-
jsnpncz
>
dokladnie znajdzie kiedys czas;P napewno przed ich koncertem w polsce tego jestem pewna;P
Nie znajdzie. Jestem w stanie zaoferować kilka porad: co i jak itp. Przygotowanie takiego filmu jak w przypadku TWS to kilka tygodni pracy (nie wliczając w to aktualizowania strony interentowej, pisania i rozsyłania dziesiątek maili itp.). Pozdrawiam. -
P.
oho. zapowiada się mała walka o koncert :P. No, ale chyba nie poddamy sie tak łatwo? :] -
Katie
-
-
Yui <3
-
gucza
-
Anonim
zamiast pierdolić bezsensu, zacznijcie coś robić.
przepraszam za me ubogie słownictwo;] -
Cz.Asia.
hahaha, podpisuje sie pod ową wypowiedzią i dodam KURWA BYLE SZYBKO:) -
Anonim
słuchajcie.. wybaczcie mi, ale to jest bezsensu. ja wiem, ze sie zapaliłyście, adrenalina buzuje, chęci do działania mnóstwo, ale czy wy naprawdę myślicie, ze to zmieni decyzję ich menaga gdzie oni pojadą w trasę...?
ja tam nie wiem, próbujcie, ale robienie filmików i puszczanie ich do nich czy produkowanie paczek czy listów jest trochę mało oryginalne.. dobra, filmik popieram, ale.. wiecie, mam pomysł. wszyscu jesteśmy amatorami. nie znam nikogo, kto by sie filmem zajmował na codzień, (dobra, mój kumpel to świetny grafik, może pomóc) ale spróbujcie złapać kontakt z kimś kto to robi.
jesteście z warszawy? macie starsze rodzeństwo, kuzynostwo czy kumpli? zapytajcie się czy mają znajomych z jakiejś szkoły filmowej, teatralnej czy innej artystycznej.. muzyk też, ale to jako dodatek, ew. mogę się tym zająć trochę.
rozumiecie, żeby rozwinąć temat, chodzi O NADANIE FORMY, KSZTAŁTU...pomysł z tym polskim w introduction jets niczego sobie.
ale następny krok, to promocja tego w sieci. wszystkie duże portale muzyczne, młodzieżowe, magazynów, stawiajcie na zagranicę, na spejsie niech wszyscy z tego grona go mają, przekazują znajomym, niech on się rozprzestrzenia!
tylko nie piszcie jakichś idiotyzmów w komentach na ich stronie spejsie, bo oni po prostu nie zwracają na to uwagi. (wczujcie sie w ich rolę..'add me' 'ryro u r sooooooooo cuuuuute' itd, nudne, nie?)
zafascynujcie ich.
piszcie własne opinie na tematy odbiegające od nich, muzyki.. co się dzieje w pl. wasze opinie nt temat. stawiajcie pytania.
sorry za esej, ale staram się pomóc:P
co o tym myślicie?
ew. mogę się w to włączyć.. -
Romek zza krzaka, ja sie zgadzam z toba. Dla mnie to bylo oczywiste, ze bedziemy podawac linki na przeroznych stronach, szczegolnie tych zagranicznych.
Z tym zalatwieniem kogos z szkoly filmowej, teatralnej itp to dobry pomysl, ale trudniejszy do realizacji.
Poza tym faktycznie zamiast robic filmik ze sklejanek warto wymyslic jakas fabule i wtedy szukac materialow. -
Maxwell Demon.
a może poprostu poszukajmy jakiegoś w miare godnego zaufania organizatora koncertów (nie wiem czy to moze byc łatwe czy trudne) i jedna osoba mogłby wysłać wiadomość czy jeśli bedzie taka możliwość list z prośbą o zorganizowanie takowego koncertu p!atd w Polsce.
Bo przecież, dobrze no ja dałam pomysl z wysylaniem tych komentow itd... ale jak juz to poskutkuje to same nie urządzimy im sceny i miejsca na koncert w Warszawie np... musi być do tego jakaś osoba która to wszystko zrealizuje i zaplanuje...
a tak btw to slyszałam ,że p!atd jeździ na trasy w busie ,w którym znaduje się ogromna scena (można zauważyć na koncertach ogromny napis PANIC! AT THE DISCO).
co sądzicie o pomyśle z poszukaniem organizatora? -
Anonim
o organizatorze w polsce mówiłam wcześniej. jakoś nikt nie zareagował. -
blabla
>Ann=x napisała:
>A tak przyokazji to jest tutaj na gronie ktoś z Gocławia
>albo okolic??
Ja jestem ! z Gocławka xD !
A tak w ogole co do pomyslu, to filmik to moim zdaniem dobry pomysł. Choć myślę, że jeżeli Panic będą chcieli to przyjadą i nie trzeba ich zmusząc :)) Jednak wierzę, że przyjadą! xD -
Yui <3
>.*AuDrey*.!Zapraszać.! napisała:
>>Ann=x napisała:
>>A tak przyokazji to jest tutaj na gronie ktoś z Gocławia
>>albo okolic??
>
>Ja jestem ! z Gocławka xD !
>
>A tak w ogole co do pomyslu, to filmik to moim zdaniem dobry
>pomysł. Choć myślę, że jeżeli Panic będą chcieli to
>przyjadą i nie trzeba ich zmusząc :)) Jednak wierzę, że
>przyjadą! xD
Przyjadą....predzej czy później to zrobią...chyba....ale ja w nich wierze...
hehe fajnie ze jestes z gcw a do jakiej szkoły chodzisz??? -
-
blabla
>Ann=x napisała:
>>.*AuDrey*.!Zapraszać.! napisała:
>>>Ann=x napisała:
>>>A tak przyokazji to jest tutaj na gronie ktoś z
>Gocławia
>>>albo okolic??
>>
>>Ja jestem ! z Gocławka xD !
>>
>>A tak w ogole co do pomyslu, to filmik to moim zdaniem
>dobry
>>pomysł. Choć myślę, że jeżeli Panic będą chcieli
>to
>>przyjadą i nie trzeba ich zmusząc :)) Jednak wierzę,
>że
>>przyjadą! xD
>
>Przyjadą....predzej czy później to zrobią...chyba....ale
>ja w nich wierze...
>hehe fajnie ze jestes z gcw a do jakiej szkoły chodzisz???
Właśnie kończę 215 xD a ty? Skąd dokładnie jesteś?
A jezeli chodzi o Panic.
Ja też wierzę.
Jednak myślę, że wiara tu nic nie da. Trzeba działać, planować..
Tzn. może da, ale trzeb naprawdę już zacząć coś robić.
Filmik to bardzo pracochłoonna rzecz. Trzeba zebrać - ludzi. Materiały itp. rzeczy,.
Jezeli chodzi o wysylanie E-mile.
OK.! Chcemy, mozemy wysyłąć.
Ale Jaką mamy pewność że Panic, to czytają?
Nie wiemy..
Oni dostaja takich mejli, napewno z miliony, i nie maja czasu tego czytać. A może nawet nie chcą..??
Wierzmy, ze chcą i przeczytają;]
-
Yui <3
hehe polskich skrzydeł a ty??? aj własnie chodze na afrykanska 2 gim .....
a ja tam mysle aby wysyłac e meile moze sie zlituja i przeczytają.... -
mi się wydaje, że to wszystko gówno da, ale można próbować. nigdy nie wiadomo.
organizatorzy, managerzy zwracają uwagę głównie na ilość sprzedanych płyt w danym kraju, a takowa wielka u nas nie jest. -
Magda
oni mają koncerty tam gdzie sprzedali najwięcej płyt...
W Polsce bardzo mało...
założyłam wątek na ich forum o koncercie w Polsce ale to i tak nic nie da.... -
blabla
Ojj tam!! Wcale nie tak mało, nie martwmy się na zapas...! Nie koniecznie tak mało. Musza kiedyś przyjechać, i napewno to zrobią.
Jak zobaczą, że dużo osob pisze do nich, prosi o koncert w Polsce, to MOZE się jakoś nami zainteresują:)... poczekamy zobaczymy co się stanie -
Anonim
-
Maciusiek