-
slodo PAN Slodo
ufolog Robert Bernatowicz z fundacji Nautilus czwartek, godz. 18.00 lajfczat.pl
P.S. to nie jest SPAm tylko informacja dla ludzi, których wszelkie zjawiska paranormalne interesują!
pozdrawiam i do zobaczenia -
Cruxis
-
Cruxis
-
nautiius.. ale sie nasluchalem jakie to zje....y xD nawet sie ciesze ze nie mam nic z nimi wspolnego...
nie ma to jak modlic sie do kosmitow... a moz eto oni powinni sie modlic do nas!? w koncu sa pewnie cywiizacje mniej zaawansowane od nas.. i co? ze my niby syszymi ich modlitwy?
pierdoly -
-
Atrida
Dowodem na inteligencję istot pozaziemskich jest to, że się z nami nie kontaktują... Od razu mówię, powiedział to jakiś mądry pan filozof, a wyczytałam to na takim kalendarzu kuchennym, z przepisami na odwrocie kartek z datami :D ... -
Cruxis
>Dybuk napisał
>nautiius.. ale sie nasluchalem jakie to zje....y xD nawet
>sie ciesze ze nie mam nic z nimi wspolnego...
>
>nie ma to jak modlic sie do kosmitow... a moz eto oni
>powinni sie modlic do nas!? w koncu sa pewnie cywiizacje
>mniej zaawansowane od nas.. i co? ze my niby syszymi ich
>modlitwy?
>
>pierdoly
Ty im do piet nie dorastasz maly czlowieczku. -
Gajowy Marucha
>Atrida napisała:
>Dowodem na inteligencję istot pozaziemskich jest to, że
>się z nami nie kontaktują... Od razu mówię, powiedział
>to jakiś mądry pan filozof, a wyczytałam to na takim
>kalendarzu kuchennym, z przepisami na odwrocie kartek z
>datami :D ...
Pan filozof zasługuje na pochwałę przed frontem pododdziału :D
Wystarczy popatrzeć, co mieliśmy do zaoferowania my - podobno cywilizowani - Europejczycy ludom z Afryki czy Ameryki Północnej. Wóda, spluwy, kilka nieznanych im chorób wenerycznych... Żenada. -
Futrzak
tak czy siak wszystkich kosmitów wytropi i eksterminuje profesor Pająk... -
.. wyzsze cywilizacje (zakladajac, ze sa) maja na nas taki wplyw, jak my na bakterie.. moze i cos tam probuja, ale zawsze wirus moze zmutowac; )) a nizsze (zakladajac tak samo, ze sa) p**la nas w d**e tak jak mu ludzie p**my wszystko, czego golym okiem nie widac..
-
Cruxis
>Futrzak napisała:
>tak czy siak wszystkich kosmitów wytropi i eksterminuje
>profesor Pająk...
No tak tylko najpierw musimy pomoc mu znalezc prace xD <co za koles>; / -
Anonim
-
Cruxis
-
Anonim
jest autorem kilku monografii poswieconych tematyce UFO...nawet ciekawe nie pwoiem...mam w wersji elektronicznej czesc, jak by ktos chcial niech pisze :)...poza tym macza paluchy w takim czyms czym jest totalizm :] -
Anonim
No ja nie powiem, żeby to co pisał doktor Pająk dało się jakoś przyjąć do wiadomości, przecież jak gościu gada, że go codziennie odwiedzają i gwałcą kosmitki to chyba trudno uwierzyć :P -
Ogromna kampania dezinformacyjna mająca na celu zatuszowanie prawdy. Całe to UFO i NOLe to nic innego jak supertajne projekty wojskowe...
-
Mal inka
>slodo PAN Slodo napisał
>ufolog Robert Bernatowicz z fundacji Nautilus czwartek,
>godz. 18.00 lajfczat.pl
>
>P.S. to nie jest SPAm tylko informacja dla ludzi, których
>wszelkie zjawiska paranormalne interesują!
>pozdrawiam i do zobaczenia
chyba UFOK;) -
Ivaldir·٠٠
-
Mal inka
-
Ivaldir·٠٠