Parapsychologia [2324]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lisa

Słuchajcie, w obok Dworca Warszawa Zachodnia w pobliżu Ronda Zesłańców Syberyjskich jest tunel, w którym podobno była komora gazowa.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Warsch...

Jest to kontrowersyjna rzecz, jednak wiele osób twierdzi, że w tym miejscu miało dziwne odczucia .... Szukam takich osób, skontaktujcie się ze mną pliz!! A może znacie kogoś takiego, kto miał w tym tunelu dziwne doświadczenia?

• Nathanael Bar Tholomai

Poczekaj kilka dni to obejrzysz program o nim w TVN Warszawa.
  • Lisa

No hej, a Ty tam będziesz??; P

• Nathanael Bar Tholomai

A co to ma do rzeczy? :>
  • Lisa

A tak pytam z ciekawości co macsz pod białą sukienką :) żarcik :)
  • Krymi

A Ty masz jakieś dziwne doświadczenia z tym związane?
    Ja tam raczej rzadko bywam, więc ciężko powiedzieć.
  • Anonim

Tunel jest. Rzeczywiście, komory gazowe tam były podczas okupacji niemieckiej. Jest tam dużo plakatów o tym informujących. Wiosną codziennie przejeżdżam go na rowerze. Nie lubię w nim być, przejeżdżam tak szybko jak się da :-)
  • Lisa

Ja słyszałam, że tam ludziom wydaje się, że ktoś na nich patrzy ... albo gorzej, że robi im się duszno ...
  • Krymi

Mnie się często wydaje, że ktoś na mnie patrzy, nawet jak jestem sama w pokoju.; /
    <to tak odbiegając, na chwilę od tematu tunelu...>

Aaaaaa.; <

• Jedna Jedyna Unikatowa :D

ja tam chodziłam już wcześniej zanim odkryto że tam były komory, zawsze jak tam przechodziłam to gorzej mi się oddychało, tz miałam wrażenie takiego niedokończonego oddechu. moi znajomi tak samo.
    nigdy tego nie wyjaśniłam bo takie ''ataki'' duszności mam tylko kiedy się bardzo zdenerwuje lub zestresuje.
    Nie wiem sama czy wierzę w duchy , ale wierzę w energię. Może tam właśnie jest jej skupisko?
  • Nathanael Bar Tholomai

Jakto "zanim odkryli" ? Przecież wiadomo, że tam były komory gazowe od kiedy tam gazowano ludzi =="
  • Jedna Jedyna Unikatowa :D

Ja np, dopiero niedawno się o tym dowiedziałam
  • Piotrek

Teraz było na TVN W-WA jakbyco :P O 1:45 też chyba będzie
  • Przemo

sam pamietam do dzis prowizorycznie zamurowane otwory wentylacyjne i wentylatory w polmroku tychze otworow. a mialem wtedy jakies 12 lat.
    w lasku na kole natomiast sa ruiny komory gazowej. kiedys myslalem, ze to bunkier, ale potem znalazlem informacje o tym w komputerze.
  • Zax

Chodziłem tamtędy codziennie przez kilka miesięcy. Bardzo fajne miejsce. Nic nigdy mi się tam nie działo. Wiele razy stałem tam długie minuty i czytałem każdą z tych karteczek dokładnie analizując całe pomieszczenie i mapki. Problemy z oddechem mogły wynikać po prostu z tego, że jest to długi tunel :P W lato przy bezwietrznej pogodzie jest tam chłodno, ale i wilgotno. To powoduje odczucie "niedokończonego oddechu".
  • Bad Saηta

Co do niedokonczonego oddechu to cos w tym by było, mialem takie odczucie gdu prrzejezdzalem tym tunelem
  • Miss Audmer

Ja zawsze czuję się dziwnie przejeżdżając przez ten tunel. Nie wiem czy można to nazwać "niedokończonym oddechem" czy czymkolwiek innym ale zawsze myślę tylko o tym żeby się jak najszybciej skończył.
  • ピョトル

Coś mi się wydaje, że się tam wkrótce wybiorę... Z tego co opowiadacie to musi tam być ciekawie... ^^
  • Anonim

ja tam wczoraj byłam i spędziłam tam całe 20 minut i mi nic nie było, a wierze w duchy. dziwne , że wam się takie coś zdarza a mi nie.
  • Nathanael Bar Tholomai

Dziwne, że to tobie się nic nie stało... Mylisz kolejność kochana x3

A może jestes dla nich po prostu za cienka w barach i nawet sobie głowy nie zawracają tobą xD
  • 1
  • 2