-
Anonim
czyli qrwa pablo ile mozna z batkiem zaśmiecać tematy:p
...parówkowy skryto coś tam mówimy NIE :) i tu sie produkujemy;> -
Gregor
Yesssss, w koncu :] To i ja pospamuje; ) Zaliczylem dzis koncowy egzam z jezyka, wiec jedno zmartwienie z glowy... Jeszcze tylko "kilka" innych pozalatwiac i moze w czwartek bedzie fajna zabawa :/ -
Anonim
-
-
Anonim
Idzie słoń lasem i się śmieje tak, że się aż zatacza. Spotyka go lew.
- Ty czego się tak śmiejesz?
- A bo się właśnie pierdoliłem z małpą.
- Ale śmieszne, faktycznie - krzywi się lew
- No śmieszne, bo jak się spuściłem to pękła. -
dzialfoto.pl
Pulpetku : a mysli sze nasze spamy nie wyjda tak czy inaczej poza ten topik?:> -
dzialfoto.pl
oki ale przyznam racje ze to bedzie najlepsiejsze miejsce na nasze codzienne pierdolenie o szopenie wiec cieszy mnie to ze wkoncu powstal temat gdzie bedzie mozna zaspamowac co nieco bez obaw:P -
Anonim
-
dzialfoto.pl
i tu se bede normalnie klą bo troszke sie powstrzymuje na innych !!!!!chyba ze czasami juz mi sie zdazy popuscic jakies slowo:P -
Anonim
był taki smiechawy kawałek swego czau w necie a brzmiał....chuj dupa qrwa cipa chuj dupa qrwa cipa.....normalnie mickiewicz tego lepiej by nie ujoł jak wqrwiony jestem na to że dziadowskie fajki dziś palę;/ -
dzialfoto.pl
-
dzialfoto.pl
apropo tego puszczania przez internet !!to slyszales ze maja wprowadzic oplate radjowo telewizyjna bo wlasnie mozna sobu\ie juz radja posluchac przez neta!!!!
-
baЯtosz
-
dzialfoto.pl
fajne brazki a mozesz mi napisac co oni tam jeszcze sie wydzieraja:P bo nie mam mozliwosci odsluchu!!!! -
-
dzialfoto.pl
Gregorku jak zaliczysz to stawiasz wszystkim:P ...........pifka!!:P chyba ze chcez cos innego:P -
baЯtosz
Prosze uprzejmie:
chuj dupa kurwa cipa * 20
przejebane *20
chuj dupa kurwa cipa * 20
siad se gorol na giewoncie i pierdolnal piorun w pracie
chuj *20
-
Gregor
"Gregorku jak zaliczysz to stawiasz wszystkim:P ...........pifka!!:P chyba ze chcez cos innego:P"
Ty glupi jestes, co? :]
;)) -
Anonim
-
Gregor
GRRRRRRRR roznosi mnie, nie wiem co ze soba zrobic normalnie zawsze co tydzien o tej porze jechalem na trening kosza i 2h biegania za pilka byly, a teraz treningi sie skonczyly i nie mam co ze soba zrobic :/
I cytat dnia:
"Zanim nie skorzystałem z Internetu, nie miałem pojęcia, że na świecie jest
tylu idiotów."
I jeszcze jeden :]
"ulubiony przedmiot szkolny: polak...
ja po prostu uwielbiam literature, a ponadto pani nasza ma świetne cycki"
-
Gregor
A zreszta macie poczytajcie glupoty :)
http://forum.wiadomosc.info/index.p... -
magic vortex
że tak powtórze swoje słowa z innego grona