-
Anonim
Modzie drogi, proszę zrób coś z tymi wątkami na których poruszane są tematy zupełnie inne niż zgodny z nazwą wątku. sory, ale to jest już irytujące;/ -
że offtopy? wiem. mnie też to bardzo irytuje.
ale nie będę kasować całego tematu, bo to bez sensu. z offtopicami nie da się aż tak walczyć, a i fajnych tematów szkoda.
dlatego apeluję do trzech wytrwałych offtopowiczek o umiar :] -
Anonim
-
-
ja twoją irytację bardzo dobrze rozumiem, bo ta sprawa denerwuje i mnie. ale jak już mówiłam, tych tematów nie usunę.
-
Anonim
trudno. w każdym razie to z całą pewnością za jakiś czas możesz usunąć ten;] -
Anonim
>Baś napisała:
>ja twoją irytację bardzo dobrze rozumiem, bo ta sprawa
>denerwuje i mnie. ale jak już mówiłam, tych tematów nie
>usunę.
Pani Kapitan !
Ja jestem posłuszna i się ograniczyłam; D.
Więc mam nadzieje że się tu wszystko ogarnie; D.! -
Basiaღ
Ja też się ograniczam; D
I obiecuję,że nie będę pisała pierdół w tematach. ^^' -
>Coconut Doll . napisała:
>Pani Kapitan !
to mi przypomina Stowarzyszenie Umarłych Poetów xD
nie wiem, czy ten skasuję. może się przydać jako temat z prośbami, skargami itp. itd. do modów. jednakże pierwszy mod kiedyś taki założyła, to ją zjechali równo. jak ten również zjadą, to usunę :)
a co do offtopów, to ja nie jestem przeciwko wam. sama offtopuję równo i jestem wielką zwolenniczką tego, ale nie aż tak xD -
Anonim
-
Anonim
taak tylko by trzeba na serio trochę posprzatać. bo to wygląda jak rozmowa napalonych cziksów..; P. -
DresdentDoll
> >Coconut Doll . napisała:
> >Pani Kapitan !
>
> to mi przypomina Stowarzyszenie Umarłych Poetów xD
>
Hehe własnie je omawiam... A co do tematu - bez kitu dajmy spokoj z offtopami... no moze nie po całosci bo nie da sie cialge gadac jacy to chłopcy sa cudowi ale bez przesady :) -
że robi się offtop to normalne. zawsze jest i będzie. ale wtedy to wymknęło się spod kontroli.
ale jeżeli ma się ograniczyć, to jest git :)