-
Panna J.
Ehh napięcie związane z odtworzeniem Napoczątku zaskoczenie spowodowane długością 6 minut jego głosu poprostu bosko.
Początek zadziwił mnie spokojny głos, tak uroczo aż ciepło mi się na sercu zrobilo. Przyzwyczaiłam sie do głosnego, dosyc energicznego, na koncertach krzykliwego głosu, a tu takie pozytywne zaskoczenie.
I kawałek dlaej zaczeło się bardziej energicznie, słychac głos Ryana w jakiejś sekundzie. Cudownie! i to Ooo;D I znowu tak spokojniej och,ach,ech cudownie. I znowu energiczniej takie nagłe przeskoki cudoo poprostu.
I koniec spokojny ehh ogólnie pozytywne zaskoczenie, bardzo pozytywne! -
Anonim
-
Basiaღ
-
-
Anonim
>Justynaaa. napisała:
>Ehh napięcie związane z odtworzeniem Napoczątku
>zaskoczenie spowodowane długością 6 minut jego głosu
>poprostu bosko.
>Początek zadziwił mnie spokojny głos, tak uroczo aż
>ciepło mi się na sercu zrobilo. Przyzwyczaiłam sie do
>głosnego, dosyc energicznego, na koncertach krzykliwego
>głosu, a tu takie pozytywne zaskoczenie.
>I kawałek dlaej zaczeło się bardziej energicznie,
>słychac głos Ryana w jakiejś sekundzie. Cudownie! i to
>Ooo;D I znowu tak spokojniej och,ach,ech cudownie. I znowu
>energiczniej takie nagłe przeskoki cudoo poprostu.
>I koniec spokojny ehh ogólnie pozytywne zaskoczenie, bardzo
>pozytywne!
Ooo... Tak, ten spokojny głos taki ukajający... super, zapomniałam o wszystkich problemach i przeszła mi złość... poprostu cud... :) Brendon ma wspaniały talent... :) I życzę mu pomyślnej kariery. Ale jak ma się wierne fanki w POLSCE... to z nami się nie zginie... szczególnie Brendon... xD -
Anonim
>Basia napisała:
>Nie jest najgorsze,ale ja i tak wolę "Slow Motion"; ]
>:D
ja tez to lubie xP -
Panna J.
Taa wierne fanki hmm..ma ich troche na świecie w Polsce też!
W Ameryce to już wogle szał na nich mają! -
Anonim
Tiaa... one to mają farta... :) Jeżdżą se na ich koncerty i w ogóle... Czasem, żałuję, że nie urodziłam się w stanach... ale cużmiejsca urodzenia sie nie wybiera... a szkoda... xD -
Basiaღ
-
Panna J.
-
Anonim
-
Panna J.
-
Anonim
Jestem nią oczarowana... nie no, fajna jest... :D cóż więcej mogę o niej powiedzieć... :) -
micc
chce ktos CALA mp3ke?
bo ten link co wczesniej byl podawany, to tylko 4 minuty, z tego co sie orientuje
jak beda chetne, to moge jutro wrzucic gdzies...jesli sobie poradze z technika :)
bo wlasnie sobie poradzilam z calym ripowaniem i konwertowaniem i mam 6 minut :D caaaaloooosc :D ya-ha! -
-
DresdentDoll
Of kors ja kcem; ) Nie no serio - bede wdzieczna gdyz to niebyt fajne jak mi sie melodia konczy i glos Bdena też a ja dalej spiewam... :)Wiec bądź tak dobra i oszczędź moim sąsiadom mojeg fałszowania :) -
micc
dzwiek nie jest super glosny,ale jak mi ktos znajdzie video z super glosnym glosem, to zripuje jeszcze raz...
jak na razie, glosniki na maksa i bedzie slychac; ]
powiedz, czy jest wszystko w porzadku ze sciaganiem...
http://files-upload.com/192534/pani... -
Anonim
To jest moja ulubiona piosenka!!! jak ja pierwszy uslyszalam to zaniemowilam ::) ta piosenka ma w sobie dusze! -
Asia-g