-
-
Anonim
Baś! a już myślałam, że to grono objęły emodzieci... ale uuufff, jeszcze tu jesteś! :) -
jestem. i czuwam. Baś nie śpi.
ale brakuje mi starych gronowiczów.
xD -
-
Anonim
>Baś napisała:
>a ja dzisiaj widziałam chłopaka, co miał oczy i usta jak
>Ryan xD
w jakimś tam człowieku zauważyłaś usta i oczy identyczne do tych części twarzy Ryana? podziwiam. -
Anonim
>madź napisała:
>Baś! a już myślałam, że to grono objęły emodzieci...
>ale uuufff, jeszcze tu jesteś! :)
o co chodzi z emo-dziećmi?; > -
Anonim
czasami lepiej przemilczeć... po co na nowo zaczynać kłótnię? dobrze, że Baś tu jest i już! :) -
-
Anonim
-
Anonim
boskie wcielenie on bardziej podoba mi sie od brandona ale zato ma niestety wyszy glos troche slabszy -
marta
>good is suck $ napisała:
>boskie wcielenie on bardziej podoba mi sie od brandona ale
>zato ma niestety wyszy glos troche slabszy
brEndon!! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ale on ma chyba taką barwę głosu..bden ma naturalną wibrację, to słychać jak śpiewa na żywo, wręcz jak drżenie, a ryan..ma czysty, zawsze trafiający w dźwięki głos.gdyby śpiewali w duecie byłby znakomity efekt, na zasadzie kontrastu, kumacie..
a wogóle to ryan nie cierpi swojego głosu i stwierdził, ze jego głos jest 'gówniany'
szczery:P -
-
Anonim
prawda slyszalam z jedyn z wywiadom mi sie jego glos tak srednio podoba ale reszta jest boska xo -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ale jesteś pewna...? Ja nic nie mówię, ale jeśli widziałaś tą fotkę gdzie Ryan i Brendon się liżą to na pewno jakiś fotomontaż... Brendon przecież miał jużdziewczynę... i chyba słyszano że Ryan też, ale tylko obiło mi się coś o uszy...
-
Anonim
nietety to prawda zreszta jestem pewna rayan tez mial dziewczyna i chyba nawet jeszcze ma no ale i tak jest slabobo on mi sie zajebiscie podoba moze brendonjest bi poprostu -
Anonim
czytałam że brendon zawsze do dziewczyn, ale ja już samia nie wiem... taka skołowana jestem... xD -
Anonim