Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maryś:)

i jeszcze there's a good reason...:)
  • girl, interrupted

"There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet" :D
  • Anonim

Ich? Aktualnie, to ' I constantly thank God for Esteban', ale za dwa dni będzie coś innego, mówie wam...; ]
  • Anonim

ja po prostu kocham 'nails for breakfast, tacks for snacks', ale wszystkie kawalki sa swietne, zalezy od humoru.
  • KLAŁDIA

sugar we're going down..LOVE;*
  • Anonim

chyba ci sie grona pomylily kochana...
  • Anonim

kazdemu sie zdarza...:)
  • Foxy

dla mnie tam wszystkie ich piosenki są debeściarskie!! XD ..po prostu facet ma zajefajny wokal..ale But is better if you do wymiata!!<lOOZik>
  • Anonim

I Write Sins Not Tragedies, Lying Is The Most Fun A Girl Can Have, Boys Will Be Boys, But Is Better If You
  • Anonim

hit me baby one more time :P cover britnej jest wywalony w kosmos:P no i slow motion... MmmMMmm zrobił z tej piosenki Brendziol cudo.
  • Anonim

camisado i time to dance
  • maryś...

oooo, covery Brendona sa cudaśne, np. 'Karma Police' mmmmmm no i 'hit me baby one more time' ^^
  • Henio

time to dance, lying is the most fun...
    tak 'hit me baby one more time brdzo fajne' >.>
    nie wiem dlaczego ale chciałabym żeby zaśpiewał kiedyś rehab amy w.
    coś mi się wydaje, że w jego wykonaniu byłoby to bardzo interesujące ^^.
  • Anonim

Nine In The Afternoon, spodobało mi się i to bardzo, taka inna... Śmieszny teledysk... A właśnie, ktoś mówił, że Panicy mają skończyc z motywem cyrkowym... W nowym teledysku on jest.. [?]
  • Henio

hmmmm..... chyba że patrzeć przez pryzmat tej parady. tam chyba była kobieta z wąsami <nie jestem pewna>, a to w sumie troszkę z cyrkiem się kojarzy.
  • Anonim

tam wszyscy mieli wąsy nawet dziewczęta....ale były też słonie(czyt.Spen??)..no i troche motywu góralskiego(czyt.Ryro)hehe
    to napewno był cyrk..
  • an*

~ "Nails for Breakfast, Tracks for Snacks"
    ~ "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off"
    ~ "But it's better if you do"
    ~ "London Beckoned Songs About Money Written By Machines"
    ~ "There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet"
    ~ i ta nowa jest super - "Nine In The Afternoon"
  • Anonim

Lying is the most fun a girl can have without her clothes off
    I write sins not tragedies
    Nails for brekfast, tacks for snacks
  • ~~~Marta~~~

cześć. a jak wam sie podoba teledysk " I write sins, not tragedies " ? dla mnie jest super :D i Brendon fajnie w nim wygląda :D pzdr
  • Anonim

when the day met the night .poprostu kocham i słucham w kółko. yeah. prócz tego build god, then we'll talk, lying is the most i intermission.
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)