>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SZREK PIROTECHNIK POWRACA

JUŻ 14.01.2006 BEDZIE DOSTEPNA PŁYTA Z OSTATNIEJ IMPREZY TO JEST 07.01.2006 I CZY PODOBA SIE WAM POMYSŁ Z NAGRYWANIEM PŁYT Z IMPREZ??????
    PŁYTKI BEDZĄ DOSTEPNE W KLUBIE W TRAKCIE IMPREZY WIEC ZAPRASZAMY
    !!!!!!!!!!!!!!!!PRZYBYWAJCIE!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • paula

no proste że nam sie podoba :))
  • Anonim

pewnie że tak zajebisty pomysł:)
  • =DAnecia shaiba grotki=D√ιק

trze bedzie sie ruszyć po plyty:D
  • Anonim

niestety nie kupie,bo tego dnia bede miala studniowke.mam nadzieje,ze pozniej tez beda sprzedawac
  • ...PATIK...

No dokładnie fajnie by było jak by te CD można było kupić w innym terminie niee tylko na tej jednej dyskotece. A jaka jest cena tej płytki ??.

nio fakycznie ale fajnie by bylo zeby było co impreza kurna tylko fart ze cały luty mam zajety to juz normalnie koszmar i jak ja rusze na balety
  • ...PATIK...

HaHaHaHaHaHaHa. :).

Jeśli wszystko dobrze sie ułozy to dostaniecie te płytki za darmo. Jesli ten pomysł sie przyjmie to postaramy sie zeby płyty były nagrywane cześciej .
  • ...PATIK...

O DOBRY POMYSŁ. DOKŁADNIE.

EXTRA:D JA JESTEM CHETNA:D:D:D:D:D
  • ...PATIK...

no dokładnie.
  • Weronika

niezły pomysł zobaczymy czy sie uda trzymam kciuki
  • paula

ja też!! :)
  • ...PATIK...

no jest za co.

ja też mam nadzieje i dlatego siadam do kompa i wypalam płyty dla was. Nie wiem jeszcze ile ich bedzie wieć kto pierwszy ten lepszy. zapraszam w sobote do konsolety. Pozdrawiam

musimy tylko wymyśleć co bedziecie musieli zrobić zeby dostać ta płytke. Ale do soboty napewno coś sie wymyśli. napewno nie rozdam na poczatku imprezy wszystkich płyt wie c Ci którzy przyjdą później też bedą mieli szanse. pozdrawiam
  • ...PATIK...

Niech będzie coś łatwego żeby łatwo mozna było osiągnąć Cd :).

spokojnie coś wymyśle wiesz ze jak bedzie za łatwo to nie bedzie satysfakcji. A Ty PATI to chyba zapomniałas odpisać mi na wiadomość. nie ładnie oj nie
  • ...PATIK...

:) Tak ?? Na jaką ??.
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)