Panny [174]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .Ewu.

Pozwole sobie zaczą nowy wątek na temat relacji osob spod panny

Mi wydarzyło sie cos dziwnego Mianowicie na moje 18-ste urodzinki dostałam na szczęscie rybkę i nazwałam ja HIBISKUS Musicie przyznac ze nazwa dosc nietypowa :) Po jakims czasie dowiedziałam się,ze kilka lat wczesniej moja znajoma, tez panna oczywiscie, nazwała tak soma swoja 18-nastkowa rybke:)

Moze to przypadek a moze panny mysla w podobny sposób??
    Co w na to?macie jakies podobne historie?
  • Setsuka

ja nie mam, ale ja natomiast przyciagam do siebie ryby zodiakalne nagminnie :P
  • miichall

Siedząc w parku z inną Panną zapadła chwila milczenia i każde zaczęło szukać obiektu na komentarz. Jakieś 150 metrów od nas stała grupka z koniem. Szykowali się do jeżdżenia.

W tym momencie stwierdziłem, że oni tam są i spostrzegłem, że ona też tam patrzy. I też chce to zakomunikować.

Podobnie kilka innych sytuacji łapaliśmy się na tym, że zwracamy uwagę na te same rzeczy, szczegóły.
  • DrZacieR

hieh .. ja kiedyś byłem z kobietą starszą ode mnie dokładnie o rok.. i kiedys siedzielismy w pubie sobie z brygadą i nagle ktoś się na nas spojrzał i zaczął śmiać co zostało podchwycone dalej .. a w koncu ktoś powiedział "popatrzcie jak siedzicie" i okazało się że oboje, nie wiedzieć czemu, siedzieliśmy niezależnie, idealnie w tej samej pozycji, a nadmienię, że nie była to pozycja ani wygodna ani częsta w moim wykonaniu.
  • Pozia

w sumie nie wiedzialam gdzie tego posta umiesciic wiec wypadlo na ten temat

jakies pol godziny temu spotkalam kolege z podst. laczy nas to ze jestesmy urodzni tego samego dnia.

podczas rozmowy wyszlo, ze obydwoje (nie majac zadnego kontaltu ze soba - oraz bedac w czysko kolwzenskim ukladzie) podejmowalismy mniej wiecej w jednym czasie bardzo podobne decyzje zyciowe

troche dziwne :) ale zastanawiajace z 2giej strony :)
  • Wicio [ Don Arpado ]

niesamowite...
    przeslij swoja historie do nie_do_wiary hehehe:)
    bez kitu urzekla mnie twoja historia hehehe :D
    pozdro:)
  • Pozia

sssij :P
  • justyna

intrygujące;)
  • Anonim

Wracając do tematu... 3 czy 4 lata temu byłam w wakacje na koloniach. Nie znałam tam prawie nikogo a ludzie których znalam ze szkoly postanowili byc razem w pokoju wiec dla mnie nie bylo miejsca. Jak na skazanie czekalam az ktos mnie laskawie przyjmie do swojego pokoju i okazalo sie ze zostaly jeszcze trzy dziewczyny, ktore też nie mialy jeszcze 4 scian...mialy tylko takie szczescie ze sie znaly juz od dawna... Oczywiście dostałyśmy najgorszy pokoj i tak dalej ale okazalo sie ze dwie z moich nowych kolezanek to bliźniaczki (nie bierzcie mnie za młota na prawde nie sa identyczne) a urodziny maja dokladnie dzien przede mna... A na koloniach było calkiem fajnie;)
  • MarTyniOszka:P

no i?
| |

Grono głównie dla osób urodzonych między 23 sierpnia a 22 września, czyli zodiakalnych Panien. ...

Fotki

Miejsca grona (0)