-
Weltschmerz
oj tam, fajna opcja dla szukających wrażeń, ale czy to prawda? nie wiem, nie zagłębiałam się nigdy i w sumie nie wiem nawet, czy mam ochotę. natomiast Twoje podejście do mojej osoby per ,,tshym jesteź'' i tak dalej jest raczej mało sympatyczne, ale whatever, w sumie co mnie to obchodzi.
-
No dokładnie :P
Niech sobie i szukają ludzie wrażeń ale wkur******* jest już to klepanie jak mantrę "niebezpieczne, groźne bla bla ble".
Pokażcie mi człowieka skrzywdzonego przez evp, tabliczkę ouija lub ducha to pozwolę pisać te ostrzeżenia z dowolna częstotliwością. Ale opieranie się o filmy klasy B, że to niebezpieczne irytuje mnie niezmiernie.
Niech dzieci uważaja na przejściach dla pieszych bo im pan dresik garaż z dupska zrobi :P -
eee tam
To chyba coś jak wędkowanie w kałuży. Ekscytujące zajęcie. Ale lepiej tego nie róbcie. Słyszałem że to niebezpieczne... -
Irek Krokowski
UWAGA! do EVP muszą być mikrofony nagrywające po niżej pasma 300herców a do odsłuchiwania EVP potrzebny jest program dzwiękowy który analizuje nagrane głosy i pozwala sprawdzić czy dany dżwięk pochodzi z normalnego otoczenia czy też pochodzi z pasma nie słyszalnego dla ludzkiego ucha dzięki temu nic się nie oszuka , taki programik dzwiękowy jest w nowym programie Nero , ale my korzystamy z profesjonalnego programu od kolegów z grup TAPS USA , tam produkują nie złe zabawki do namierzania duchów u nas warunki sprzętowe spełniają dyktafony OLYMPUSA taki mono za 2 stówki wystarczy , w USA produkują specjalne kamery i aparaty FULL SPEKTRUM u nas niedostępne mają one możliwość wyłączenia filtrów UV i UE , chociaż zwykłe aparaty tez przepuszczają niektóre pasma i łapia duchy statystycznie na 4 tyś zdjęć wykonanych w okolicach cmentarzy są 3 cztery trafienia ale z tym to jest różnie pierwsze trafienie miałem po 4 tyś a następne po 10tyś. Trzeba nie żle się na machać aparatem żeby coś złapać chyba że się zna miejsca nawiedzane , EVP nieodpowiednie posługiwanie się np zadawanie pytań przywoływanie wiąże się z realnym zagrożeniem , najlepiej zadawać pytania osobie zmarłej którą się znało koledze komuś z rodziny , jezeli robisz to w inny sposób narażasz się, Grupa TAPS-EVP-Polska. -
-
Irek Krokowski
u mnie w profilu masz linki do opętanych ,co prawda statyka wiadome jest mała, ale nie wiadomo ile osób jest tak naprawdę złych mocy pod presją , ludzie się boją z tym wychylać ze względu na osmieszenie ,zadzwonił do mnie wokalista pewnego znanego zespołu z problemem dotyczącym jego żony u nich w domu są duchy on widział tez a zona była 2 razy juz atakowana skończyło się w szpitalu. -
Irek Krokowski
U mnie w profilu masz linki do filmów z opętań , znam wiele przypadków są one dość rzadkie ale trafiają się , żona kolego po 2 latach leczenie na oddziale psychiatrii powiesiła się w końcu bez przyczyny nie brak im było niczego lekarze nie mogli jej z diagnozowac sami nie wiedzieli co jest , wypisali w stanie dobrym a na drugi dzień powiesiła się , ja mu mówiłem żeby udał się do egzorcysty jej zachowania i te ataki wskazywało jedno znacznie że jest opętana warczała na ludzi jak pies , zawsze mówiła że przed atakiem czuje że ktoś się kładzie na nią na klatkę a potem już traciła świadomość i rzucała się na wszystko z agresją jej głos był nie do opisania ! on się śmiał ze mnie jak mu doradzałem a teraz żałuje tego, u nas brak dostępnej wiedzy na ten temat podczas gdy w innych krajach jest to znany temat a u nas tabu ośmieszanie niezrozumienie itd, wiedzą tylko ci co się tym interesują a powiedz komuś o duchach to powie że jesteś niepoczytalny , ale antymateria została juz przez naukę odkryta oficjalnie zobaczymy co pokarze czas , zderzacz hadronów reaktor odkrył antymaterie.