>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jarek

No nareszcie temat,w którym można pisać wszystko bez obazy,że ktoś się przyczepi,że to nie na temat.

To kto zaczyna jakąś dyskusję???
  • ...PATIK...

Co tam słychać ??. Może to pytanie będzie płytkie i nie orginalne ale zawsze coś, z czasem pewnie sie rozkręci te grono :).
  • K A T A R Z Y N A !!!

a no w sumie to coraz lepiej bo juz jutro piatek, co oznacza ze pojutrze sobota i impreza w panoramce:DDD
  • ...PATIK...

No impreza :) <jupi> .
  • a p

mam tylko nadzieję,że niedziela będzie równie entuzjastyczna jak sobota :)
  • ...PATIK...

Z jednej strony może i tak ale z drugie niestety penie nie bo to będzie już po a nie przed disco :).
  • ***Little sparkle***

A kto w poranki niedzielne po CAŁONOCNEJ imprezie może wykrzesać z siebie choć trochę entuzjazmu....?!
    napewno nie ja :/
  • K A T A R Z Y N A !!!

niom ale tzn tylko ze imprezy zawsze sa udane:))))
    tez nigdy nie mam sily:) a po ostatniej imprezie 3 dni nie moglam zajarzyc o co komu chodzi:PPP
  • a p

A ja znam ludzi,którzy ostro balują w sobotę,ledwo wracają do domicu o 5 a na 8 do pracki!!!! Zdolniachy....
  • ...PATIK...

No to szacunek dla nich. Ale wracając do sedna sprawy to jesli impreza jest suuper ( a tylko takie są w PANO ) to chodz by niee miało się sił po zabawie to i tak wspomnienia i chęc na następną taka impreze zostaje. Pozdro.

AGATO P. czy będziesz w pano ??. Pozdro.
  • Jarek

Ja też znam takich,poprostu to są weterani!!!
  • Jarek

Agaty już dzisiaj chyba na gronie nie będzie,bo miała jechać do Przybyszewa, ale mogę chyba za nią odpowiedzieć, więc wizyta w Pano nie jest to wykluczona,ale też nie pewna na 100%,bo zawsze może wyskoczyć coś do wieczora
  • ...PATIK...

O jak jest w Przybyszewie to pewnie się jakoś zobaczymy ponieważ ja też jadę na działke niedługo a mamy działki niedleko siebie :). Dzięks za info. Pozdro.
  • a p

no to teraz mamy 7 tyg przerwy :(
  • Nessy

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA, Ludzie! Co Wy widzicie w tej dyskotece??? Proszę Was! To zwykła wiejska remiza do której zjeżdza samo bydło! A muzyka? BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA No coments. . . Disco polo na poziomie dzieci z podstawówki, albo jeszcze niżej. Sorry, ale można się domyśleć, że to jedyna dyskoteka w kórej byliście kiedykolwiek. Proponuję odwiedzić inną i dopiero się wypowiadać.
  • Nessy

hehe... Niestety, ale nie miałam przyjemności bawienia w ostatki w tym waszym "Mega-giga-super-fajnym clubiku" i nie jest mi z tego powodu jakoś strasznie przykro
  • a p

oj to bardzo mi przykro :(
  • K A T A R Z Y N A !!!

>♥ ..:::Agusia Narojczyk::: ..♥ napisała:
    >BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA, Ludzie! Co Wy widzicie w tej
    >dyskotece??? Proszę Was! To zwykła wiejska remiza
    >do której zjeżdza samo bydło! A muzyka?
    >BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA No coments. . . Disco polo na
    >poziomie dzieci z podstawówki, albo jeszcze niżej.
    >Sorry, ale można się domyśleć, że
    >to jedyna dyskoteka w kórej byliście kiedykolwiek.
    >Proponuję odwiedzić inną i dopiero się
    >wypowiadać.

no w sumie ty jestesw gimnazujm to pewnie juz nie pamietasz jak jest w podstawowce:PP dorosla kobietko:P
  • SZREK PIROTECHNIK POWRACA

Oj tak ona jest tak dorosła i nie robi nic innego tylko bywa w samych topowych klubach na całyum swiecie. Dzieciaku weź sie do nauki a nie tu sie udzielasz. Pozdro
  • ...PATIK...

>♥ ..:::Agusia Narojczyk::: ..♥ napisała:
    >hehe... Niestety, ale nie miałam przyjemności
    >bawienia w ostatki w tym waszym "Mega-giga-super-fajnym
    >clubiku" i nie jest mi z tego powodu jakoś strasznie
    >przykro

Wypowiedziała się dorosła MISS DYSKOTEK. Wiesz co w wielu miejscach wątpie czy byś weszła do jakiejs dyskoteki w tym wieku bo wielu dyskotekach niee wpuszczają DZIECI. A wogóle jak Pano to remiza to brawo gratulacje za porównanie. A co do tego w ilu dyskotekach ktoś bywał to wydaje mi się że w najmniejszej ilości dyskotek to byłaś TY. Pozdro.
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)