>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://uwaga.onet.pl/1467382,archiw...

pozdrawiam :)
  • =DAnecia shaiba grotki=D√ιק

haha ogladłąm w tv zrobili wioche calkowicie jak bym nie znae tego disco to bym stwierdziłą ze nigdy tam nei pójde wogóle jak mało osób było!!! niech oni nakreca jak beda wakacje czy cos
  • Anonim

ja rowniez ogladalam.... to byla porazka...; /
  • Grażka

i wogole pokazywali ze zlej strony.... :/ dobrze ze ja jednak nie dalam sie nakrecic...
  • =DAnecia shaiba grotki=D√ιק

niom i wogóle te typy jestem w szoku jak wiem jak tam jest naprawde selekcja i woóle wszyscy byli podstawieni na bank nikogo nei widiałam tak zachowujacego sie !! to jest lipa i podruba ja bym oskarzyła o zniesławienie zrobili wiesniekaów z nas ja jestem z warszawy i jeżdze tam bo wiem ze tak tam nie jest ja pierdykam szok!!
  • Anonim

ja rowniez ogladalm ten material i pokazali panorame w najgorszym świetle:/// zrobili z niej jakies typowe stachet party. ja nie wiem w ogole kto zezwolil zeby co niektore osoby udzielaly wywiadu. wyszla tam totalna wiocha://
  • Adgusia

Ja się załamałam:( Kiurczem, a nie mogli nagrać czegoś w naszym autobusiku na trasie Warszawa-Przęsławice?; / ale się wpieniłam... Najważniejsze jest to że my wiemy jak tam jest i dlatego jeździmy tam, tylko po jaką cholerę tak obrazili nasz koffany klubik; /
    Sorki za wyrażenie,ale naprawdę jestem wściekła;/
  • Anonim

no nie mogę...ja tez się załamałam bo mnie udało im sie nakręcić;( heh i to w damskim kiblu jak odpalałam sobie szluga...porazka;///
  • Madlen

heh też oglądałam i czułam sie jak na dobrej komedii <lol> :D
    Uśmiałam sie na całego :P Te chlopaki, dziewczyny w łazience
    --> to było świetne :D a te torebki sprawdzane przez ochroniarzy <lol> komizm. Odkad tam bywam nigdy w zyciu nie sprawdzali torebek (chyba ze wtedy jak juz weszłam do środka) :D
    No nic liczmy na to, ze nastepnym razem TVN pokaże Panorame w innym świetle :)
    Pozdrawiam
  • Adgusia

Ja jeśli chodzi o torebki to nawet jednego złego słowa nie moge powiedzieć poniewać mi zawsze sprawdzają:( Chyba tak podejrzanie wyglądam; ) Ale faktycznie reportaż jest tragiczny, przedstawia PANO w strasznym, okropnym wręcz świetle;/
  • Anonim

hehe;D mojej sis to dopiero repete zrobili;D myslałam,że na koniec to przywali jednemu ta torebką;p
  • Anonim

Wogóle zmontowali 2 dyskoteki... Pokazali wszystko inaczej niz jest naprawde... Ale ważne ze ci co bywaja tam często to wiedza jak jest naprawde :D
  • Barтosz

istna profanacja klubu :(
  • Anonim

masakra masakra masakra!!!!!!!!!tego sie bałam ze w złym swietle pokaza panorame. wkurzło mnie to strasznie. no ale cóz jutro zobaczymy jak sie wawa bawi........hahahahaha. wogóle w okropny sposób na stronie uwagi niby zacytowali moje słowa, ze lepiej bez faceta isc na imprez bo mozna robic co sie chce, i tak to brzmi jakbym nie wiadomo co miała na mysli!!!!!!a całkowicie chodziło o cos innego. no ale trudno......
  • konto usunięte

>=DAnecia shaiba grotki=D<brd> napisała:
    >niom i wogóle te typy jestem w szoku jak wiem jak tam jest
    >naprawde selekcja i woóle wszyscy byli podstawieni na bank
    >nikogo nei widiałam tak zachowujacego sie !! to jest lipa i
    >podruba ja bym oskarzyła o zniesławienie zrobili
    >wiesniekaów z nas ja jestem z warszawy i jeżdze tam bo
    >wiem ze tak tam nie jest ja pierdykam szok!!

hmm... czy wszyscy byli podstawiani to bym nie powiedziała bo tam było większość moich znajomych a nawet sie tego nie spodziewałam... ale teraz będe miała z nich pompeczke...haha
  • The world is mine!

Jesli ktos ma ochote obejrzec material w calosci... Zapraszam do pobierania;)

http://rapidshare.com/files/8920410...
  • Anonim

mi tez się nie podobało. Najlepszy był tekst, że to jest biedna okolica i przyjeżdżają tu raczej biedni ludzie... Sory, ale np.na Wildze pięćdziesiątka kosztuje 3,50, a nie 5 - 6 zł, jak w Panoramie. I tu biedni ludzie przyjeżdżają :)??
  • i

Wysłałam do UWAGI emaila w tej sprawie!!!!!!!!!!

Witam! Piszę do Państwa z gratulacjami. Otóż udało się Wam oczernić wiejską młodzież. Pokazaliście głownie samych pijanych buraków, dla których najważniejsze jest upicie się. Na tą dyskotekę jeżdżą także NORMALNI ludzie!!! Czemu pokazaliście tylko jedną salę?
    Współpracuje z inną telewizją publiczną, w której reportaże nie są robione, tylko po to żeby zrobić wrażenie, ale po to żeby ukazać prawdę dotyczącą jakiegoś zjawiska społecznego- całą prawdę. Do tej pory bardzo ceniłam Państwa reportaże, ale teraz będę się głęboko zastanawiać czy to, co pokażecie to prawda czy wybrane najgorsze scenki?!!! Zawiodłam się bardzo na Państwa reporterach!!! Niech Państwo będą pewni, nie zostawię tak tej sprawy... Nie chcę, żeby oceniano całą społeczność młodzieży wiejskiej z perspektywy pijaczków z autobusu... Na szczęście inna telewizja ma zamiar zrobić reportaż jak naprawdę wygląda zabawa w dyskotece PANORAMA.!!! Co do tych "kolesi" z autobusu to wszędzie tacy ludzie są - nie tylko na wsi!!!!
  • ...KASIEŃKA...

Nie no, ten reportaż naprawdę był zabójczy! Co oni tam w ogóle nagrywali???! Zamiast pokazać jak ludzie się tam bawią to oni najwięcej nagrywali ten rozlatujący się autobus i kolesi którzy piją wódkę!!! No racja, ja też jeżdze do Panoramy tym autobusem i różne typy tam się trafiają, ale po tym co pokazali w telewizji to pewnie wszyscy sobie pomyśleli że ludzie którzy tam się bawią to same wieśniaki i bydło!!!
  • Anonim

* Reportaż był kręcony o godzinie 21, a każdy wie, że dopiero od godz. 23 zaczyna się normalna impreza. Jakby zostali do końca to by zobaczyli jak ludzie bawią się!
    * Poza tym od kiedy Mszczonów to wieś??? Jak było powiedziane.
    * Ludzi w autobusie widziałam pierwszy raz i dzięki nim Panoramie zostanie przypisana metka, że to dyskoteka dla pijaków i burakow, którzy potrafią tylko schlać się.
    * Program skręcony z dwóch imprez. Przecież to istna bzdura to co oni tam pokazali.

DEBILE!!!!
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)