Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hehe może , ale przyznam że pare razy śniła mi się kobieta która stoi nade mną .i podkłada mi kołdre pod tyłek . chciałam wstać ale nie moglam ruszyc nogami ani rękoma i w cieniu widziałam swój telefon w którym dostałam wiadomość a kiedy się ubudziłam byłam cała mokra i faktycznie miałam wiadomośc na telefonie byłam cała wystraszona i mokra; <
  • Anonim

No teraz to mnie ciarki przeszły...
    W zeszłym roku byliśmy z chłopakiem na koncercie w Parku Sowińskiego i późnym wieczorem wracaliśmy z koncertu właśnie przejściem dla pieszych w tym tunelu, szłam nim wtedy pierwszy i ostatni raz.
    Mało nie zeszłam na zawał, miałam coś w rodzaju ataku paniki, mało nie wyrwałam chłopakowi ręki, tak rwałam do przodu, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść, bo czułam się strasznie. Po wyjściu stamtąd zrobiło mi się słabo i miałam wrażenie, że zaraz zemdleję. Naprawdę nie zdarzają mi się takie rzeczy, tzn. boję się po horrorach itp. ale nigdy do tego stopnia... Wtedy nawet nie pomyślałam o jakimś paranormalnym wyjaśnieniu, po prostu myślałam, że jakaś klaustrofobia albo strach przed jakimś przykrym zdarzeniem z udziałem żywych mnie opanował; dopiero dziś, po prawie pół roku trafiłam zupełnie przypadkiem na info, że to miejsce ponoć jest nawiedzone.
    Teraz zastanawiam się, czy po prostu nie czułam czegoś, co tam było kiedyś...
  • D.j Rutko

ja tam czesto chodze ale takze nic dziwnegno nie czuje, no moze procz tego ze tunel wydaje mi sie wydluzac ale to tylko zmeczenie bo najczesciej przechodze tam po pracy
  • dede dede

u nas w mieście też jest taki tunel .wrażenie że tunel jakby sie nie kończył jest całkiem normalne w takich miejscach...