>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zaks

W piątek o godz. 12.30 przed klubem Panorama odbędzie się dyskusja z udziałem TVP.
    Głównym tematem rozmów będzie uciążliwość działalności klubu dla niektórych okolicznych mieszkańców.
    W dyskusji będą uczestniczyć właściciele klubu, wójt gminy Pniewy, radni gminy, okoliczni mieszkańcy jak również klubowicze.
    Zapraszamy wszystkich, którzy zechcą wspomóc słowem, ewentualnie swoją obecnością klub Panorama.
    przybywajcie... razem będziemy silniejsi w argumenty....
  • Anonim

Jaka uciazliwa działalnosc??? Mogli by tak mowic gdy imprezy byly by przez caly tydzien a nie tylko w soboty... o ile dobrze sie orientuje to w poblizu klubu nie ma zbyt wielu domow ktorym mogla by przeszkadzac glosniej grajaca muzyka ... nie liczac tych za ulicy... dajcie znac jak przebiegala dyskusja... pzod.;]x]
  • Anonim

jestem trochę zorientowany w tym temacie... zaks źle to sformułował bo chodzi o płacenie podatku gminie a nie jakiejś tam spółdzielni... postaram się być...
  • XX

Panorama ma 11 lat a teraz takie dyskusje się zaczynają? trochę mnie to dziwi...
  • Anonim

Szkoda, że wcześniej nie było informacji o spotkaniu, bo tak na ostatnią chwilę to może być ciężko komuś zerwać się.
  • Anonim

niestety nie dotarłem... z tego co się zorientowałem to żadnego klubowicza nie bylo... w sumie to podobno było tylko dużo krzyku i nic więcej... relacja z tej dyskusji bedzie na TVP INFO w poniedziałem 20.04 o godzinie 18.50 w kurierze mazowieckim...
  • XX

jak ktoś coś się dowie to niech tu napisze;p
  • Anonim

niewiem czy to oglądaliście... ale to była żenada... chcą nam odebrać PANORAMĘ...
  • Anonim

niestety nie ... zapomnialam o tym:P moze w necie cos sie znajdzie???
  • XX

i tak im się nie uda;p
  • Anonim

ja ogladałem ale w momencie kiedy weszli do srodka i pytali o wycene panoramy ...... przestał mi działać kanał <lol2> i nie obejzałm dalej .... ale smiałem sie niesamowicie z tych luzi jak sie wykłócali ... najbardziej kobieta w białym żakiecie :D
  • XX

chętnie bym to zobaczyła;) może ktoś nagrał i gdzieś umieści?
  • Anonim

>L.O.P napisał
    >ja ogladałem ale w momencie kiedy weszli do srodka i pytali
    >o wycene panoramy ...... przestał mi działać kanał
    ><lol2> i nie obejzałm dalej .... ale smiałem sie
    >niesamowicie z tych luzi jak sie wykłócali ... najbardziej
    >kobieta w białym żakiecie :D

dużo nie straciłeś bo mówili że jakiś rzeczoznawca z radomia to bedzie wyceniał...
    ale pośmiać się można było
  • Anonim

hehe ja oglądałam od początku do końca:) i tez przyznaje się że się usmiałam:) no przeszkadza troche ta Panorama okolicznym sasiadą...troche im sie nie dziwie:) no i chcą to odebrac bo maja juz dosyc tych bójek itp....toczy sie jakas sprawa w sądzie o to,i chca to odebrać,ale nie sądze żeby im się to udało.I w zamian za zlikwidowanie panoramy chcą stwożyć jakies miejsca pracy bo to podobno za ich pieniądze został wybudowany budynek... i takie tam :)

hehe tez pozdrawiam panią w białym żakiecie która mieszka 50 m od Panoramy; ]
  • Anonim

jak ktos bedzie miał materiał to ja poprosze ..... xD najlepoiej na CD.... a ... i jeszcze jedno .. jakies namiary na smiechu warte :D ponoc ciekawe nagrody są:D :P
  • Anonim

>L.O.P napisał
    >jak ktos bedzie miał materiał to ja poprosze ..... xD
    >najlepoiej na CD.... a ... i jeszcze jedno .. jakies namiary
    >na smiechu warte :D ponoc ciekawe nagrody są:D :P

ten kawałek mógłby kandydować o 1miejsce...
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)