Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥°•Mrs Bourne•°♥

• 11/01/2007 12:30
    ktory lepszy?brendon urie czy ryan ross??
  • magda

• 11/01/2007 13:55
    a pod jakim względem?
  • banana maniana

• 11/01/2007 14:09
    > a pod jakim względem?
    własnie pod jakim??

Obaj są boscy...maja swietny wokal, wygląd, no i ah i oh
  • ♥°•Mrs Bourne•°♥

• 11/01/2007 16:12
    Pod jakim wzgledem chcecie?ja sie pod zadnym nie moge zdecydowac:P
  • DresdentDoll

• 11/01/2007 16:30
    hmmm wiec tak
    Brendek ma genialny glos
    Ryan za to pisze swietne pod pewnym wzgledem teksty
    Brendek wyglada niesamowicie
    Ryan tez
    hmmm wiec nie poytafie powiedziec...
  • sylwia

• 11/01/2007 17:00
    obydwaj boscy.. ale jak tak sie zstanowić to chyba Brendon :P
  • ~~Karola~~

• 11/01/2007 18:13
    hmm oboje są świetni , ale jednak wole Brendona
  • ka.

• 11/01/2007 18:28
    odpowiedź jest prosta:
    Brendon
  • Perfect.

• 11/01/2007 18:43
    zaczynam szczerze wątpić w "fanów" na tym gronie :/
  • <3

• 11/01/2007 19:25
    temat z dupy
  • V E R O

• 11/01/2007 19:58
    no coz.
    temat...
    plytki i denny?
    tia.
    to chyba wlasciwe slowa.
    w kazdym razie brendon.
    wokal.
    mimika twarzy.
    wyglad.
    gesty.
    ogol.
    no napisalam i co?
    a wiem!
    nie moge sie doczekac jakie inni maja zdanie na ten temat.
    no chlopcy i dziewczynki...
    piszcie.
    nie moge sie doczekac.
    to takie ciekawe.
  • Perfect.

• 12/01/2007 11:50
    tak... i sprawdzmy koniecznie jakich mydelek uzywaja :|
  • Punky.Girl^^

• 12/01/2007 15:05
    Przecież to muzyka jest ważna, przesłania piosenek itp, a nie wygląd...

Qźwa... Mam wrażenie, jakby 'fanom' zależało na wyglądzie członków zespołu...
  • Nieokrzesany Majowy Wiatr

• 12/01/2007 21:35
    boski temat po prostu samo zycie <to taki żart sytuacyjny>
    LUUUUDZIE odbilo czy co????/ ile mozna zakładać tamatów <boski brendon> <cudowny ryan> <ładniejszy ryan czy brendek > łaaaa jak słodko aaa weźcie idźcie cos zjeść lepiej a nie takie bzydyury piszeta tu
  • maja

• 12/01/2007 21:54
    ej luz drogie "emo dziewczyny" :/ wiadomo ze chodzi o muzyke ale chyba mozna sobie przy tym popatrzec i sie pozachwycac nie? jestem dziewczyną i oglądając teledysk panica nie jestem w stanie ignorować tego jacy oni są piękni! poluzujcie kucyki serio
  • <3

• 12/01/2007 23:39
    'emo dziewczyny' rzeczywiscie bardzo nawiazuja do tego tematu
  • V E R O

• 13/01/2007 02:22
    ciiii.
    zaden EMOcjonalny czlowiek nie zachwyca sie wygladem.
    :P
    no przeciez to oczywiste.
    a ona broni swoich przekonan.
    widocznie emo dziewczyny to mocny argument.
    lubie poznawac moje kolejne oblicza.
    dziekuje i zycze powodzenia droga boginii grona, przydzielajaca nas do grup spolecznych.
  • ♥°•Mrs Bourne•°♥

• 13/01/2007 12:10
    jaaaaaaaaaaaaaa...po co od razu krytykujecie?i kto powiedzial ze ten temat MUSI byc o wygladzie. skad w Was tyle jadu dziewczynki? a poza tym niestety KAZDY czlowiek zwraca uwage na wyglad, wiec cieszmy sie ze nie dosc ze zajebista muze robia to jeszcze sa twarzowi:P
  • użytkownik skasowany

• 13/01/2007 12:20
    jak dla mnie to oni są mega brzydcy dlatego nie lubie ogladac ich na zdjeciach, cenie ich muzyke bo mi sie podoba i robia cos w miare nietypowego, wole ryana bo bardziej cenie ludzi za gre na gitarze niz za to jak spiewaja, koniec.
  • marmite

• 13/01/2007 17:37
    >hate myself napisała:
    >tak... i sprawdzmy koniecznie jakich mydelek uzywaja :|

a jaki szampon, ile dziewczyn, ulubiony gatunek papieru toaletowego...
  • DresdentDoll

• 13/01/2007 18:32
    Boshh nie zauwazyłyscie "emo dziewczynki" (jak ktos bardzo trafnie okresl;ił) ze to była IRONIA?? ludzie jak mozna tak powanie traktowac takie rzeczy??? W ogóle p9o co taka krytyka i, jak juz ktos tez wspomniał, jad w swoich komantarzach?? Luzujcie troche, bo wam z uszu bedzie dymic :P
  • użytkownik skasowany

• 13/01/2007 18:49
    buahaha dlaczego emo dziewczynki ? hahaha dlaczego ktos kto uwaza ze jakis zespol ktory gra dobra muzyke a nie gra emo ma byc od razy z przedrostkiem 'emo' ? : O tak pytam, bo mnie to rozbawiło : D
  • DresdentDoll

• 13/01/2007 18:56
    Hmm kolejna (moze byc i niuem iła) uwaga - to był CYTAT?? Znacie cos takiego jak ironia i cytat??? bo takimi komentarzami swiadczycie o sobie :/
  • użytkownik skasowany

• 13/01/2007 19:31
    wiem ze cytat ale dopisalas cos w stylu 'jak ktos bardzo trafnie okreslil' czyli zgadzasz sie z nim : ] nie poczulam sie jednak azeby to bylo skierowane do mnie, natomiast to teraz ze takimi komentarzami swiadczymi o sobie jak najbardziej i juz kompletnie nie rozumiem ocb : D
  • yh. ach. och!

• 13/01/2007 19:42
    ale Wy głupie problemy macie.
    to może nikt niech się nie odzywa, bo skoro macie się czepiać kazdego źle zinterpretowanego słowa, to jest to bez sensu.
    a co do tematu: dla niektórych może on być beznadziejny, a dla osoby, która go założyła może być potrzebny do szczęścia. Ot co- takie dopełnienie jej życia.
    A na temat wyglądu i muzyki wypowiedziałam się przy temacie o Brendonie, nie chce mi się powtarzać.
    (Boże ale ja pieprzę)
  • V E R O

• 13/01/2007 20:06
    przepraszam.
    nie wiedzialam ze emo dziewczynki mozna uzyc jako ironii.
    niezla sprawa.
    musze to wyprobowac.
    pozdrawiam eeee....
    "pinup girls?"
  • maja

• 13/01/2007 21:36
    "bogini grona" hehehhehe to do mnie było? hehe dobre serio! to było niezłe sama bym tak napisała jakby kltoś sie do mnie przypierdolił hehhee:D

a co do emo dziewczyn sory jeśli to kogoś uraziło ale akurat spojrzałam na trzy profile które ostro skrytykowały ten temat i naprawde... zobaczyłam EMO hehe sory EMO nie jest obraźliwe ja np uważam że styl emo jest fajny ALE np "hate myself" (POZDRAWIAM:*) troszeczkę może przesadza.. . w galeriach trampeksy super ale te żyletki i nazwa? nic do tego nie mam ja wiem to jest osobista sprawa co sie komu podoba ale naprawdę Twój profil pachnie EMO na kilometr i innej nazwy niewymyśliłam hehe

POZDRO WSZYSCY FANI (A RACZEJ FANKI HEHE) PANICA!!!!!!!1
  • marta.<3

• 13/01/2007 21:42
    Nie macie się o co kłucić? Poprostu jest taki, a nie inny temat i piszcie jeżeli macie coś do powiedzenia o nim, a nie tylko krytykujecie...
  • DresdentDoll

• 13/01/2007 22:08
    No i pronto całuje was syskie :) Wreszcie w krainie szczescia zapadnie szczescie :))
  • maja

• 13/01/2007 22:16
    Kłopoty w niebie zażegnane hehe; D
  • marmite

• 13/01/2007 22:21
    nieprawda, bo nadeszła era orków!
  • magda

• 13/01/2007 23:24
    ....
    wyrazem emo to ja sobie mogę podcierać... no, nie powiem co.

moim zdaniem, to obie strony powinny pójść na kompromis. powinien być jeden temat jacy to oni są wspaniali pod względem urody, a te, które zauważają głos czy teksty nie powinny tam wchodzić.

a tak poza tym, dziewczyny, wy się chyba uwielbiacie kłócić o takie bzdety :D
  • V E R O

• 13/01/2007 23:27
    era orkow?
    boze.
    zyletka+hate myself= emo girl?
    kiepski sposob myslenia.
  • banana maniana

• 14/01/2007 00:28
    czy ja wiem czy taki kiepski...moim zdaniem cała subkultura (która tak naprawde nie są...) EMO jest jakas wymyslona... moim zdaniem tylko muzyka...
  • maja

• 14/01/2007 00:39
    heh ok kłóćcie sie same bo mi sie juz nie chce HEHE czy to wszystko ma znaczenie? każdy ma swoje zdanie i ja nikomu nie wmuszam

dla mnie ta pani "hate myself" jest czy też probuje być emo a wy możecie uważać inaczej PZDR :*
  • Perfect.

• 15/01/2007 16:21
    >.mashmellow. napisała:
    >era orkow?
    >boze.
    >zyletka+hate myself= emo girl?
    >kiepski sposob myslenia.

czy to była jakaś aluzja? hehe... żeby nie było :) ja nie jestem ani emo ani nic z tych "MrOcHnYcH" klimatów dwunastolatek. avatar wczepiłam bo wydał mi się hm... ciekawy? no nie wiem, ale nie chcę żeby mnie postrzegano za jakąś nie wiadomo jaką pozerkowatą punk rockówę z prostego powodu - bo nią nie jestem! (ani pozerką ani punkówą)

Więc jeśli można, zejdźcie ze mnie.
  • Perfect.

• 15/01/2007 16:22
    >Maja napisała:
    >dla mnie ta pani "hate myself" jest czy też probuje
    >być emo a wy możecie uważać inaczej PZDR
    >:*

nie jestem ani nie próbuję :P nie mam nic wspólnego z tymi klimatami poza muzyką :]

I sorry za podwójny wpis :)

Pozdrawiam :D
  • yh. ach. och!

• 15/01/2007 16:23
    nie wchodziłam!
    ;]
  • Perfect.

• 15/01/2007 16:38
    miło :]
  • Nieokrzesany Majowy Wiatr

• 15/01/2007 20:44
    ela tak własciwie to oco wam chodzi z tym emo? ej soory ale jak ktoś cie o cos "czepia" tzn wygłasza swoją opinie która zaraz nie pasuje to musi być emo dziewczynką?? mozeci mi z łaski swojej wytłumaczyc bo nie rozumiem
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)