Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kurczę, czytam te wpisy i tak troche głupio napisać.. heh.. ja tam of course kocham rhcp, nirvankę, p!atd, green day'a itede, ale lubię też deep house'a, electro i r'n'b.. no co, przy tym się świetnie tańczy:P
  • DresdentDoll

>Ala MCR napisała:
    >No, wiec u mnie to tak :
    >1.My chemical romance
    >2.Kelly
    >3.Fall Out Boys
    >

Jaka Kelly ?? Kelly Clarkson?? BO jeżeli tak to miło mi Cie poznać, i choć powinnam Cię nienawidziec to jednak szanuje... A jak inna Kelly to chociaz Powiedz jaka (no bo ja głupia znam kilka i nie wiem o ktora kaman)
  • Anonim

oprócz panic! to fall out boy, 30 seconds to mars, the calling, blink 182, green day, NDK, niektóre piosenki bullet for my valentine, RHCP ... kogoś pominęłam?
  • Krychu

!Arctic Monkeys!
    po prostu!
  • Sandey

Fall out Boy, Yellowcard, Slipknot, My chemical Romance, Paramore, The Dresden Dolls, H.I.M., Muse, A.F.I., 30 seconds to Mars, Billy Talent i jeszcze się tego znajdzie, ale to głównie te najukochańsze ^^
  • Anonim

Billy Talent, Happysad, Farben Lehre, System Of A Down, Nirvana, Stare Dobre Małżeństwo, Bracia, The View, Horkyze Slize, Zabili Mi Żółwia, Lumpex '75, Red Hot Chilli Peppers :D http://www.lastfm.pl/user/paulina96... o. :D
  • Katie

Billy talent, good charlotte, 30 seconds to mars, red hot chilli pepers,
  • Anonim

oprocz panic!at the disco namiętnie placebo
  • Kivan

AFI, RHCP (ale te wcześniejsze, bez ostatnich 2 płyt) The Cure, dużo The Cure
  • endorphines

taaak... placebo, radiohead, nirvana, billy talent, My chemical romance, disturbed, coldplay... i wiele, wiele innych... hmmm...; )
  • Panna J.

Głównie Panic! ale tak pozatym to happysad, The Analogs, Kult, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, HIM, Coma.. i wiele innych których nie chce mi się wypisywac; )
  • siwa™

Też nie chce mi się wypisywac,ale głównie to P!ATD i Fall Out Boy,AFI i wiele innych
  • Anonim

Dużo dużo za dużo xD
  • Panna J.

Nom muzyka muzyka całe życie; )
    Zespoły jak juz mówiłam mogłabym wymieniac bez końca; D
  • Anonim

Ja też xD codziennie coś nowego odkrywam xD
  • Panna J.

Nom a potem nie mogę się połapac co kto śpiewa itp.; D
  • Anonim

Też tak mam xD Czasem to łapie się zagłowe i myśle cholera czyj to kawałek xD a komputer pęka w szwach od muzyki xD
  • Panna J.

Nom mi sie ledwo co uruchamia tyle tego wszystkiego mam; D
    Potem gadam z kimś i ktos coś tam śpiewa, wiem że gdzies słyszałam ale za cholere nie moge sobie przypomniec co za tytułi wykonawca; P
  • Anonim

taa xD a potem całe szukanie znam ten ból; ) .
  • Panna J.

Nom potem sprawdzam wszytko z czasem okazuje się, że to słyszałam u siebie; D
    Wogle ja jestem zakrecona i zapominalska zbyt; )
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)