Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie:P
  • Anonim

jak to lpr namierzy to wszech polaczków na park naślą przeciw pedałom hardzonowym:D
  • dzialfoto.pl

kogo masz na mysli??.. ja sie nie przyznaje:)....
  • Wujek Voynar Renifer Rudolf

No wiesz Pablo - głodnemu chleb na myśli, a że Pulpet dla wejścia do Parku zrobi WSZYY|STKO :PPPP hehe :))
  • dzialfoto.pl

ja sie na to nie pisze:):P

chlopaki noooo:P jeden zboczek drugi dewiant:) boszeee z kim mi przyszlo obcowac:PPP hahahahha:)
  • The Fucking Prinsess

http://grono.net/user/pubcomm-showo... macie cos dla was; )
  • The Fucking Prinsess

no jak bzety to tu moge offtopowac - ALE SOBIE PRZEJEBAŁAM :[ moja promotor własnie mnie grzecznie wyjebała z seminarium :/ QRRRWWWAAAAAAAA!!!!!!
    sorki... ale sie musiałam uzewnetrznić...
  • dzialfoto.pl

tylko w parku tego nie uzewnetrzniaj w postaci gryzienia= odreagowania
  • Anonim

kropa znajdziesz innego promotora;]
  • Gregor

Łoj. To nie fajnie. A za co cie wywalila?
  • Anonim

Kropeczko,nie mow tylko,ze pogryzłaś promotorke?!
  • The Fucking Prinsess

nooo nieee :P Pablo nie bede gryść tylko pić <lol> a w tym temacie moge liczyć na wspólprace z waszej strony, co??:D
    Pulpet - moja promotor juz mi grzecznie napisała ze ona sie chęęętnie zgodzi na to zebym sobie promotora zmieniła.. heh...
    Patka - nieee nie pogryzłam... jeszcze; ) ale na koniec to co mi tam :D
    A co zrobiłam??? heh. babka sie z nami mailami kontaktowała a ja uczelnianą skrzynkę sprawdzam najzadziej :/ i o wszystkichsptkaniach w tym semsestrze dowiadywałam sie po czasie :/
    pomozecie mi zapic smutki co???? <lol>
    mam sie z nią w piątek widziec wiec akurat <rotfl>
  • dzialfoto.pl

pewnie ze pomozemy !!nawet w miare mozliwosci i braku roboty w robocie pomozemy napisac mgr:))))))))))))))))))))))))
  • Anonim

jak nie zastara to się mogę z nią w piatek spotkac przed wyjazdem do mińska:D
  • dzialfoto.pl

a co ty bys jej zrobil:)??:>.....???upil !!??
  • Anonim

zacytuje dresów z osiedla"będzie bita i ruchana"<rotfl>alem wulgarny ale wszystko mnie dziś wqrwia;/...poleje się czyjas krew jak mi na drodze jakieś gówno stanie for sizul my nizul]:->
  • dzialfoto.pl

dobrze ze nie mieszkamy na tych samych osiedlach:P bo nie chcial bym widziec twojej miny jak wdepniesz w gowno:)
  • dzialfoto.pl

dobrze ze nie mieszkamy na tych samych osiedlach:P bo nie chcial bym widziec twojej miny jak wdepniesz w gowno:)
  • Anonim

hehehe spadaj....... gówna spierdalaja na mój widok lub ustepuja mi miejsca na ławce 23 lata robi swoje na jednym podwórku szacun i rispekt jak z filmów o gangsterach każdy wie ze to złodzieje i banda łajz ale póki nie odpierdalają akcji na osiedlu mają spokój....mój stary jest glina( w prawdzie nie na dzielnicy ale jedno słowo i dzieciaki maja wyrok w zawiasach albo odsiadke od ręki) i tez kładzie na to loda odkąd radia przestały ginąć na osiedlu:D
  • dzialfoto.pl

rispekt:).....
    znczy jestes synem szeryfa i zadzisz jak sie da:PPP??
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)