- 1
- 2
-
Anonim
znacie jakies?
chodizcie?
ja mam od dluzszego czasu sie wybrac, ale nie wiem do jakiej i czy w to wszystko wierzyc w ogole czy jest ktos taki jak wrozka czy to tylko takie sciemy i mowienie tego co oczywite...
-
d.? <3
hmm...czesc wrozek ma jakis talent ale to jest naprawde maly procent wszystkich...reszta po prostu gada ci jakies bzdury ktore mozesz wedle zyczenia interpretowac i za kazdym razem jak to sobie przemyslisz to objawi ci sie ze ona naprawde ma jakis dar i t p...chodzi o to ze trzeba wiedziec do kogo zsie zwrocic ii....w jakim celu...:] -
:-)
Ciężko jest znaleźć dobrą wróżkę. Większość z nich jest nastawiona na zarabianie kasy, więc nie polecałabym tych, które się ogłaszają we wszelkich możliwych gazetach. Najlepiej jeśli wróżenie nie stanowi ich głównego źródła utrzymania :) Poza tym trzeba uważać, żeby nie trafić na taką, która robi przeciwprzeniesienia. W każdym razie nawet jeśli pójdziesz do wróżki, potraktuj to co Ci powie z przymrużeniem oka, bo tak naprawdę to, jakie będzie Twoje życie zależy od Ciebie :)
Pzdr -
Spells Theory
Jesli wrozka to raczej cyganka jak cyganka to najczescie bedzie chciala wyciaganc tylko pieniadze.Mam dobrego znajomego ktory jest cyganem i pare razy rozmawialismy na tematy wrozenia zycia po smierci i powiem ze bardzo powaznie podchodza do tego tematu,uslyszalem wiele historii po ktorych wlos na glowie staje.Sam wierze w zycie poza grobowe wiec nieuwazam zadnych z tych historii za klamstwo.
Co do wrozenia.Dosc czesto wyjezdzam na polnoc od toronto gdzie znajduja sie rezerwaty indinskie i mialem wiele okazji przebywac z tymi ludzmi poznac ich blizej poza tym co mozna zobaczyc w tv.Pewnego dnia jeden z moich dobrych przyjaciol ktory jest native zaprowadzil mnie do jednej ze starszych kobiet w tej wiosce aby mi powrozyla.
Zeby nikt poznij niepisal ze przed tym wypalilismy fajke pokoju!!!! NIc takiego.
NIemowiac ani slowa dowiedialem sie o wszystkich wazniejszych mometach w moim zyciu tych zlych i tych najlepszych,szczegolach ktorych nikt naprawde poza mna niemogl by wiedziec.
Wiec jesli zamierzasz spedzic wakacje w kanadzie a przy okazji odwiedzic takie miejsce zapraszam -
-
Anonim
:) a mi Pani Joanna Stawińska wróżyła telefonicznie z tarota :P powiem wam czy się sprawdzi czy nie :D -
Anonim
jestem z czarownica (w dobrym tego slowa znaczeniu) wiec wszelakie wrozki sa mi zbedne <lol>; ];];] -
Metal
bez urazy ale ja jakoś nie umiem sie przekonać do wróżek... ja osobiście nie chodziłem na żadne spotkania do wróżek ale znam wiele osób którzy często korzystali z ich usług i doszi do wnoisku że to nie ma sensu bo zdarły z nich tylko kase... -
*Ingalill*
nigdy nie bylam - za droga impreza dla mnie zeby dzwonic na 0 - 700 itd albo placic za seans po 100 zeta czy 50...ja sama wroze ale innym - nie poinno sie wrozyc samemu bo sie nie sprawdza - i to przetestowalam juz wiele razy...nie worze z tarota po 1 - nie umiem po 2 - to niebezpieczna talia kart po 3 - wroze ze zwyklych (takich do grania) i z tego co mi znajomi powiedzieli zawsze sie moje wrozby sprawdzaly i sprawdzaja.Nauczylam sie wrozyc od babci i z ksiazek ktore nagiminnie wypozyczalam z miejscowej biblioteki :P mysle ze jesli sie w cos bardzo uwierzy to to sie zawsze spelni..jednak w kartach cos zawsze bylo tajemniczego i mysle ze maja one jakas swoista magie tylko od nas zalezy czy w nia uwierzymy czy tez nie - ale tak serio to zawsze chcialam pojsc do wrozki tylko jak mowilam za drogo to dla mnie... -
Anonim
niechodze do wrozek niepotrafilabym zyc ze swiadomoscia to co ona by powiedziala o mojej prztszlosci -
Anonim
-
Tarocistka
wrozki nie sa wyroczniami moga poradzic wskazac droge ale od kazdego indywidualnie zalezy los ,kazdy ma wolny wybor i rozum ,kazda rada sie przydaje ,jesli jest rada a nie nakazm czy wyrocznia pozdrawiam tarocistka od 18 lat -
*Ingalill*
"wrozki nie sa wyroczniami moga poradzic wskazac droge"
tutaj sie zgodze...wrozki dokladnie nie powiedza co bedzie , nie podadza konkretnej godziny ze tu i tu z tym a z tym sie ozenisz itd itp..raczej podadza szereg wskazuwek a Ty musisz sie sama domyslic co z nimi zrobisz..bo tak serio to przyszlosc kazdego czlowieka zalezy od niego samego... -
Anonim
-
Anonim
szczerze, nigdy nie myślałam o tym żeby pójść do wróżki, było tak może dlatego że moja kumpela, dawno jeszcze w podstawówce chciała sie przekonać jak to jest z tymi wróżkami i poszła. No i sie dowiedziała że zginie w wypadku samochodowym. Miała po tym taką schizę że bała sie przez jakiś czas wyjść na ulicę.
Ale ostatnio do nas, do pracy, przyszła Cyganka, chciała nam sprzedać jakieś kosmetyki, spojrzała na nas i zaczęła nam opowiadać co nas czeka i co już było. Nie było to żadne gadanie w stylu będziesz bogata, szczęśliwa i takie tam pierduły ale fakty z naszego życia. Nie wiem co o tym myśleć, szczerze mówiąc przestraszyłam sie, bo skąd Ona to wszystko wiedziała?? Co o tym myślicie? -
Anonim
wiesz jakis czas temu ogladalam program byl tam facet ktory zwiedzal jakis kraj i podszedl to inego mezczyzny ktory mu powiedzial jego przeszlosc: powiedzial mu skad jest gdzie byl, czy jest zonaty wykrzyalcony gdzie pracuje itd. jego ogolnie przeszlosc. Skad to wiedzialAno okazalo sie dalej ze ten mezczyzna latwo doszedl do wszystkiego po wygladzie tego drugiego; nie mial obraczki mial buty z jakiegos kraju i ubranie po ktorym latwo bylo zidentyfikowac miejsce z jakiego pochodzi, byl dobrze ubrany i wygladal na zamoznego inteligentnego faceta, nie mial zniszczonych dloni dlatego wiadomo bylo ze napewno nie wykonuje on ciezkiej fizycznej pracy.
ale co do wrozek jest kilka ktore wiedza co robia i porrafia to, jednak jest i druga czesc ktora nie zna sie na rzeczy a nawet jesli wie co robi popelnia podstawowy błąd niedopuszczalny zreszta jakim jest obowiazek nie mowienia wszyatkiego Nigdy ale to przenigdy prawdziwa wrozka nie powie ci o smierci czy groznym wypadku wprost jesli to wie moze natomiast ostrzec ale jej obowiazkiem jest nie mowienie wszyatkiego o czym kazda powinna sobie przypominac co rano;)
pozdrawiam cie -
Anonim
a słyszeliście o tym indiańskim szamanie co rozwiązał zagadkę Mickiewiczowskiego czterdzieści i cztery ? -
Anonim
-
Anonim
-
Michał
>...Princess. .. napisała:
>hmm...czesc wrozek ma jakis talent ale to jest naprawde maly
>procent wszystkich...reszta po prostu gada ci jakies bzdury
>ktore mozesz wedle zyczenia interpretowac i za kazdym razem
>jak to sobie przemyslisz to objawi ci sie ze ona naprawde ma
>jakis dar i t p...chodzi o to ze trzeba wiedziec do kogo
>zsie zwrocic ii....w jakim celu...:]
Szczerze mówiąc to w jakimś względzie masz rację :) Jednak powiem Ci, że tu w Kutnie u mnie ludzie mają chyba jednak talent, gdyż dobrze wróżą i ludziom sprawdza się. -
Michał
>A N K A napisała:
>Ciężko jest znaleźć dobrą wróżkę. Większość z
>nich jest nastawiona na zarabianie kasy, więc nie
>polecałabym tych, które się ogłaszają we wszelkich
>możliwych gazetach. Najlepiej jeśli wróżenie nie stanowi
>ich głównego źródła utrzymania :) Poza tym trzeba
>uważać, żeby nie trafić na taką, która robi
>przeciwprzeniesienia. W każdym razie nawet jeśli
>pójdziesz do wróżki, potraktuj to co Ci powie z
>przymrużeniem oka, bo tak naprawdę to, jakie będzie Twoje
>życie zależy od Ciebie :)
>Pzdr
Racja. Ja wolę dużo bardziej wróżki/wróżów z polecenia, od znajomych, niż takich, co się gdzieś ogłaszają. Ja sam również nie ogłaszam się nigdzie, gdyż wiem, że ludzie wolą pójść do kogoś sprawdzonego, a ja przy okazji moge podpytać, czy osobie, która mnie poleciła sprawdziło się :) A to daję mi naparwdę ogromną satysfakcję :)
- 1
- 2