Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cóż... Chciałem wiedzieć, czy może i Wy macie jakieś "nieprzeciętne" umiejętności, o których normalnie nie mówicie - w końcu to jest świetne miejsce do tego.
    Piszę, bo sam mam silnie rozwiniętą empatię, czasem wręcz połączoną z telepatią wewnętrzną, potrafię także niekontrolowanie przewidywć wydarzenia - najczęściej przeczuwam przypadkowe spotkania ze znajomymi... A jak u Was??
  • ميخائيل

Ja niestety nic nie mam a moze jeszcze nie zauwarzylem:D hehe
  • Anonim

ja tez do tych osob niestety nie naleze ........ a moze i dobze; P
  • *Ingalill*

potrafię także niekontrolowanie przewidywć wydarzenia - najczęściej przeczuwam przypadkowe spotkania ze znajomymi... A jak u Was??----- u mnie tak samo, dodatkowo czasem zdarzy mi sie widziec duchy takze w ciagu dnia, rozmawiac z nimi takze w myslach, potrafie tez wrozyc, jestem radiesteta a wiec potrafe obslugiwac sie rozdzkami i wahadelkiem,miewam prorocze sny...itd itp...
  • مارتينا

a ja chyba jestem przeklęta...jak popatrze przez dłuższy czas na kogoś okrutnym wzrokiem to potem ta osoba ma pecha albo jakieś dziwne rzeczy się dzieją...
  • Anonim

miewałam dziwne historie..to co mi się śniło działo się następnego dnia..znajomi robili zakłady..ale przeszło..chyba wiem po czym..ale nie powiem..a teraz nic specjalnego..mam dużą intuicję..jestem nadwrażliwa,więc pewnie dlatego czasami..coś się dzieje..ale chyba nic specjalnego....
  • Anonim

Ja tam tylko umiem przewidywać zdarzenia. Niestety nie kontrolowanie.Orientuje się że to przewidziałem dopierio po tym jak sie zdarzy.
  • Ania

Pomijając takie <w tym momencie> błahe, nazwijmy to zdolności, chciałabym zapytać kogos wtajemniczonego/możliwie kompetentnego, jak mam rozumieć& przede wszystkim jak sie uporać z prześladownictwem, które przejawia się tym, iż wszystko, do czego się dotknę psuje się! Mowa o wszelakich przedmiotach/sytuacjach etc <na ten przykład w przeciągu ostatnich 2 tyg. 'zepsuł się' odqrzacz, lampka, chrzani sie telefon, a teraz przyszła pora na komputer?!>
  • RaHoo

skorzystac z uslug naprawy agd/rtv :PPP ja umiem zaglowac, jezdzic na rowerze z jednym kolem, oraz mam skrzela, takze oddycham w wodzie, w sumie nuda czasami tez w krysztalowej kuli cos zobacze, np. smoka, ale to tylko, jak jestem omocno zjarany. Niekontrolowane przewidywanie przyszlosci to tz. zbieg okolicznosci kochani nie myslcie, ze jestescie super. Jak patrzysz na kogos i ma pech, to znaczy, ze albo jestes bazyliszkiem, albo masz fajnie, albo poprostu wydaje ci sie ze tak jest. Co do psujacych sie rzeczy to radze o nie dbac, gdyz watpie, aby to byla jakas przypadlosc :) pozdrawiam :)))
  • ...Adam...

Ja mam zdolność jedną ale wielką; ] Umiem wyprowadzić z równowaki w ciągu 5 min moją nauczycielke od Polaka :PP
  • ♪ >>Atena<< ♪

Nie wiem czy i na ile moi przedmówcy trzymali sie rzeczywistych faktów, które mialy miejsce, a na ile bujali w oblokach :P
    Jednak Ty RaHoo nieco przesadzasz negujac to, z czym jak widze nie miales okazji sie zetknac...
    Nie wypowiadaj sie tak obcesowo w temacie który jest Ci obcy:> oki;)
  • RaHoo

hehehe obcy mowisz? no spoko, wlasnie mi nie jest obcy, tylko staram sie to niektorym wytlumaczyc, ze nie sa wyjatkowi :P
  • Radek Eś

niemal codzień śni mi się jakiś nieznaczący fragment dnia następnego...
  • Anonim

smiac mi sie chce z was najbardziej rozwaliło mnie "czasem zdarzy mi sie widziec duchy takze w ciagu dnia, rozmawiac z nimi takze w myslach"

nie no spoko fajnie masz tez bym tak chciał lol

Ludzie sprowadzcie sie na ziemie połowa was albo jest chora psychicznie albo pisze to specjalnie niewiem po co albo wmówiła sobie
    te bezedeury:) ale nie traktuje żadnej z tych wypowiedzi poważnie a i chyba Wy tez nie:)))
  • maciek

nie wiem jak uzytkownicy tego grona ale zdolnosci parapsychologiczne w naszych czasach nie sa juz czyms dziwnym. od ponad 30 lat albo i wiecej prowadzi sie badania naukowe na ten temat,zeby nikt nie musial juz "wierzyc" tylko aby udowodnic ze to sa autentyczne rzeczy,wiele zdolnosci udalo sie udowodnic z naukowego punktu widzenia,a nawet opracowano techniki na ich rozwijanie (wystrczy troche poczytac i sie zainteresowac a nie z gory smiac sie z tego). Nie jest czyms wymyslonym,a juz na pewno ci ludzie nie sa chorzy psychicznie...
  • Ania

"Nie da się w sposób naukowy odgraniczyć normy psychicznej od nienormalności" Freud

A ja się zwróciłam po radę do osoby kompetentnej, ale widzę,że tu takowej nie znajdę.. Nie ma nic bardziej denerwującego, niż człowiek, który tak naprawdę nie ma niczego ciekawego do powiedzenia, a krytyqje innych. Pozdrawiam otwarte umysły & z miejsca wypisuję się z tego grona
  • Anonim

ja mysle ze nie ma sie co tak unosic, trafil sie jeden palant i niech on opusci te grono a nie cala reszta :)
  • Ania

Nie uniosłam się;)
  • Anonim

Nie bede sie z wami wdawał w polemike a na obraze nie odpowiadam bo nawet nie warto.
    Jeśli tak z naukowego punktu widzenia mozna udowodnić pewne rzeczy to podaj jakis przykład a nie bronisz sie jakimiś pustymi zdaniami ze cos tam udowodniono.
    Ja podchodze do tego z dystansem tacy ludzie co twierdzą ze widzieli albo rozmawiali z duchami nie sa załosni? Albo to:

"Ja tam tylko umiem przewidywać zdarzenia. Niestety nie kontrolowanie.Orientuje się że to przewidziałem dopierio po tym jak sie zdarzy."

Hmm no ciekawe a jakby jutro umarł to też by to przewidział? Przecież to zdanie nie ma sensu.
    Poza tym mam otwarty umysł na wiele rzeczy
    ktorych zapewne nigdy nie poznasz.
  • Anonim

Modlin-bo do Ciebie kieruję te słowa..myślę,że miałeś dejavu-bo mi się wydaje,że ja to miałam...to jest związane z mózgiem..poczytaj sobie o tym w wolnej chwili..