Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nathanael Bar Tholomai

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181...

czekam na komentarze; P
  • Amin

Hahahahaha, news zaczerpnięty z Faktu, ahaha... ale żeby poświęcać mu aż cały nowy wątek? Ojrety...
  • eee tam

Cały ten portal ma dużo "ciekawych" artykułów :D
  • .

już z samego linku, nie wchodząc, widzę, że to serwis jakże wiarygodnego portalu wupe :PP gdzie 'wyśmienici'' redaktorzy często korzystający z możliwości robienia błędów w niemalże każdym wyrazie :P słynne 'Księki Guinessa' uwiecznione na zdjęciu zrobionym przeze mnie i kumpla, na którejś tam lekcji :PP
  • STAMiNA™

Internet jest zapchany tego typu treściami z czego 2% jest prawdziwe. Portal, na którym umieszczono to zdjęcie nie wzbudza zaufania :P co zauważyli już moi poprzednicy. Ludzie tworzą tego typu sensacje a przy umiejętnej obsłudze Photoshopa to no problem :)
    Jestem w tych sprawach bardzo sceptyczny i to chyba prawidłowe podejście...; P
  • Nathanael Bar Tholomai

dopra dopra :P wiem że państwo z Wp nie wysilają się i przepisują artsy od innych dziennikarzy :P Ale potrzebne był coś świeżego na gronie bo nuda wieje :P
  • D.j Rutko

odswieze watek bo i tak tu sie nic nie dzieje

ja mysle tak:
    - po pierwsze tam moglbyc obraz a za pomoca odpowiedniego oswietlenia i ustawienia mozna osiagnac pozorny efekt 3d i masz ze postac z obrazu jest przy oknie
    - po drugie photoshop czyni cuda wiec zmontuje sie i sciema ze fota live
    - po trzecie ucharakteryzowac jaka dziewczyne i mamy ducha jak zywego;)
    albo zywego jak ducha;]
  • dede dede

nic dziwnego ze patrzy smutnie przed siebie jak ma na imie Winifred:P:P:P
| |

Parapsychologia - zjawy, duchy, wiara, mistycyzm ,cuda, spirytyzm, miejsca straszne, wrózenie, sny,...

Fotki