Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie do wiary jest do dupy. Wystarczy 5 min by dostrzec kit oblepiajacy ta beznadziejna bajeczke. chyba nie ma w tv zadnego dobrego programu o tematyce paranormalnej. na discovery civilisation sa programy o duchach ale tez zero w nich konkretow.
  • Mariano_Michaliano

A kiedy leci na Discavery kiedys ogladalem ale mialem przerwe i teraz niewiem kiedy jest :PA niedowiary to wogole odpada
  • krecik

Witam. Program sam w sobie nie jest taki zły :P Można dowiedzieć się o istnieniu różnych rzeczy, miejsc. Tak, tak tylko dowiedziec, bo większe ilosci info przez ten program jakos nie przechodzą :P Według mnie jest to program w stylu: "daj mi wędkę zamiast ryby", czyli zamiast podawać konkretne informacje, on tylko daje temat, a reszte trzeba sobie samemu poszukac, lub olac pozostawiając niedosyt.

Najbardziej 'podobają' mi sie motywy z przerwami, a dokladnie pamietam jeden odcinek, gdzie ustawili kamery w dumu by nagrac ducha:P Zrobili wielką otoczke mroku przy ustawianu kamer po czym w pięknym stylu weszły reklamy:P Oczywiscie przed rekamami dowiadujemy się, ze zaraz po nich wszystko sie wyjasni. I co sie dzieje tuż po? Okazuje się, że nic sie nie dzieje i możemy iść spac :P

Program da sie obejrzec, ale bez rewelacji. Dla ludków, którzy chca sobie 'co nieco' poczytać zapraszam na stronkę: http://www.ndw.v.pl/
    Z tego co mi wiadomo nie jest to strona programu.
  • Mademoiselle Isabelle

W niedowiary mieli wyjaśnić fenomen kręgów zborzowych. Rozwlekli ten temat na 2 oddcinki i..... jak zwykle żadnych konkretów. A w zapowiedziach tyle się działo.... Pojawiło się jeszcze więcej niedomówień. Jakiś facet opowiadał jak to zobaczył ufo nad polem. Oczywiście wszystko zasłoniły drzewa i kamera nic nie uchwyciła. Podobno po emisji tego odcinka, nie miało być już przed nami żadnych tajemnic... W tym programie jeszcze nigdy nic nie wyjaśnili.
  • Lucek

śmieszny był program o (la) czupakabrze; p

a tak poza tym, to to jest odgrzewanie po raz enty, tego samego kotleta... bo większość (poza la czupakabrą) rzeczy, było już omówionych w dziesiątkach różnych programów... zborzowe kręgi, o których dowiem sie tyle samo z reklamy chocapic (nestle chocapic, czekoladowa pycha) co ze strefy11...
    totalne dno i porażka...
    a serial "nie do wiary" leciał kiedyś na świętej pamięci Wizji jeden, gdzie pokazywali w każdym odcinku kilka historyjek, a potem na końcu mówili która była prawdziwa, a która zmyślona... i to było fajne bo tylko dawało do myślenia, a widź już dalej sam sobie szukał odpowiedzi.
    Za to strefa 11 mówi nam że odpowiedzie dostaniemy na tacy, a tak nie jest.. stąd te rozczarowanie. Bo w gruncie rzeczy to sam zwiastun powinien wystarczyć... potem tylko doszukać w necie informacji i jesteśmy mądrzejsi od telewizora :D
  • ẳsia.

JA uwielbiam ogladać nie do wiary a ostatnio zainteresowała mnie bardzo przepowiednia o tym 2012 roku że ma być za zagłada ziemii czy jakoś tak. Trochę się tego boję bo myślę ze to prawda. Podobno mają się morze rozlać wulkany wybuchać itd itp.
    Ten program jest bardzo fajny tylko najczesciej te rzeczy sa nie wyjasnione :/ to jest chyba jedyny minus tego programu. O 2012 roku czytałam równiez w nieznanym świecie to takjie czasopiesmo. Ale nie iem czy nie lepiej przeczyta taka gazete niz obejrzec program.
  • Anonim

Ja też bardzo lubie "Nie do wiary". Najbardziej mi się podobało "WYLATOWO" ale i inne zagadkowe sprawy :D
  • Anonim

Ja chętnie oglądałam "Nie do wiary". Jak jeszcze chodziłam do pierwszych klas w szkole, pamiętam, że je oglądałam. Może nie wszystkie odcinki były najlepsze, ale zawsze czekało się na nie. Teraz zdjęli ten program i nie ma już żadnego podobnego do niego, chyba że przerzucili je na inną TVN-owską stację, a ja o tym nie wiem. Tak czy tak brakuje mi jego...
  • Anonim

Choć nie był to taki dobry program o tych zjawiskach... Ale lepsze to niż nic jeśli się nie ma kablówki.
  • Amin

Dla mnie ten program jak sama nazwa zresztą wskazuje jest zupełnie nie do wiary, więc go raczej nie oglądam. (jak i w ogóle mało telewizji oglądam)
  • eee tam

Lubiłem ten program. Zawsze potem miałem rozkminkę na dzień czy dwa
  • Anonim

ej a tak wgl gdzie on sie podział dlaczego go juz nie ma w tv czy bedzie jeszcze kiedys lub cos podobnego?
  • ^^(L)ErNeSt(L)^^

ej ten program jeszcze jest ?
  • Masuo

Mam dla was dobrą wiadomość. Od połowy listopada na polsacie będzie emitowany w niedziele o godzinie 19.30 :)
  • ^^(L)ErNeSt(L)^^

to spoko bo fajny program
  • Anonim

JUPI!
  • eee tam

I co myślicie o nowej wersji programu pt. "strefa tajemnic"? Myślę że pierwszy odcinek był ok. Nawet u mnie w pracy się tym zainteresowali. Tylko moja szefowa to mówi (i wierzy w to) że w 2012 przyjdzie Jezus i będzie nas sądzić :P
  • Anonim

no ba bardzo fajne szkoda tylko ze tak krotko .niby nic w tej telewizji nie ma ale oprocz strefy znalazłam jeszcze dwa programy paranormalne jeden zmyslony chyba tytuł to nie z tego śwwiata a drugi to na discovery leci w jakies tam dni reportaze o duchach itp ^^ i to tak jakos od niedawna wiec fajnie :D
  • Cck

hmm. bardzo lubiłam to oglądać niestety zdjęli ten program z anteny najprawdopodobniej dlatego, że za dużo zostało powiedziane, faktycznie program ten ujawnił wiele spraw, z tajnych akt yyy.. zapomniałam skrótu xDD
    później napisze =PP
  • eee tam

Eee nie powiedzieli nic czego nie można znaleźć w google.pl