-
Anonim
Przegądałam dzisiaj sobie teledyski Gym Class Heroes i natrafiłam na bardzo ciekawy teledysk, gdzie (UWAGA) pojawiają się chłopcy (może powinnam napisać mężczyźni... <lol2> z Panic! At The Disco... (Zastanawiam się czy nawet nie słychać tam głosy Brena, w refrenie...) Wryło mnie, gdy zobaczyłam, że... A zresztą co ja wam będę szczegóły zdaradzać... Nie odbiorę wam tej przyjemności oglądania.. xD
Oto link:
http://vids.myspace.com/index.cfm?f... -
Miss Independent
-
Cz.Asia.
Ty to masz oko:P jesne ze tam sie pojawiają, i pewnie ze ich słychac;][ -
-
Panna J.
Hmm..ja go niesłysze ale mam stwierdzone problemy ze słuchem.
Ogólnie piosenka mi się nie podoba teledysk też niezbyt.
Ale fajnie, że gdzieś występują. -
Anonim
co do refrenu to nie słysze Brendona chyba- może w jednym fragmencie, ale bardziej bym sie skłaniała do tego, że to śpiewa Patrick Stump.
a tak swoja droga, czy ja dobrze widze czy brendon ma brode? błagam, tylko nie to :p -
Anonim
-
ania
> co do refrenu to nie słysze Brendona chyba- może w jednym fragmencie, ale bardziej bym sie skłaniała do tego, że to śpiewa Patrick Stump.
dokładnie. patrick śpiewa tą piosenkę razem z gym class heroes; ) -
Anonim
kurde, ich najlepsza piosenka! :D
teledysk popier.... i mi się nie podoba, ale wejście Panic! pomysłowe :D, z resztą jak wszystko co z nimi związane :)
A Bdena tam nie ma, ale ktoś (Patrick) ma bardzo podobny głos, co słychać czasem w piosenkach FOB :) Ale i tak wolę Panic! At The Disco i ICH wokal :D -
Dziewczyna Włóczykija
Oczywiście, że to śpiewa Patrick Stump!
Nawet ja, która nie jest zbytnia fanką FOB potrafię rozróżnić głos Patricka i Brendona.....
Czy to nie jest paranoja tak w każdej piosence dopatrywać się Brendona??
Zresztą z tego co kiedyś wyczytałam to Patrick bardzo przyjaźni się z Gym Class Heroes i jest ich współproducentem, czy jakoś tak.
Jeśli chcecie szukać Brendona to prędzej poszukałabym go w kawałkach The Academy Is..., bo z tym zespołem Panic! sie przyjaźni. W końcu Jon był tam technikiem gitarowym. Choć moja koleżanka mówi, że w TAI nie słychać nikogo oprócz ich wokalisty^^ -
Anonim
Wiedziałam, że to napiszesz... xD
Tak! To jest paranoja... Wyszukałam jego głos TYLKO w tej piosence... Wiem pomyliłam się, ale Patric i Bren mają podobne głosy... A nie każdy wie tyle o nich co Ty... xD Przynajmniej ja nie... xD -
Miss Independent
To ja chyba jakaś tępa albo niedorozwinięta bo wogóle Paniców na tym teledysku nie zauważyłam xD xD xD -
Anonim
No coś ty!! Przyjżyj się uważnie... Pod koniec... Takie miśki fajne... xD -
P.
http://pl.youtube.com/watch?v=RqojH... poza tym... 0:51 ... Peter Wentz, czy mnie wzrok myli? xD -
-
Anonim
-
Cz.Asia.
o matko!! ide się ciąć!!! nie poznałam głosu Patrica!!! nie mam po co zyć...;];];D ja... jego... nie.... poznałam...żenada mi;D -
Anonim
-
,
>..♪Pushuś♪... napisała:
> http://pl.youtube.com/watch?v=RqojH... poza tym... 0:51
>... Peter Wentz, czy mnie wzrok myli? xD
Nie myli -
,
-
Anonim
Tak się składa ze mam sciagnieta plyte Gym Class Heroes i ta piosenka jest podpisana :
04 - Clothes Off!! (feat. Patrick Stump)
a tak poza tym dobitnie slychac tam glos Patricka. -
Anonim
>Mrochny i Zuy Rysio S napisała:
>Bden tak zajawkowo tańcuje tam pod koniec xD .... Taki
>ziooom
Nom... Nasz ziooom... xD Ładnie, ładnie... Coraz więcej tych talentów mu przybywa: prócz gitarki, keyboardu, pięknego głosu, akordeonu, organków i pianina, jeszcze dochodzi taniec i... jakby to powiedzieć... może tak: mógłby być modelem (tak jak Pete...xD)