-
Anonim
-
teddy picker
-
Anonim
super glos, racja.. on to kurde potrafi na jednym wydechu tyle słow zmeiscic ze wow;d -
-
DresdentDoll
Hej ma ktos to zgrane na kompa?? Chodzi mi o ten wytep... zamiescie prosze zebym mogła scignac na Mp4; ) PLISSS:) -
DresdentDoll
* "Dead On Arrival"
* "Grand Theft Autumn/Where is Your Boy?"
* "Saturday"
Przy okazji poszukuje tych 3 singli zeby sciagnac... Moze moze (lol) ktos zamiescic je np. na rapidzie albo jakos znaleźć dla mnie?? Bo ja juz nie mam siły szukac w necie na jakichs ruskich stronach a na moim emulkach nie ma chyba w ogóle... sa tylko wystepy... bardzo mi zalezy szczególnie ze sa to starsze klipy :) Z góry bede wam wdzieczna jak ktos zamiesci :) Pzdro :) -
teddy picker
-
-
DresdentDoll
No ja piosenki tez mam i to w kilku wersjach niektore... A klipy by mi sie przydały bo jak jade gdzies to wole teledysk obejrzec :) -
Anonim
przykro mi ja nie mam... ja sobie oglądam na youtube w domku xD !!
a widziałyście brendona śpiewającego 'ołł bejbe,bejbe .... hit mi bejbe łan mor tajm' świetnie.. w jego wykonaniu to mi się podoba bardzo x)
http://www.youtube.com/watch?v=xG8t... -
DresdentDoll
Hehe znam znam :) Hej a propo youtuba to nie macie takiego programu, co pozwala na sciaganie klipów własnie z youtuba... slyszałam ze jest cos takiego i moze ktos ma?? bo jak tak to bede mogła sobie sciagac wszystkie filmiki co chce :)
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
u mie w grę wchodzi tylko śpiewanie razem z nim. jak kulturalny człek :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a wiecie co ja napisałam wczoraj mejla do stodoły z prośbą o sprowadzenie ich do polski ^^ !! ciekawe czy odpiszą :P -
teddy picker