Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Perfect.

nie wiem. mnie nazwali "emo dziewczynką" przez mój av i nick pod nim. ale wiesz... my się nie znamy. One wiedzą lepiej czy jesteśmy emo; )

śmieszne...
  • DresdentDoll

hmm nie smieszne tylko tragiczne... tutaj, jak widac, nikt nie moze wyrazic opini, sugesti, zdania i swojego przemyslenia bo nie bedzie to ani dobrze, ani źle przyjęte... Aczkolwiek mysle ze po prostu niektorzy tacy sa - krytykuja, ale nie wiedza co krytykuja... W kazdym razie ja powiem krótko - widze ze grono o panic nie było dobrym pomyłem gdyz skupia ludzi nie potafiacych kulturalnie rozmawiac na jakikolwiek temat. Koniec kropka
  • Anonim

owszem, śmieszne.
    jeszcze śmieszniejsze jest nie-poczuwanie się do bycia emo i kłócenie się o to, kto kogo bardziej obraził. i te wszystkie gadki: "nic o mnie nie wiesz... nie oceniaj mnie".
    raaany.
    to tylko grono i powinno być Wam obojętne co sądzi o Was jakaś laska, której nigdy nie zobaczycie na oczy.

ale tak naprawdę śmieszne jest to, że wyzywacie się od emo, a przecież takiej subkultury nawet nie ma. to tylko rodzaj muzyki... serio nie rozumiem skąd się wzięła ta cała jazda na ten temat....
  • Perfect.

no nie dokładnie o to mi chodziło... :) Mi chodzi o to że śmieszne jest nazywanie ludzi "emo dziewczynkami". Jakby na siłę się chciało udowodnić że ta osoba jest sztuczna. co to ma tak w ogóle na celu?... Nie chcę żeby ze mnie robiono kogoś "takiego" więc wyjaśniłam :P
  • V E R O

EMOtional. EMOcjonalne.
    to raczej nie jest zwiazane z sztucznoscia.
  • DresdentDoll

A ja uważam, ze tak jak narodziła sie subkultura gotów i punków, tak tez istnieje w naszych czasach cos na WZÓR emo czy np. hip hopu... Tak dzieje sie z kazda muzyka... Ale to oczywiscie tylko moje zdanie, i jestem stuprocenytowo pewna ze zaraz bedzie "nie masZ racji" czy cos w tym stylu. wisi mi to. a nawet jesli tak napiszecie to powiem tak - przez moje 14 lat zycia bnyłam słodka landrynka albo chłopczyca... a teraz jestem Emo, bo staje sie offowa i, jak słusznie zauwazyła kolezanka nade mna, EMOcjonalna :) Koniec. mam to gdzies. kropka
  • Anonim

jak dla mnie, nie ma nic bardziej sztucznego niż emo.
    gorzej, jeśli dobrze rozumiem pojęcie "off" to chyba raczej się wyklucza z emo... najmodniejszym gatunkiem ostatnich miesięcy.
    to takie moje skromne zdanie.
  • Perfect.

>.mashmellow. napisała:
    >EMOtional. EMOcjonalne.
    >to raczej nie jest zwiazane z sztucznoscia.

chodzi mi o ironię zawartą w określeniu "emo dziewczynka"
  • DresdentDoll

Hmm ja wypowiem sie na ten temat juz ostatni raz i bedzie to sprostowanie - dla mnie słowo "offowy" nabrało juz dawno osobistego znaczenia i nie bede zwrac uwagi ze pownno sie je inaczej pojmowac, bo dla mnie to jest po prostu bycie soba :)

A teraz moze zmienmy temat, ok?? Moze zacznijmy pisac, kogo słuchamy poza panic??
  • V E R O

brawo.
    really, you're next best superstar :)
    ja poza patd slucham przede wszystkim FALL OUT BOY, all american rejects, the used, the academy is, 30 seconds to mars, senses fail itp.
  • Anonim

Placebo, Muse, Green Day, AFI, Lostprophets, RHCP i Nirvany :)
  • DresdentDoll

Ahh wreszcie ktos to zauwazył...

Ja poza panic (w kolejności takiej, jak w moim serduchu)
    1) Kelly (macie foty w galerii)
    2) fall Out Boys
    3) Jesse MC Cartney
    4) Bow wow
    5) All American Rejects
    6) Lovex
    7) My Chemical Romance
    8) Arctic Monkeys
    9) Danity Keane

a potem to jeszce Justin Timberlake, Ciara, Chritina, Ciara, Rihanna No ale najwazniejsze to te 8 ktore wymieniłam :)
  • ,

Pomijając PATD to przede wszystkim Nirvana oraz Metallica, SOAD, My chemical romance, Coma, FOB, Noir Desir, Oomph, WT... Mogę jeszcze wymieniać długo ale to w sumie najważniejsze.
  • Anonim

the killers, placebo, jimmy eat world, my chemical romance, alexisonfire, myslovitz, taking back sunday, saosin... mnóstwo innych, ale tych najczęściej, potem są poszczególne piosenki :)
  • Perfect.

może nowy temat?
  • Anonim

zdecydowanie Urie! od samego poczatku.
  • ula

podpisuje sie pod tym
    ma swietny glos i wyglad tez:P
  • Anonim

Urie!!!!!!!!!!!!! <3
  • portal.

pytanie! Urie!! :]
  • Anonim