Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ad - z Twoimi butami tragedia sie stala... Chcialbym wniosek zlozyc do parku zeby facetow w glanach nie wpuszczali bo jak nadepna to boli jak skurwysyn; ) Mi nadepneli kilkanascie razy... no ale ja sie rzucam po parkiecie wiec nie ich wina :D
  • Gregor

Unikac centrum kurfa........... JA TU MIESZKAM!!! Od 2 godzin z mieszkania wyjsc nie moge bo jakis idiota "byc moze" podlozyl bombke 20-30 metrow od mojego bloku! :[
    Kurfa......... A ja chce kebab :/
  • dzialfoto.pl

Gregorku ale masz czas zeby zdjatka poogladac!!!
  • PlejAda

taa
    poltorej godziny szlam z uniwerku na ochote zeby potem stac w zatloczonym pociagu ktory sie spoznil 30 minut
    wrrr
    przyznac sie ktory to zrobil??!:PP

Ciacho-sama kiedys przychodzilam w glanach:))
    ale znam ten bol, mi tez czasem teraz depcza
    coz, trzeba sie przyzwyczaic bo buciki mamy wypasione:PP
  • dzialfoto.pl

znowu psia mac sie grono jebuta!! motyla noga:P
  • Anonim

tia,mi tez..
  • Anonim

a ja byłem na granicy jak usłyszałem o tej bombie co jej nie było<hahaha>
  • dzialfoto.pl

to moze to ty byles!!??
  • dzialfoto.pl

jako wspolorganizator tego zamieszania:P
  • Anonim

tia zjarany zazwoniłem że gaz jest w kfc<hahaha> dobre pomyslę o tym na przyszłość;)
  • Agat

tylko daj znac jak bedziesz cos kombinowac, bo ja nie chce znow sepdzic 2,5h w autobusie...:>
  • Anonim

narazie kombinuje jak sie zabrać za naukę bo jutro 2 egzamy am chory a na jesieni nie bedzie mi sie chciał tego już wogóle zdawać;/......pierdole to do piczy w tym kraju;p
  • dzialfoto.pl

dobrze ze tam nie jadam!!mc tez odpadaja!!:)

tylko na zadnego kebaba zamachu nie szykuj:P
  • dzialfoto.pl

nie jestes sam z ta nauka!!! ja siedze w pracy i tylko mam dylemat !!
    posiedziec przy kompie czy moze poczytac cos ze statystyki i jeszcze zrobic do ie prezentacje w PP
    jak narazie komp wygrywa a czasu coraz mniej:/
  • Anonim

...narazie to na aptekę zamach zrobię bo blisko tuż za rogiem coś na gardło jebne bo srasznie mnie boli a jak palę to drapie niemiłosiernie;/
  • dzialfoto.pl

gardlo to pryszczyk mnie cos szczeka pobolewa!!! nie wiem czy i ktos dal w pyska w parku czy to tak samo!!
  • Anonim

a może do dentysty:p
  • dzialfoto.pl

bylem niedawno jakies 1,5 miecha temu!!!

a borowanka nie mialem juz 10 lat!!i to niejest juz najwyzsza pora zebym mial:)
  • Anonim

a może od ssania cie boli szczęka:p
  • dzialfoto.pl

chcialbys co:)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)