-
Anonim
Co o nim sądzicie? Ja uważam, że pisze GENIALNE teksty piosenek.. naprawde super sa;) -
DresdentDoll
Hmm co do jego tekstow to moje zdanie jest podzielone
no bo tak - z jednej strony sa fantastyczne, takie zyciowe i maja przekaz i w ogole. ale z drugiej strony wole tekty, ktorych autorzy pisa o swoich doswiadczeniach zyciowych (tak jak moja koffana Kell) :) -
Anonim
no to przecież o nich pisał no moze nie w kazdej piosence ale np. utwór Camisado jest o jego ojcu alkocholiku ktory zreszta umarł. -
-
DresdentDoll
nie no jasne ale mowie ogolnikowo, no przeciez I Write Sins to napewno nie o nim, no nie?? zreszta przeciez nie chodzi mi o to ze sa złe, bo sa swietne, ale no znam osoby ktore pisza powiedzmy inaczej a tez genialnie :) -
Anonim
-
Perfect.
-
Anonim
-
DresdentDoll
kurcze dobre pytanie :) Tak jak w tym dowicpie to pewnie Blendamed :) Hehe czemu to nie bede gadac przypomnijcie sobie dowcip :) Wiecie ze dzieki wam troszki dojrzałam muzycznie?? -
Anonim
>hate myself napisała:
>a znacie może nazwę pasty do zębów której używa?
hahahahaha, idealny komentarz :) -
DresdentDoll
hmmm moze po prostu nas to ciekawi... bo ja teraz intensywnie nad tym mysle <LOL>; ) -
m.
taa ciekawe :D Ej, jestem ciekawa jakim szamponem włosy myje :D Kurcze, też będę musiała sobie wtedy taki sam jak on ma kupić xD lol -
m.
Ha! A ja nawet profil znalazłam Brendona na gronie. O! Taka jestem fajna xD. Oj chyba go zaprosze :D lol -
,
Mnie niezwykle fascynuje kwestia jak często obcina paznokcie u stóp... Przecież nieważne jak gra na gitarze i jakie pisze teksty nie? -
-
m.
-
Perfect.
to moze zalozcie grono "brendon jest sweeet" i tam dzielcie sie swoimi fantazjami na temat chlopakow... -
nie bardzo łapię tego wybuchu z pastą.
w sensie, że wiem o co chodzi, ale nie rozumiem po co i dlaczego.
no ale.
mi się teksty właśnie podobają, bo są inne. -
Anonim
http://www.youtube.com/watch?v=tlxX... dla jego fanów. a z ta pasta to chodzi o to ze wlasnie o nic nei chodzi;p -
Anonim
-
no nie. chodzi o coś. i to bardzo trafna uwaga tylko nie koniecznie w dobrym czasie spostrzeżona jakby.
wyszydzać śmieszna rzecz, ale żeby było jeszcze z czego. tutaj troche przedwcześnie zaczęto. -
,
Nie szydzimy z was... Doprowadzamy do porządku xD ja tez lubię wiedzieć sporo o moich ulubionych wykonawcach ale bez przesady... Kwestia "czy paznokieć na małym palcu u stopy Ryana rośnie do góry czy normalnie" nie spędza mi snu z powiek...