>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jarek

jestem ciekaw jak często jesteście w panoramie ale nie chodzi tu o teksty typu: "zawsze kiedy mam okazję" chodzi mi o średnią pobytów tzn.raz w miesiącu, raz na trzy miesiące itp.

Ja jestem np.prawie co sobota :))
  • SZREK PIROTECHNIK POWRACA

ja jestem co tydzień
  • ...PATIK...

Ja róznie bo bywały takie orkesy kiedy bywałam co dyskoteke a bywały też takie kiedy albo niee byłam wogóle albo raz. Ale tak średnio to 1 na 2 tyg to by wyszło. Pozdrawiam.
  • K A T A R Z Y N A !!!

nie wiec generalnie w tym roku to.... co sobota jestem:DDD
    jeszcze sie nie zdarzylo zeby mnie nie bylo i mam nadzieje ze narazie sie nie zdarzy:DD
  • KaMiL

ja jestem co sobote;))
  • Anonim

ja tak srednio 2 razy w miesiącu,chociaż mieszkam 500m od Pano,ale cóż...;-)))Pozdro
  • ***Little sparkle***

Pati ściemniaro.... :)))
    Chyba 1 na 2 LATA :P

Ja średnio co druga dyskoteka... Jak tylko mam wolne w pracy...

• a p

o baby,baby jak ty tą średnią wyliczyłaś??Zdolna jesteś! :P

Ja jestem zawsze wtedy, kiedy kobitka,która pisała przede mną :D
  • Madzia

gdzies tak raz na miesiac,niestety
  • Anonim

Madzia, zrobi się ciepło niedługo, wkońcu mamy jeszcze wakacje :D:D:D
  • ...PATIK...

te Palusianka :-) a ty z kąd wiesz kiedy ja byłam :>?? Pare razy zdażyło się tak że Ty mie niee widziałaś a ja Ciebie przelotem tak i co :)??. Pozdro.
  • **LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE **

Niema to jak dobry "melange" w Panoramce" dzisiaj znowu balet do "białego" rańca zycie nabiera smaku!!! Wiadomo o co chodzi ptasznki powyzej!!! 8-)
  • Justyśka :*

jabyłam bardzo dawno temu ale chciałabym znów pojechać sie pobawic :)
  • a p

uuuuu kogo my tu widzimy.....a jednak Marzenka się przemogła :D BRAWO,BRAWO!!!!!! Witamy w tym "innym świecie"

...trzeba jeszcze dodac innych ludzi-naleze do tego gronka!! hehee..... hellllo ellllo; -*

to co Agatko - Paulinko a i jeszcze Godzi za tydzien.....
  • ...PATIK...

A biletki co pewnie po 10 zł??.
  • a p

Raczej tak :D

>/\/\arzena napisała:
    >to co Agatko - Paulinko a i jeszcze Godzi za tydzien.....

No jasne,że tak pogadaj tylko z Godzi,ale nie wiadomo jak Paulina pracuje.

• Anonim

ja byłem miesiąc temu mniej więcej :(jakoś mam cieżko ekipę skołowac żeby sie wybrac:(ostatnio wiecej w wawce imprezuje a ostatni weekend nawet w Łodzi:)ale musze sie w końcu zebrac i odwiedzic panoramke:)pozdro

Na Przęsły zawsze znajdzie sie czas!!! Te miejsce bije wszystkie inne na głowe - nie ma lepszego to co sie tam dzieje i ci ludzie ten klimat, cos nie samowitego!!! 8-)
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)