Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maxwell Demon.

nie nie nie, ten temat to tylko moja sugestia. może pomyślmy co my moglibyśmy zrobić aby panic! at the disco przyjechał dać koncert w Polsce. dziś grają we Francji, jutro w Anglii więc czemu pewnego dnia nie mieliby zagrać i u nas.
    przeglądałam dziś kilka gron różnych wykonawców i zauważyłam ,że np fani jednego z zespołów nagrali DVD z własnoręcznie robionymi zdjęciami i urywkami z filmików , zmontowali to i zamierzają wysłać do menagera zespołu. podziękowaniem ma być koncert zespołu w Polsce. może brzmi mało prawdopodobnie ale lepsze to niż nic, moim zdaniem.

ja wpadłam na pomysł żeby wszystkie osoby, posiadające MySpace wysłały zespołowi P!atd wiadomości prywatne lub komentarze z prośbą o koncert w Polsce nawet o kilka komentarzy, nie mamy pewności czy cokolwiek z tego będzie ale kto nie probouje za wszelką cenę nie dostaje nic prawda?...
    co o tym sądzicie?
  • Anonim

jestem za, co prawda nie ogarniam majspejsa ale poprosze moja siostre zeby to zrobila.
  • Anonim

mm.. można ich zasypać kupą maili o koncert w polsce (:
  • Maxwell Demon.

właśnie o to mi chodzi! xP
    skoro nie chcą tu przyjechać po dobroci to trzeba ich troche 'zmusić' np tymi meilami czy komentarzami na ich prywatnej stronie internetowej,
    przecież nie można wiecznie ignorować wiadomości od fanów..
  • Yui <3

hehe niezły pomysł ale jak znam życie jakby mieli przyjechać na koncert to do katowic;/ a ja jestem niestety z wawy wiec watpie zeby nowiecie jechac hehe ale niegdybajmy....
  • Anonim

a już myślałam, że coś się kroi.; ]
  • Maxwell Demon.

a dlaczego jak na koncert to tylko do Katowic?
    Placebo ostatnio byli w Warszawie na Torwarze np.
  • Anonim

nu właśnie, czemu do Katowic?
  • Anonim

no właśnie? warszawa to stolica, nie katowice. mimo, że brzydka, to jednak stolica (: nigdzie indziej.
  • Maxwell Demon.

a wlasnie przy okazji zapytam, dużo osob z Warszawy na gronie?
    bo moze moglibysmy zrobic cos takiego jakby duzo osob sie dolazylo jakies nagranie dla panic! nie wiem np jakies zdjecia, napisy, cos co zacheciloby zespol do przyjazdu tutaj, nie wiem ktos ma podobny pomysl?
  • Anonim

no chyba troche jest. m.in ja xD.
    a czy z tą inicjatywą też nie można się zgłosić to thusi i lunny z saydisco? bo one mają tą polską fs panic.
  • Maxwell Demon.

hm tylko ja nie mam żadnego kontaktu z tymi osobami xP
    niestety
  • Yui <3

Ja jestem z wawy a wy z jakiej jesteście dzielnicy bo ja z Gocławia a w katowicach jakoś te gwiazdy to do spodka ciągnie i wogóle....
  • Maxwell Demon.

ja dzielnica białołęka.
    nie no nie koniecznie... dużo zespołów koncertuje ostatnio w Warszawie.
  • Yui <3

No ostatnie tak ale i tak trzeba zrobić aby panicy przyjechali!!!!!
  • Yui <3

to znaczy trzeba cos zrobic aby panicy przyjechali....
  • Anonim

ja z warszawy, z woli :) a p!atd mogłoby zagrać na Torwarze ^^
  • szmurło

Ja co prawda nie jestem z Warszawy ale to chyba najbliższe miasto z takich większych ode mnie. Dokładnie to mam 100km do was. :)
  • Yui <3

No najlepiej by było gdyby zagrali na torważe no ale trzeba ich jakoś namówić żeby przyjechali do Polski!!!! tylko jest problem jak??
  • Anonim

twiggviolence miała pomysł. czemu nie tak?
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)