-
Feniks
no ta ja wszystkim parkowiczom życzę wesołej choinki, duuużo prezentów, zielonego jajka, smacznego Jezuska i w ogole miłych świąt!^^ -
Gregor
-
Królik.
Obchodzącym święta Wielkiej Nocy życzę szczęścia i takich tam pierdół.
Osobom tychże świąt nie obchodzącym życzę dobrej najebki, imprez i żeby na to jeszcze pieniędzy starczyło.
Eggert, wisisz mi 4 złote. -
...i do przodu:)
-
-
Rahaniel
>Bunnyman napisał
>Eggert, wisisz mi 4 złote.
najlepszego najlepszego;p
4 zl?hmmm.. no ok;p -
Anonim
-
Kudłaty Bezogon
-
nuit
zlap zajaczka(nie mylic z krolikiem) pomaluj mu jaja i wsadz w dupe bazie a pol litra wychyl sam
amen -
~k^
-
nuit
-
kenny
-
Feniks
>nuit napisał
>hmm..bedzie trzeba pozyczyc jajka od innego zwierzaka?
hehehe... ja tu dwoch na razie widzialam, ale od jednego (tego walącego czosnkiem) nie będzie co pozyczac, a drugi wątpie, zeby sie zgodzil xD
nooo... nieobchodzenie swiat wczoraj zaczelo sie bardzo ladnie.. oby tak dalej przez te dwa dni xD Bunnyman, nie pożegnałeś sie:P -
zwierzak
-
Feniks
-
zwierzak
-
Kotot
Najserdeczniejsze życzenia i w ogóle wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia w gronie rodziny i ukochanych. Od ch**a świńskich podrobów i ciasta w na stole i w kiszkach. Napchajcie się tak, żebyście nie mogli wstać od stołów a potem pękajcie z przejedzenia!
A do tej normalnej części - gdzie dzisiaj tankujemy? -
kenny
-
Feniks
no przeciez sie umawialismy, ze gdzies idziemy. jak cos, zawsze mozna pod chmurke^^ tylko trza sie jakos ustawic. kto sie pisze? -
Feniks
jakby ktos chcial, to na kom dac znac:) Ci co nie maja, niech najwyzej od kogos wezma;]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne