-
DresdentDoll
-
Anonim
-
teddy picker
-
-
-
Anonim
-
teddy picker
-
Anonim
-
卡塔热娜
Głos Brendona jest niesamowity! nikt nie ma takiego głosu jak on. i słychać to nie tylko w tym przepieknym coverze. nie sądzę żeby w przyszłych latach pojawił się ktoś z tak cudownym, silnym, czystym głosem jak Bden. P!ATD <3 :):):) -
卡塔热娜
A tak w ogóle ktoś jest na tyle umiejętny żeby przetłumaczyć tę piosenkę na polski ??? Bo ja szukałąm tłumaczenia ale nia ma w necie a jak sama próbuje to w sumie mi nie wychodzi za szczególnie... Ktoś wie o co dokładnie chodzi w tej piosence??? -
Panna J.
Nieznam angielskiego; D
W szkolemnie germanizują, chciałbym słuchać piosenek i znac ich tłumaczenie.. -
Anonim
Ja mogę coś tam wytłumaczyć xD . A ja mam na odwrót mnie w szkole namiętnie uczą angielskiego xP , no i poza lekcyjny; P , i tylko jedna godzina niemca x/ . -
Panna J.
Nom ja będe w liceum musiała się p-rzyłozyć do Angielskiego, bo klapa będzie jak nic ja ani słowa; D Tak jak i po Niemiecku 3 godziny w tygodniu a nic się nie umie; D -
Anonim
O słucham właśnie i wpadam w trans... jakie... to ładne.. ten jego głos aż mi isę ryczeć chce... -
-
Anonim
>Justynaaa. napisała:
>Nom ja będe w liceum musiała się p-rzyłozyć do
>Angielskiego, bo klapa będzie jak nic ja ani słowa; D Tak
>jak i po Niemiecku 3 godziny w tygodniu a nic się nie umie
>;D
to już sobie załatwiaj prywatne lekcje, bo w szkole ang. się nie nauczysz. chyba, że sama popróbujsz w domu. ale jak ktoś Ci nie wpoi gramatyki do głowy, to ciężko tak. -
Panna J.
Ehh to chyba na jakieś korki pójdę; |
Nie ma wyjścia! Angielski to podstawa a moja klasa akurat niemiecki ma; / -
Anonim
-
Panna J.
-
Panna J.
-
Anonim
-
Panna J.