-
Anonim
-
Anonim
ma trzy boki; ] hehehehe
a tak powaznie to ciekawa miejscowa; ] moze jakis portal w inny wymiar; ] -
Chris ...
ciekawa sprawa :)... ogladałem kilka programów o tej tematyce i bardzo mnie to zainteresowało... podobno Trójkąt się przemieszcza i dlatego od czasu do czasu giną statki i samoloty, ktore starają sie omijać miejsce występowania Trójkąta... bezskutecznie... -
Anonim
a tego to nie wiedzialem :] ze sie rusza skubaniutki; ]
byle by do polski nie dobrnal; ] -
-
Anonim
-
Little Princess :)
jakie to jest dziwne...jakby inny wymiar ktory zabiera do siebie wszystko...jedna chwila i znika to co najwazniejsze... -
Anonim
-
Anonim
nie wiem czy wiecie, ale są dwa trójkaty...drugi jest po przeciwnej stronie kuli ziemskiej (koło Japonii) nazywa sie diabelskie morze -
Anonim
>- MORTIUR - Necromancer napisał
>a tego to nie wiedzialem :] ze sie rusza skubaniutki; ]
>byle by do polski nie dobrnal; ]
no chyba że na Wiejską; ] -
CharuQ
no no torojkat to jest to niech sie fkoncu tym ktos zinteresuej i wytlumaczy co tam sie dzieje hehe o ile sie da to wytlumaczyc choc szczerze w to watpie, zeby wytlumaczyc takowe zajwiska jestesmy za glupi i dlugo bedziemy. :] -
Pauliś
w skrociena zyczenie:
Trójkąt Bermudzki to obszar na płn.-zach. Atlantyku zawarty między Florydą, Bermudami a Puerto Rico, w którym w tajemniczych okolicznościach od lat znikają samoloty i statki. Trójkąt Bermudzki to już legenda, napisano o nim wiele książek, artykułów, w których przedstawiono liczne teorie wyjaśniające ten fenomen. Niewątpliwie mamy do czynienia z czymś realnym, bo tak z pewnością można określić to, co się dzieje w tym rejonie. Mimo to w żaden sposób nie możemy zbadać, z czym przychodzi nam się zmierzyć, z jakimi siłami mamy do czynienia, co w istocie dzieje się w obszarze Diabelskiego Trójką (tak również jest nazywane to miejsce). Czy istnieje naprawdę? Wielu w to wątpi.
Trójkąt Bermudzki nie posiada żadnej mierzalnej granicy, powszechnie przyjmuje się, że jest to nieregularny obszar, którego wierzchołki wyznaczają Bermudy, Miami i San Juan (Puerto Rico).
-
CharuQ
Czyzby to byly slowa zawarte w dziele Lucjana Znicza pt "Goscie z kosmosu"? w rozdziale Trjokat Bermudzki? oj podejrzewam ze tak...
-
..::kleo::..
-
*GoSiAcZeK*
Tez obejrzalam wiele programow przeczytalam ksiazke i nie wiadomo co tak naprawde o tym sadzic. Ale mysle ze moze byc cos takiego jak inny wymiar a byc moze i jest. Moze to faktycznie tam. Jak ktos bardzo ciekawy proponuje poplynac sobie tamtedy w rejs; P wtedy zobaczy co sie z nim stanie :) -
Anonim
-
*GoSiAcZeK*
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
CharuQ
HM oczywiscie ze tam mozna wplynac ale czy z tamtad wyplyniesz, wylecisz to jusz inna sprawa. ciekawi mnie jedno hehe dlaczego o tym teras sie nie slyszy? utajnione czy jak? czytalem ksaizke i bylo mnostfo pszypadkof lodzi statkof samolotof itp ktore stamtat nie wracaly... a slyszal ktos moze historie Marry Celestine? to dopiero pszygoda :] a najlepsze bylo to ze szukano kiedys lodzi ktora tam zatonela i pomimo kilkumiesiecznych poszukiwan nie znaleziono jej... asz tu nagle kilka lat pozniej calkiem pszes pszypadek ja znaleziono i co najciekafsze znaleziono ja w tym samym miejscy gdzie zatonela i jej szykano fczesniej ciekawe nie?