Park/hardzone [855]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czyli qrwa pablo ile mozna z batkiem zaśmiecać tematy:p
    ...parówkowy skryto coś tam mówimy NIE :) i tu sie produkujemy;>
  • Gregor

Yesssss, w koncu :] To i ja pospamuje; ) Zaliczylem dzis koncowy egzam z jezyka, wiec jedno zmartwienie z glowy... Jeszcze tylko "kilka" innych pozalatwiac i moze w czwartek bedzie fajna zabawa :/
  • Anonim

twoim językiem:p
  • Anonim

Idzie słoń lasem i się śmieje tak, że się aż zatacza. Spotyka go lew.

- Ty czego się tak śmiejesz?
    - A bo się właśnie pierdoliłem z małpą.
    - Ale śmieszne, faktycznie - krzywi się lew
    - No śmieszne, bo jak się spuściłem to pękła.
  • dzialfoto.pl

Pulpetku : a mysli sze nasze spamy nie wyjda tak czy inaczej poza ten topik?:>
  • dzialfoto.pl

oki ale przyznam racje ze to bedzie najlepsiejsze miejsce na nasze codzienne pierdolenie o szopenie wiec cieszy mnie to ze wkoncu powstal temat gdzie bedzie mozna zaspamowac co nieco bez obaw:P
  • Anonim

...o utratę cnoty;)
  • dzialfoto.pl

i tu se bede normalnie klą bo troszke sie powstrzymuje na innych !!!!!chyba ze czasami juz mi sie zdazy popuscic jakies slowo:P
  • Anonim

był taki smiechawy kawałek swego czau w necie a brzmiał....chuj dupa qrwa cipa chuj dupa qrwa cipa.....normalnie mickiewicz tego lepiej by nie ujoł jak wqrwiony jestem na to że dziadowskie fajki dziś palę;/
  • dzialfoto.pl

to nie pal !!! rzuc to wpizdu
  • dzialfoto.pl

apropo tego puszczania przez internet !!to slyszales ze maja wprowadzic oplate radjowo telewizyjna bo wlasnie mozna sobu\ie juz radja posluchac przez neta!!!!
  • baЯtosz

• dzialfoto.pl

fajne brazki a mozesz mi napisac co oni tam jeszcze sie wydzieraja:P bo nie mam mozliwosci odsluchu!!!!
  • dzialfoto.pl

Gregorku jak zaliczysz to stawiasz wszystkim:P ...........pifka!!:P chyba ze chcez cos innego:P
  • baЯtosz

Prosze uprzejmie:

chuj dupa kurwa cipa * 20
    przejebane *20
    chuj dupa kurwa cipa * 20
    siad se gorol na giewoncie i pierdolnal piorun w pracie
    chuj *20

• Gregor

"Gregorku jak zaliczysz to stawiasz wszystkim:P ...........pifka!!:P chyba ze chcez cos innego:P"

Ty glupi jestes, co? :]

;))
  • Anonim

pojebało go....weż go ugryź;)
  • Gregor

GRRRRRRRR roznosi mnie, nie wiem co ze soba zrobic normalnie zawsze co tydzien o tej porze jechalem na trening kosza i 2h biegania za pilka byly, a teraz treningi sie skonczyly i nie mam co ze soba zrobic :/

I cytat dnia:
    "Zanim nie skorzystałem z Internetu, nie miałem pojęcia, że na świecie jest
    tylu idiotów."

I jeszcze jeden :]
    "ulubiony przedmiot szkolny: polak...
    ja po prostu uwielbiam literature, a ponadto pani nasza ma świetne cycki"
  • Gregor

A zreszta macie poczytajcie glupoty :)
    http://forum.wiadomosc.info/index.p...
  • magic vortex

że tak powtórze swoje słowa z innego grona

hehe proponuje nowe świeto narodowe "dzień bez offtopów" termin: codziennie :D
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)