-
Maxwell Demon.
-
Anonim
-
Anonim
-
-
,
Nie wiem jak Wy ale ja się spodziewam czegoś wspaniałego! Mam nadzieję że się nie zawiodę... Paniczni twierdzą że będzie lepsza i jeszcze bardziej zaskakująca niż pierwsza. -
Anonim
ryan pierdzielił jakieś głupoty, że będzie inna niż pierwsza.. zpobaczymy, zobaczymy..; ) ale wierzę, że będize super, bo to przecież PANIC! -
-
Anonim
mi się nie wydaje, żeby pierwsza była jakaś super i w ogóle. fajna była, ale bez przesady. a druga... hmmm może nas zaskoczą? -
e
>Paniczni twierdzą
>że będzie lepsza i jeszcze bardziej zaskakująca niż
>pierwsza.
Tak gwoli ścisłości, to trudno, żeby twierdzili, że będzie gorsza. -
la sonette rose
żeby ich nie dopadł tylko ten syndrom "drugiej płyty"czy jakoś tak... -
Panna J.
-
DresdentDoll
Hehe jak każda z was licze ze będę mile zaskoczona... Ale chyba wolałabym zeby w trakcie nagrywania nagrali jeszcze z jedno wideło zebym mogła poogadac ich sobie (hehe joke)... No coz... poczekamjmy i zobaczmy :) -
Anonim
nom:) mogli by jakiś teledysk zrobić. tylko z ich udziałem! :) najchętniej do Comisado; ) a jeżeli chodzi o płytę, to chciałabym żeby Ryanek miał więcej kwestji; ) Bendon ma lepszy głos, ale Ry jest też niczego sobie. tak według mnie :) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Eee no jak wy ładnie; D już się prowadzice; D
.
Fuck dumna; D z was jestem.
Nie wiem xD co ich tam dopadnie .. trzy miesiące mało . Znając życie wydadza w...e no na początku września; P. -
Maxwell Demon.
jeżli juz to Brendi bo tak na niego mowia nawet w wywiadach ale nie Brendonek ani Ryanek :P. -
Anonim
-
Maxwell Demon.
-
Anonim
-
Anonim
brendon, brendzio, brendek, bendzio - przynamniej sie nie powtarza.
to oczywiscie głupie, ale co na to poradzić? ja zawsze maksymalnie skracam.