- 1
- 2
-
Klaudia
bosz, jak wspaniale... nie moge wyjsc z zachwytu, podziwu, zadowolenia, usmiecham sie od ucha do ucha... :)))
jest nas 100!!! jak pieknie!!!
kochani... coz w tak przefantstycznym momencie (płyna mi łzy ze wzruszenia:).... dzieki ze jestescie, bez was nie było by tego grona :) [tzn. przede wszystkim beze mnie... :P
ale dla was WIELKIE DZIEKI!!! oby tak dalej!
buuuziaczki 4 all; )
-
Karol
100 to dopiero poczatek......juz nie dlugo bedziemy swietowac kolejna setke.....Zobaczysz; ) Pozdrawiam :) -
Klaudia
oooł noooł.... 99 osob na gronie :(
ktos sie nieładnie zachował i nas opuscił... :I
ale... beda inni, wytrwalsi :D
pooozdrawiam i zapraszam paprotkowych bywalcoof do grona :) -
Karol
Nalezy udzielic tej osobie publicznej nagany !!!... juz go szukaja Paprotkowi Agenci..;) Klaudio nie martw sie bedzie dobrze.... pozdrawiam -
-
Klaudia
Karolu.. nie martwie sie :) nie ma czasu na zmartwienie :) ja sie ciesze tymi 99 osobami :) jak niewiele mi do szczescia trzeba, haha :)
pozdrrr -
Pokahontas
-
Anonim
zgadzam sie w piatek balowac na maksa do rana bo jade dopiero w sobote o 16ej i zakladam odwiedzic Paprotke, Barbie, Klubo, Labo, Lemona i co tam jeszcze wymysle -
Grono.Net
-
Klaudia
piatek, sobota jak zwykle na zabawe w paprocie nachodzi mnie ochota :P
wydaje mi sie, ze w sobote moze byc fajnie...
miedzynarodnaja impra... bedzie sie działooo :) -
Pokahontas
-
Anonim
-
Pokahontas
hiphopik kochany hiphopik i tak tam niebedziesz bo niechodzisz sam mowiles :) -
Anonim
-
Pokahontas
gosiunia tez bedzie jeje niemoge sie doczekac ale to chyba niemiejsce zeby o tym tu pisac to miejsce paprotki a ja lubie to mieh=jsce gosia wie najlepiej dlaczego:) -
Grono.Net
co wy mie tu z jakąś hiphopą łot da fak..\
szerokie spodnie to tu tylko moge tolerowac jak mistrzowie sceny je założą
bajdełej czy mistrzowie pokarzą sie w piątek bo ja tam bądę hehe;-) -
Klaudia
mistrzowie sceny... hehe... a to niby kto ?? czyzby moi ziomale, zawodowi tancerze, królowie wszystkich parkietow ?? :> haha -
Grono.Net
-
Klaudia
hiehiehie :D dobreee :]
no ja mysle, ze boysi sie pojawia...ale nie wiem czy na jakies zawody taneczne nie jada :) -
Grono.Net
-
Klaudia
oo tak, to super pomysł! dzis zawody taneczne w Paprotce ! :D
bedzie sie działooo :]
- 1
- 2