-
Anonim
-
Anonim
Yyy yhmm xD było już mnóstwo rozmów na ten temat za pięć dziesięć lat tak xP . -
-
Basiaღ
Czyli kiedyś i na Panic! przyjdzie czas; ]
Mam nadzieje,że trochę wcześniej jednak xD -
-
...Kaśku...
red hot chili peppers zagrają w naszym cudownym kraju... to i oni może przyjadą... ale na pewno nie do mojego miasta... =) -
Panna J.
Kiedyś napewno!
Mówiłam ze weług mnie za pare lat, jak już przejdzie moda na nich
(oczywiście wśród pseudo fanek)! -
Basiaღ
Do mojego też napewno nie przyjadą ^^'
Ale jak do Wawy...to mam niedaleko nawet; ]
Szkoda,że nie przyjadą w tym roku :D -
Panna J.
-
...Kaśku...
jak będzie na nich moda... no w sumie wśród młodych czytelniczek gazety brawo zakochanych w brandonie to może nastąpić niedługo... help... -
Anonim
w sumie to dobrze, ze teraz nie przyjeżdżają. nie chciałabym się bawić przy piskach: "Brendon i love you", wśród tłumu "zakochanych" 14latek -
...Kaśku...
też tak uważam... ja najpierw zakochałam sie w muzyce bo "laying..." usłyszałam w radiu... później po tygodniu słuchania na kompie zobaczyłam brandona... ale koncert z różowymi "gorącymi" trzynastkami nie byłby gitez... ale chociaż by był... -
Anonim
wymarzony koncert? setka, góra sto pięćdziesiątka ludu na sali, mała scena, zero jakiegokolwiek show. po prostu muzyka, chłopaki na scenie i rozśpiewany tłumik. -
mysle,ze najbardziej bysmy byly usatysfakcjonowane jakby byl koncert dla 20 najbardziej aktywnych gronowiczek :P
a tak powaznie to koncert w takiej Stodole czy Proximie bylby do zorganizowania nawet teraz... -
Basiaღ
-
Anonim
>Asia;) napisała:
>mysle,ze najbardziej bysmy byly usatysfakcjonowane jakby byl
>koncert dla 20 najbardziej aktywnych gronowiczek :P
>a tak powaznie to koncert w takiej Stodole czy Proximie
>bylby do zorganizowania nawet teraz...
mówmy o rzeczach realnych. na pewno teraz, w rozkwicie swojej popularności, żaden zespół nie przyjechałby do takich małych klubików.
same widziałyście jak wyglądają ich koncerty. sama scena nie zmieściłaby się w takim klubiku. -
Anonim
-
Panna J.
Myślę że byłabym w tej 20?; D
heh; P
Nie no grono ich prawdziwych fanek ehh cudownie rozmowy i autografy po koncercie cud,miód malina; P -
czasem warto pomarzyc, a na ta chwile jakikolwiek ich koncert w Polsce jest tylko i wylacznie marzeniem...
-
-
Anonim