-
Anonim
nie oni o tym nie wiedzą stary gdzie indziej sie udziela NIZ NA DZIELNICY:D ... przedszkole podstawówka Lo na dzielnicy i od chuja ziomów czyni mi atmosfere wprost rodzinna na starym URSUSIE:D -
dzialfoto.pl
-
Anonim
-
-
Gregor
Szqrva. Wchodze na grono, zagladam tu i co widze? Wszedzie pelno odpowiedzi Pulpeta, jakies dziwne rozmowy...... Ludziska. Po to powstal chyba ten temat zeby tych oftopow w innych nie robic. To rzeczywiscie robi sie nerwujace. -
dzialfoto.pl
ja przepraszam!!!! ja sie staram tu spamowac najwiecej!!!!! a na innych pisze raczej na temat a jesli mi nie wychodzi to sorki!! -
Anonim
-
Anonim
a ja mam to w dupie :) nie no w sumie nie. generalnie nie chce mi sie nic pisac czesto... -
dzialfoto.pl
no nareszcie sie skonczylem uczyc:P tej zajefajnej statystyki!!! dzizus jakie to jest pojebane i kto to wymyslil:) a teraz lulu siusiu paciorek i spac przed jutrzejszym ciezkim dniem w pracy:P i dalsza nauka PRAWA...o boszzzeee.....:/
ale jeszcze ze 2 h relaxu przy medal of honor:P szwabiska szykowac sie:P- bez urazy dla nikogo:P
-
granat
panie daj pan spokoj.Ja to sie ucze jeszcze ale zaraz polegne.Pozatym statystyka jest poebana:) -
PlejAda
taaa
ja na piatek na 10 rano musze umiec literature francuska XX wieku..://
problem w tym ze nie przeczytalam zadnej ksiazki, zadnego pieprzonego wiersza i tylko jedna mala sztuke;//
jak zdaze przeczytac wszystkie streszczenia to bedzie cud...
no coz, 2 noce przede mna i caly dzien jutro;)) -
granat
-
PlejAda
kto tu mowi o panikowaniu? :))
ja juz nie panikuje..teraz jestem tylko przerazona i zla na siebie ze nic nie robilam; )))
jakos to bedzie, co tam:) -
The Fucking Prinsess
offtop - qrna - zajebiscie chujowo mi sie zrobiło... :( zmarł koles potracony przez jakiegos kutasa. motocyklista... :( wymuszono na nim pierszeństwo... :( miesiac był w spiączce :(
[*] za tate Filipa :(((((
-
-
Anonim
Kropka ja wiem ze powazna sprawa i wogole ale nie tutaj... zdecydowanie.
Anyway - Statystyka jest wypas, 3 semestry ja zdaje i zdac nie moge :D -
dzialfoto.pl
aaaaaa Ciacho szacuneczek:))))
ja powiem ze mi sie nie chce placic kupe kasy za poprawki!!wiec jak niezdam chyba bede zebral na centralnym zeby za poprawki zaplacic:P -
The Fucking Prinsess
a jak nie tutaj to gdzie???
wiesz w zwiazku z tym ze lada dzien w końcu jazdy zaczne na kursie i mam nadzieje juz nie długo zrobie prawko na motocykl to sie tym przejmuje z powodów bardziej osobistych także :((( a nie chciałam offtopować innych tematów. -
dzialfoto.pl
-
Anonim
-
The Fucking Prinsess
tylko wierz mi Pablo.... wolałabym na serio offtopować czymś weselszym... heh... az sie boje pomyslec co bedzie jak mnie przyjdzie wyjechac na ulice wsród takich ludzi jezdzić..... heh... dobra. nawet nie zaczne tu tematu o nie szanowaniu motocyklistów bo sie rozpęta zaraz ze to szaleńcy itd. bez sensu. -
The Fucking Prinsess