-
Kuba
Czy ktos słyszał,bądź spotkał sie z opowiesciami lub sam widział zakonników w okolicach zakładu dla ocemniałych w Laskach??? -
magda
-
*Ingalill*
-
Kuba
Właśnie wczoraj tam byłem i faktycznie jest tam "dziwne" miejsce...zna ktos jakies konkrety??? -
-
*Ingalill*
a może Shining opowiesz cos o tym dziwnym miejscu...interesuja mnie nie tylko konkrety... -
Anonim
Naopowiadacie sobie takich historyjek a pozniej spac nie mozecie :( :P -
Anonim
-
*Ingalill*
shining załozyłes ten temat narobiłes nam smaka i co? wex sie wypowiedz w końcu..ile mozna czeka? chyba ze tak historia to wielka ściema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! -
Kuba
dobra juz dobra....dobry kumpel pojechał tam jakis czas temu, jeszcze zima była, jest to las za zakładem dla niewidomych. Staje sie w lesie na dróżce na lekkiej górce i czeka, gdy on tam był zaczeły sie dziać dziwne rzecz, tzn. nagle w lesie zaczeły sie pokazywać dziwne przemieszczające się swiatła na skraju lasu pojawiła sie postać zakonnicy i zakonnika którzy w pewnym momencie znikli, słychać było coś podobnego do stukotu kopyt. Chwile potem te same postacie pojawily się z tyłu, nad nimi unisła sie lekka czerwona łuna. Podobne rzeczy widziała kolezanka wracajac rowerem tamtedy do domu, a zdziwiło jej to że powiedziała cos do zakonnicy a ona nie odpowiedziała.
Gdy w piatek tam byłem moze pod wpływem historii,ale dziwnie sie czułem, aż w końcu pojawiło sie jakieś switło które mogło byś gwiazdą pomiedzy drzewami, jednak non-stop padał deszcze, wiec gwiazda to raczej nie była....nie wiem czy to prawda,ale jeszcze raz pojedziemy to sprawdzic. -
Anonim
-
Anonim
-
Kuba
-
Anonim
-
Kuba
-
Anonim
nie napisalam ze chcialam wiedziec:Ptylko stwierdzilam fakt:P:))))))))))) -
*Ingalill*
te latajace swiatła skojarzyły mi sie ze słynnym wylatowem...podobno obcy mogą przybiera rożne postaci....ciekawe bardzo laski znam tylko z przejazdu bo często jezdzę przez nie na Mazury, ale rzeczywiście trzeba by było to sprawdzi...nie zapomnij wziąźc apartu fot. może cos uwiecznisz?? -
Anonim
-
*Ingalill*
ja tez sie dołączam do ekipy poszukiwawczej...kesleee nie bedziesz sama :) -
Anonim
-
Kuba
z uwiecznieniem moze byc problem bo to podobno za szybko sie zmienia.
jak skołujecie drugi samochód to mozemy jechac bo w naszym juz jest komplet; p