Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja bym się nie darła; ] Ja bym śpiewała z nim :P Pod warunkiem, że bym wcześniej nie zemdlała XD
  • Anonim

>Mrs. Brightside napisała:
    >Ja bym się nie darła; ] Ja bym śpiewała
    >z nim :P Pod warunkiem, że bym wcześniej nie
    >zemdlała XD

mdleć? czemu? przeciez to tylko człowiek, jak każdy inny. tyle, że umie śpiewać. ale takich też jest wielu. im po prostu się udało. farciarze.
    tego im zazdroszczę.
  • pauli

ołłł
  • Anonim

>zamknij twarz. napisała:
    >>Mrs. Brightside napisała:
    >>Ja bym się nie darła; ] Ja bym
    >śpiewała
    >>z nim :P Pod warunkiem, że bym wcześniej nie
    >>zemdlała XD
    >
    >mdleć? czemu? przeciez to tylko człowiek, jak
    >każdy inny. tyle, że umie śpiewać. ale
    >takich też jest wielu. im po prostu się
    >udało. farciarze.
    >tego im zazdroszczę.

Szkoda, ze nie wyczułaś w tym ironii; >
  • Anonim

aaa to sorry; ]
  • V E R O

nie wiem czy tak bardzo chcialabym ich poznac.
    z ich wywiadow wnioskuje ze tylko jon i brendon sa fajni.
    spencer i ryan wydaja sie strasznie niesmiali i zmuleni.
  • Anonim

nieśmiali i zamuleni ludzie potrafią być o wiele ciekawsi niż ci pewni siebie.
  • V E R O

madre.
    no dobra.
    chcialabym ich poznac.
    :P
  • Anonim

Wystarczy lekka perswazja i juz wchodzimy na właściwy tok myslenia; PP
  • DresdentDoll

Hej ogladaliście Much on demand z 12 chyba stycznia?? Ja ostatnio dorwałam to na jutubie i to jest z FOBem i w części 3 jest zadane pytanie kogo chcieli by scoverowac <lol ale słownictwo> no i pierwsza odpowiedź (Pete'a) to Panic At the Disco :) Kurcze tak od razu przyszło mi na mysl jakby to wygladało?? powiedzmy Patrick spiewajacy IWSNT ?? Jak wy sobie to wyobrazacie??
  • Asia;)

z tego co pamietam to bylo pytanie przez kogo chcieliby byc "scoverowani". Zaraz obejze i sie upewnie.
    Bo Patrick juz spiewal IWSNT i stanowczo wole wersje P!ATD.
  • DresdentDoll

kurcze to zobacz bo ja mogłam źle zrozumiec (cieżko jest cokolwiek usłyszec jak reszta rodziny oglada mecz...)... a ja wykonania Patricka nie znam i nigdy nie słyszałam...
  • Asia;)

pytanie brzmialo: ktorego artyste byscie wybrali do wykonania waszej piosenki i ktorej.
    a co do IWSNT to poszukaj na youtube, jest tam tego pelno.
  • DresdentDoll

TAk masz racje ja tez posłuchałam dzis od nowa na spokojnie... a IWS juz znalazłam jednak brendek lepiej to wykonuje... w ogóle znalazłam ten jak brendon spiewa z nimi iws... i to im wyszło wyczespiscie :) TAk sobie teraz mysle... teraz panic powinni zaspiewac no nie wiem albo sugar albo dance dance ciekawe jak by im to wyszło...
  • Asia;)

mogliby zaspiewac "7minutes in heaven" (bo Bden juz zna slowa :p), "Sophomore slump...", "Get busy..." lub "I slept with someone in Fall Out Boy" lol
    "Dance dance" raczej by mu kiepsko wyszlo.
  • Anonim

A ja nawet widze jego głos w Dance Dance :)) Ciekawe; )
  • DresdentDoll

Nom to jest akurat jasne :) Nie no tak serio to Patrick i Brenek maja podobny wokal i mysle ze, moze nie tak jak Pat, ale Brendek by dał rade :) Choć po eksepymentach z IWS twierdze ze lepiej zeby spiewali swoje piosenki... :)
  • Patka

ojej piękna jest ta piosenka "Round here"; )
  • Anonim

Nie da się ukryć; ))
  • Anonim

czasem trochę dołująca, ale ma w sobie jakąś iskierkę radości. :)
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)