-
Anonim
Ja bym się nie darła; ] Ja bym śpiewała z nim :P Pod warunkiem, że bym wcześniej nie zemdlała XD -
Anonim
>Mrs. Brightside napisała:
>Ja bym się nie darła; ] Ja bym śpiewała
>z nim :P Pod warunkiem, że bym wcześniej nie
>zemdlała XD
mdleć? czemu? przeciez to tylko człowiek, jak każdy inny. tyle, że umie śpiewać. ale takich też jest wielu. im po prostu się udało. farciarze.
tego im zazdroszczę. -
pauli
-
-
Anonim
>zamknij twarz. napisała:
>>Mrs. Brightside napisała:
>>Ja bym się nie darła; ] Ja bym
>śpiewała
>>z nim :P Pod warunkiem, że bym wcześniej nie
>>zemdlała XD
>
>mdleć? czemu? przeciez to tylko człowiek, jak
>każdy inny. tyle, że umie śpiewać. ale
>takich też jest wielu. im po prostu się
>udało. farciarze.
>tego im zazdroszczę.
Szkoda, ze nie wyczułaś w tym ironii; > -
Anonim
-
V E R O
nie wiem czy tak bardzo chcialabym ich poznac.
z ich wywiadow wnioskuje ze tylko jon i brendon sa fajni.
spencer i ryan wydaja sie strasznie niesmiali i zmuleni. -
Anonim
nieśmiali i zamuleni ludzie potrafią być o wiele ciekawsi niż ci pewni siebie. -
V E R O
-
Anonim
Wystarczy lekka perswazja i juz wchodzimy na właściwy tok myslenia; PP -
DresdentDoll
Hej ogladaliście Much on demand z 12 chyba stycznia?? Ja ostatnio dorwałam to na jutubie i to jest z FOBem i w części 3 jest zadane pytanie kogo chcieli by scoverowac <lol ale słownictwo> no i pierwsza odpowiedź (Pete'a) to Panic At the Disco :) Kurcze tak od razu przyszło mi na mysl jakby to wygladało?? powiedzmy Patrick spiewajacy IWSNT ?? Jak wy sobie to wyobrazacie?? -
z tego co pamietam to bylo pytanie przez kogo chcieliby byc "scoverowani". Zaraz obejze i sie upewnie.
Bo Patrick juz spiewal IWSNT i stanowczo wole wersje P!ATD. -
DresdentDoll
kurcze to zobacz bo ja mogłam źle zrozumiec (cieżko jest cokolwiek usłyszec jak reszta rodziny oglada mecz...)... a ja wykonania Patricka nie znam i nigdy nie słyszałam... -
pytanie brzmialo: ktorego artyste byscie wybrali do wykonania waszej piosenki i ktorej.
a co do IWSNT to poszukaj na youtube, jest tam tego pelno. -
-
DresdentDoll
TAk masz racje ja tez posłuchałam dzis od nowa na spokojnie... a IWS juz znalazłam jednak brendek lepiej to wykonuje... w ogóle znalazłam ten jak brendon spiewa z nimi iws... i to im wyszło wyczespiscie :) TAk sobie teraz mysle... teraz panic powinni zaspiewac no nie wiem albo sugar albo dance dance ciekawe jak by im to wyszło... -
mogliby zaspiewac "7minutes in heaven" (bo Bden juz zna slowa :p), "Sophomore slump...", "Get busy..." lub "I slept with someone in Fall Out Boy" lol
"Dance dance" raczej by mu kiepsko wyszlo. -
Anonim
-
DresdentDoll
Nom to jest akurat jasne :) Nie no tak serio to Patrick i Brenek maja podobny wokal i mysle ze, moze nie tak jak Pat, ale Brendek by dał rade :) Choć po eksepymentach z IWS twierdze ze lepiej zeby spiewali swoje piosenki... :) -
Patka
-
Anonim
-
Anonim