-
Anonim
Powinno was to zaciekawić... xD
PANIC! PRZYGOTOWUJĄ SIĘ NA DUŻĄ SCENĘ.
Gitarzysta Panic! at the Disco, Ryan Ross, powiedział, że zeszłoroczny Summerfest był jednym z najlepszych występów, jaki zagrali. To dobra rzecz, również, od kiedy atmosfera festiwalu i legiony fanów sprawiają, że zespół walczy z nerwami przed wejściem na scenę.
Przez ten czas singiel zespołu, ‘Write Sins Not Tragedies’ eksplodował w radiu, ich teledysk był w ciągłym ruchu na MTV i VHI i zespół był w środku swojej trzy miesięcznej, głównej, letniej trasy koncertowej przez Amerykę.
Teraz, rok później, Panic! at the Disco awansowali z U.S. Cellular Connection Stage do Marcus Amphitheater. Nie jak w zeszłym roku, jednakże, dla mieszkańców Las Vegas ostatnio rzeczy szły całkiem spokojnie.
‘Nawet nie graliśmy występów przez trzy czy cztery miesiące, więc jesteśmy wszyscy z pragnieniem, by wyjść stąd’, mówi Ryan Ross o graniu na Summerfest. ‘Graliśmy w Milwaukee cztery, czy pięć razy, i za każdym razem wychodzi lepiej i lepiej.’
Zespół pracuje nad ich koeljną płytą po platynowym debiucie, ‘A Fever You Can't Sweat Out.’ Kiedykolwiek gdy zespoły mają tak wielki sukces jak Panic! z pierwszym albumem, pojawiają się spekulacje, o drugo albumowym gwałtownym spadku. Ross mówi, że jest więcej niż świadomy tego.
‘To jest zdecydowanie ten nacisk. Duzo ludzi próbuje i mówi, że nie są z tym udawani. Jedyna rzecz jaką możemy zrobić, to starać się napisać piosenki, które polubimy jak ostatnim razem.’
Ross dopuszcza, że niektóre piosenki z ostatniego albumu mają coś w rodzaju dziwacznej nowości..
‘Z punktu widzenia radio czy MTV wszystkie nasze single (z ostatniej płyty) były całkiem dziwnymi piosenkami pop. To by było dla nas trudno aby spróbować i zrobić jeszcze raz co zrobiliśmy, bo to byłoby oczywiste co robimy.’ – mówi. ‘Tym razem to będzie inne. Inne nie zawsze znaczy lepsze, ale mam nadzieję, że w tym przypadku będzie.’
Single do których się odwołuje, które, oprócz wspomnianego wyżej ‘Sins’, zawierają ‘Lying is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off’ i ‘But It's Better If You Do’ wszystkie zawierają szybkie tempo, gorączkowe teksty z mocnymi, melodyjnymi refrenami. Każdy kolejny teledysk podobnie zawiera szykowny styl z zawiłymi scenami, szczegółowymi kostiumami i teatralnymi historiami. Teledysk Panic! do ‘Sins’ otrzymał na MTV's Music Video Awards nagrodę Video of the Year at w sierpniu 2006, poruszającym końcu tego szybkiego lata -
Anonim
CD.
‘Jesteśmy bardzo praktyczni (z naszymi teledyskami)’, mówi Ross. ‘Mamy (początkowo) dużo standardowych obróbek video, które każdy reżyser pisze dla każdego zespołu rockowego. Wiecie, standardowe widea w magazynie, opowieści przerywane przez kawałki występu. Nie jesteśmy zainteresowani robieniem tego. Chcemy próbować i uczynić nasze teledyski wartymi oglądania.’
Ogrom sukcesu Panic! at the Disco sprawił pozostawienie zespołu poza ochroną. Żaden z członków zespołu – Brendon Urie (główny wokalista), Jon Walker (basista) i Spencer Smith (perkusista) – nie ma powyżej 21 lat.
‘Nigdy nie myślałem, że będę mógł podróżować do 16 różnych krajów, w czasie, gdy będę mieć 20 lat.’ – mówi Ross. ‘I nigdy nie myślałem, że będę mógł robić z moim zyciem co będę chciał przed tym jak będę mieć 21. Nie wiem, to błogosławieństwo. Możemy zarabiać muzyką na życie – naprawdę nie mogłoby być lepiej.’
I robienie muzyki jest głównym celem zespołu przez ostatnie kilka miesięcy. Ale czy tegoroczny tłum Summerfest zostanie wtajemniczony w nowy materiał?
‘Wciąż próbujemy zdecydować, czy zagramy coś nowego, czy nie. Ja chciałbym spróbować I zagrać coś nowego,’ – mówi. ‘Mamy ukończone około dziewięciu piosenek, z melodiami i tekstem i wszystkim. Teraz kończymy pisanie ostatnich trzecz, czy czterech piosenek.’
Inaczej niż przy poprzednim albumie, gdzie Ross napisał wszystkie piosenki sam (napełniając każdą łamiącym język tekstem i niejasnymi odwołaniami do różnych filmów I książek), Ross mówi, że ten album miał zupełnie inny proces tworzenia.
‘Wciąż pisze wszystkie teksty, ale muzyka tym razem będzie bardziej wspólna. Wszyscy razem piszemy muzykę, podczas gdy wcześniej wiele piosenek zaczynałem właśnie ja sam.’
Bez względu na nowy materiał, Ross mówi, że tegoroczny Summerfest będzie kompletnie inny niż w tamtym roku. Po pierwsze, Marcus Amphitheater jesttak pełny świateł, jak jest, gdy siedzi tam 23000 ludzi. Ross mówi, że stoją przed wyzwaniem.
‘Jesteśmy tym podekscytowani i staramy się upewnić, że będzie coś specjalnego dla naszych fanów.’ -
Anonim
-
Anonim
Owszem, ale to dla tych którzy JEZSZCZE nie natrafili na tą stronkę... -
-
Anonim
Fall Out Boy, Gym Class Heroes, Panic! At The Disco, The Academy Is..., i Cobra Starship zagrają na Decaydance Fest tego lata.
Daty:
8/19/07 - Kolonia, Niemcy @ E-Werk)
8/21/07 - Paryż, Francja @ Olympia.
Panic! i Gym Class Heroes nie zagrają w Niemczech.
a może ściągnąć panic na 20 do PL? xD -
Anonim
I kto tutaj kopiuje z sd...?? xD hahahah...
Niezły pomysł tylko jak ich ściągniemy?? :P -
P.
Hmmm... <myśli>
Jakos to będzie xD
ściągnęłam 15/25 osób z mojej "zgranej klasy na wycieczkę, na starówkę bez wychowawcy, to ściągniemy i P!ATD; ) xD
tylko trzeba wymyślić jakis sprytny, rEALNY PLAN; ] -
Anonim
-
Miss Independent
-
Anonim
>marin napisała:
>a może ściągnąć panic na 20 do PL? xD
Dance In Misery oczywiście, że do Polski!! xD -
Miss Independent
-
Basiaღ
-
Miss Melody™
-
Miss Independent
-
Miss Melody™
-
Anonim
Jak tylko pokochałam Green Day, okazało się, że będzie ich koncert. Teraz mam 2 ukochane: GD i Panic!, których też DOPIERO pokochałam, a więc... :D -
Dziewczyna Włóczykija
czy ktoś klika czasami przycisk "czytaj więcej"?
jeśli to klikniesz to dowiesz się, że Panic! nie grają w Niemczech....... -
Anonim
-
Anonim
może ich porwać z francji i siłą zmusić na koncert tu?
albo wysłać list, że wszytskie jesteśmy śmiertelnie chore i jedyna rzecz, która uratuje nam życie to ich koncert.. xD :P -
kate.