Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Baś

niestety nie on xD
  • Anonim

Baś! a już myślałam, że to grono objęły emodzieci... ale uuufff, jeszcze tu jesteś! :)
  • Baś

jestem. i czuwam. Baś nie śpi.
    ale brakuje mi starych gronowiczów.

xD
  • Anonim

>Baś napisała:
    >a ja dzisiaj widziałam chłopaka, co miał oczy i usta jak
    >Ryan xD

w jakimś tam człowieku zauważyłaś usta i oczy identyczne do tych części twarzy Ryana? podziwiam.
  • Anonim

>madź napisała:
    >Baś! a już myślałam, że to grono objęły emodzieci...
    >ale uuufff, jeszcze tu jesteś! :)

o co chodzi z emo-dziećmi?; >
  • Anonim

czasami lepiej przemilczeć... po co na nowo zaczynać kłótnię? dobrze, że Baś tu jest i już! :)
  • Baś

aww, miło mi :D też się cieszę, że jesteś :D
  • Anonim

jestem. ale jak na razie dużo nie napisałam :P
  • Anonim

boskie wcielenie on bardziej podoba mi sie od brandona ale zato ma niestety wyszy glos troche slabszy
  • marta

>good is suck $ napisała:
    >boskie wcielenie on bardziej podoba mi sie od brandona ale
    >zato ma niestety wyszy glos troche slabszy

brEndon!!
  • Anonim

bez zlosci pomylki sie zdarzaj a a ja pisalam na szybcika
  • Anonim

szkoda że słabszy może mało ćwiczy albo cuś...
  • Anonim

ale on ma chyba taką barwę głosu..bden ma naturalną wibrację, to słychać jak śpiewa na żywo, wręcz jak drżenie, a ryan..ma czysty, zawsze trafiający w dźwięki głos.gdyby śpiewali w duecie byłby znakomity efekt, na zasadzie kontrastu, kumacie..
    a wogóle to ryan nie cierpi swojego głosu i stwierdził, ze jego głos jest 'gówniany'
    szczery:P
  • Anonim

prawda slyszalam z jedyn z wywiadom mi sie jego glos tak srednio podoba ale reszta jest boska xo
  • Anonim

mnie tam się podobają oba głosy, czyli B'dena i Ryana... ^^
  • Anonim

hym ja kocham RYANA ale niestety on jest geyem x(
  • Anonim

ale jesteś pewna...? Ja nic nie mówię, ale jeśli widziałaś tą fotkę gdzie Ryan i Brendon się liżą to na pewno jakiś fotomontaż... Brendon przecież miał jużdziewczynę... i chyba słyszano że Ryan też, ale tylko obiło mi się coś o uszy...
  • Anonim

nietety to prawda zreszta jestem pewna rayan tez mial dziewczyna i chyba nawet jeszcze ma no ale i tak jest slabobo on mi sie zajebiscie podoba moze brendonjest bi poprostu
  • Anonim

czytałam że brendon zawsze do dziewczyn, ale ja już samia nie wiem... taka skołowana jestem... xD
  • Anonim

hah powoli tez o ale no nie wiem co pisac hahahhaha x)
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)