Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

sadzicie ze p!atd zagraja kiedykolwiek koncert w Polsce?;>
  • Anonim

Yyy yhmm xD było już mnóstwo rozmów na ten temat za pięć dziesięć lat tak xP .
  • Baś

patrzcie na Linkin Park. po tylu latach zagra w Polsce :]
  • Basiaღ

Czyli kiedyś i na Panic! przyjdzie czas; ]

Mam nadzieje,że trochę wcześniej jednak xD
  • ...Kaśku...

red hot chili peppers zagrają w naszym cudownym kraju... to i oni może przyjadą... ale na pewno nie do mojego miasta... =)
  • Panna J.

Kiedyś napewno!
    Mówiłam ze weług mnie za pare lat, jak już przejdzie moda na nich
    (oczywiście wśród pseudo fanek)!
  • Basiaღ

Do mojego też napewno nie przyjadą ^^'
    Ale jak do Wawy...to mam niedaleko nawet; ]

Szkoda,że nie przyjadą w tym roku :D
  • Panna J.

Szkoda szkoda racja!
  • ...Kaśku...

jak będzie na nich moda... no w sumie wśród młodych czytelniczek gazety brawo zakochanych w brandonie to może nastąpić niedługo... help...
  • Anonim

w sumie to dobrze, ze teraz nie przyjeżdżają. nie chciałabym się bawić przy piskach: "Brendon i love you", wśród tłumu "zakochanych" 14latek
  • ...Kaśku...

też tak uważam... ja najpierw zakochałam sie w muzyce bo "laying..." usłyszałam w radiu... później po tygodniu słuchania na kompie zobaczyłam brandona... ale koncert z różowymi "gorącymi" trzynastkami nie byłby gitez... ale chociaż by był...
  • Anonim

wymarzony koncert? setka, góra sto pięćdziesiątka ludu na sali, mała scena, zero jakiegokolwiek show. po prostu muzyka, chłopaki na scenie i rozśpiewany tłumik.
  • Asia;)

mysle,ze najbardziej bysmy byly usatysfakcjonowane jakby byl koncert dla 20 najbardziej aktywnych gronowiczek :P
    a tak powaznie to koncert w takiej Stodole czy Proximie bylby do zorganizowania nawet teraz...
  • Basiaღ

O! Wtedy było by fajnie! xD
    Zgadzam się :P
  • Anonim

>Asia;) napisała:
    >mysle,ze najbardziej bysmy byly usatysfakcjonowane jakby byl
    >koncert dla 20 najbardziej aktywnych gronowiczek :P
    >a tak powaznie to koncert w takiej Stodole czy Proximie
    >bylby do zorganizowania nawet teraz...

mówmy o rzeczach realnych. na pewno teraz, w rozkwicie swojej popularności, żaden zespół nie przyjechałby do takich małych klubików.
    same widziałyście jak wyglądają ich koncerty. sama scena nie zmieściłaby się w takim klubiku.
  • Anonim

tak, jestem za tym koncertem dla 20 wybranych:]
  • Panna J.

Myślę że byłabym w tej 20?; D
    heh; P
    Nie no grono ich prawdziwych fanek ehh cudownie rozmowy i autografy po koncercie cud,miód malina; P
  • Asia;)

czasem warto pomarzyc, a na ta chwile jakikolwiek ich koncert w Polsce jest tylko i wylacznie marzeniem...
  • Baś

tak. a moderatorki mają wejściówki dla vipów i za kulisy.
    xD
  • Anonim

jest taka piosenka majki jeżowskiej: "marzenia sie spełniaaaaają..."