-
Marrrrrrrrrrrtusia
skoro mamy fajne kobiety i fajnych facetów to pora też na fajna obsługe....kogo najbardziej lubicie, kto wam sie najbardziej podoba? -
Anonim
dwie barmanki na sali inków. jedna fajniejsza od drugiej. pozdrawiam! -
Marrrrrrrrrrrtusia
-
Anonim
-
-
Marrrrrrrrrrrtusia
my wszyscy to jedna wielka rodzina... Ale pokrewieństwa miedzy mna a dziewczynami z małej sali niestety sie nie doszukasz -
Anonim
bo one sa z malej sali a Ty pewnie z duzej :) jakos Cię skojarzyc nie mogę... następnym razem będe uważniejszy :) Ale bym był wdzieczny za przekazanie pozdrowien :) dla Ciebie tez :) -
Anonim
-
Marrrrrrrrrrrtusia
spoko pozdrowie napewno w ta sobote mnie nie ma ale w nastepną zajrze do nich na salke i prześle buziaki a ja dziekuje za pozdro -
Anonim
-
Marrrrrrrrrrrtusia
-
Anonim
hmmm... I zadowolonych klientów mało i dobra obsługa też sie nie pojawia... No nie wierzę, ze w panoramie takiej nie ma!; ) -
Jacek :)
-
Iśśśś
-
Anonim
-
Paweł Sułecki
heh obsługa bardzo sympatyczna i na małej i na dużej sali.. ehhhh te czarujące uśmiechy kelnerek.. pozdrowienia dla całej obsługi panoramy! -
Anonim
...hej koleszko Ty to się lepiej interesuj tymi z małego baru bo rozglądać to się możesz po targu za skarpetami......":))) -
Marrrrrrrrrrrtusia
-
Paweł Sułecki
>..:~Michal~: ... napisał
>...hej koleszko Ty to się lepiej interesuj tymi z
>małego baru bo rozglądać to się
>możesz po targu za skarpetami......":)))
a co to reklama stoiska..? -
Marrrrrrrrrrrtusia
-
Marrrrrrrrrrrtusia
fajowoooooooo było ostatnio........... hi hi hi zdjecia w profilu............
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne