- 1
- 2
-
Anonim
W numerku 8 na pierwszej płytce Urie gra taki fajny kawałek na fortepianie..jestem pianistką i chciała bym sie go nauczyć..czy ktoś może wie jak mogę zdobyć te nuty?? -
Anonim
nie wiem czy wogole da się je zdobyć, ale jak mi gdzies wpadna takie nuty w oczy to napewno napisze.:) -
Anonim
-
-
maryś...
skoro jestes pianistka i znasz sie troche na muzyce to chyba ze sluchu mozna to zagrac :) -
Anonim
:/ ze słuchu to można zagrać prostą melodyjkę..jak oda do radości..nie zaprzątała bym sobie takową głowy. A jak ta melodia była by prosta to nie umieszczali by jej na płycie..no -
maryś...
-
maryś...
jak sie umie to mozna zagrac wszystko ze sluchu, ale trzeba miec dobry sluch... powiedzial muzyk muzykowi -
Anonim
tak??taki z ciebie muzyk??to dawaj..(pamiętaj że nigdzie nie zaznaczałam ze JA jestem wirtuozem...tylko po prostu chce sie tego nauczyć)a żal.pl jest już przereklamowany...
p.s jak nie umiesz mi pomóc to po co tu weszłaś??
pewnie zaraz mod. zamknie ten temat... -
maryś...
przeciez ja ci tego nie zagram bo cie nie znam, wiec sie nie spotkamy i nie uslyszysz, a zagrac ze sluchu w sumie taki problem duzy to nie jest, ja gram od 7 lat na flecie i jak cos mi sie podoba a nie mam na to nut to staram sie je sobie zapisac.
ale jak to juz w innym poscie ktos napisal, najlepiej to isc na latwizne.
powodzenia w szukaniu nut -
melania
Dziewczyny, nie kłócić się!
Nuty można skądś ściągnąć, trzeba tylko poszukać.
Coś na polskiej stronie było o nutach, albo o chwytach, ale nie pamiętam.
Poszukać radzę. -
Anonim
Oleksandra, jak wejdziesz na http://www.saydisco.fanfilled.com to pod obrazkiem są różne opcje i jak wybierzesz MUZYKA, to ci sie powinny pojawić poniżej różne podpunkty i tam jest "chwyty gitarowe"
cóż, nuty to to może i nie są, ale na pewno lepsze to niż nic. :) -
Anonim
-
-
-
Anonim
>.Baś napisała:
>...
Widzę Baś że chyba nie pałasz do mnie zbyt wielką sympatią co??:( -
Anonim
-
>Oleksandra napisała:
>Widzę Baś że chyba nie pałasz do mnie zbyt wielką
>sympatią co??:(
to wcale nie o to chodzi. -
Anonim
-
bo to po prostu było głupie :P szukając nut na pianino w necie natrafiłabyś na dziesiątki tabów do gitary i nie przyszło ci do głowy, żeby z nich wykminić normalne nuty?
-
Anonim
-
- 1
- 2