasów świetności; ). -
dzialfoto.pl
-
Anonim
Mam Ci mówić co powinieneś? No to zacznijmy od: pamiętaj, żeby nie moczyć łóżka; -P. -
Anonim
a co Ty mi tu TOMASH bedziesz mówił o aspołeczności?; -) Ty juz zdaje sie jakimś b... sie zajmujesz :P -
Anonim
a teraz z innej beczki... ktos wie gdzie dokladnie pulpet sie znajduje???
bo w londynie dzis jakies wybuchy byly....