-
Maryś:)
-
girl, interrupted
"There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet" :D -
Anonim
Ich? Aktualnie, to ' I constantly thank God for Esteban', ale za dwa dni będzie coś innego, mówie wam...; ] -
-
Anonim
ja po prostu kocham 'nails for breakfast, tacks for snacks', ale wszystkie kawalki sa swietne, zalezy od humoru. -
KLAŁDIA
-
Anonim
-
Anonim
-
Foxy
dla mnie tam wszystkie ich piosenki są debeściarskie!! XD ..po prostu facet ma zajefajny wokal..ale But is better if you do wymiata!!<lOOZik> -
Anonim
I Write Sins Not Tragedies, Lying Is The Most Fun A Girl Can Have, Boys Will Be Boys, But Is Better If You -
Anonim
hit me baby one more time :P cover britnej jest wywalony w kosmos:P no i slow motion... MmmMMmm zrobił z tej piosenki Brendziol cudo. -
Anonim
-
maryś...
oooo, covery Brendona sa cudaśne, np. 'Karma Police' mmmmmm no i 'hit me baby one more time' ^^ -
Henio
time to dance, lying is the most fun...
tak 'hit me baby one more time brdzo fajne' >.>
nie wiem dlaczego ale chciałabym żeby zaśpiewał kiedyś rehab amy w.
coś mi się wydaje, że w jego wykonaniu byłoby to bardzo interesujące ^^. -
-
Anonim
Nine In The Afternoon, spodobało mi się i to bardzo, taka inna... Śmieszny teledysk... A właśnie, ktoś mówił, że Panicy mają skończyc z motywem cyrkowym... W nowym teledysku on jest.. [?] -
Henio
hmmmm..... chyba że patrzeć przez pryzmat tej parady. tam chyba była kobieta z wąsami <nie jestem pewna>, a to w sumie troszkę z cyrkiem się kojarzy. -
Anonim
tam wszyscy mieli wąsy nawet dziewczęta....ale były też słonie(czyt.Spen??)..no i troche motywu góralskiego(czyt.Ryro)hehe
to napewno był cyrk.. -
an*
~ "Nails for Breakfast, Tracks for Snacks"
~ "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off"
~ "But it's better if you do"
~ "London Beckoned Songs About Money Written By Machines"
~ "There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet"
~ i ta nowa jest super - "Nine In The Afternoon" -
Anonim
Lying is the most fun a girl can have without her clothes off
I write sins not tragedies
Nails for brekfast, tacks for snacks -
~~~Marta~~~
cześć. a jak wam sie podoba teledysk " I write sins, not tragedies " ? dla mnie jest super :D i Brendon fajnie w nim wygląda :D pzdr -
Anonim
when the day met the night .poprostu kocham i słucham w kółko. yeah. prócz tego build god, then we'll talk, lying is the most i intermission.