-
Panna J.
-
аngel.a
-
Anonim
Trzeba się dokładnie wsłuchać. Ja dopiero usłyszałam glos Brendona po 4 razie przesluchania:). -
-
A.
yo yo
a ja go slyszeee bo slysze glosyy wiec brandona tyz ale to niewiadomo czy to ójn bo to moze nie ón
kto wie
kto mi odpowie
niewiadomo
co ón gada??? -
Anonim
wydaje mi sie ze to jego glos jest to bardzo prawdo podobne podobno pit wypromowal ich dlaatego z sa switni i aj swoj styl moze dlatego tez slyszymy brandona glosik xp sama nie wiem -
Anonim
ja tam muszę se przesłuchać tą piosenkę... ale mi sie nie chce... :D A pete pewnie ich wypromował nie tylko, że maja inny styl i świetnie się prezentują :D Ale oczywiście za muzykę jaką mu przesłali... :D I za to ic Kooochaaaaam <3 <3 -
Dziewczyna Włóczykija
szczerze to słuchałam to milion razy i nigdy nic tam takiego nie zauważyłam........
moja znajoma jest maniaczką FOB i też uwielbia Panic! i ona też nic nie zauważyła, a słuch ma bardzo dobry^^ -
Anonim
wczoraj przesłuchałam dokładnie i w tym momencie 3:05 słyszałam tylko głos tego wokalisty z FOB... nie słyszałam B'dena... Jestem uczulona na głos Brendona wszędzie go rozpoznam, ale w This Ant... B'den nie śpiewa... -
Dziewczyna Włóczykija
poprosiłam też by tam moja koleżanka od Fob przesłuchała jeszcze raz ich poprzednia płytę, ale oprócz "7 minutes in heaven" Brendona nie ma.....
-
katha,rina
słuchałam tej piosenki wcześniej tysiące razy (no może trochę przesadzam) ale nie usłyszałam tam głosu Brendona :/ wokalista FOB ma po prostu podobny głos. -
Anonim
>Dziewczyna Włóczykija napisała:
>poprosiłam też by tam moja koleżanka od Fob
>przesłuchała jeszcze raz ich poprzednia płytę, ale
>oprócz "7 minutes in heaven" Brendona nie ma.....
>
>
O_o muszę posłuchać... :D -
katha,rina
-
Anonim
no słyszałam że razem nagrywali jakieś piosenki... ale nie wiedziałam jakie
-
-
Anonim
>.unforgiven. napisała:
>czy mi się wydaje, czy faktycznie w piosence "This
>ain't a scene" zespołu Fall Out Boy w niektórych
>momentach pojawia się głos Brendona?
>wsłuchajcie się w 03:05 teledysku:
>
> http://youtube.com/watch?v=mvPvcV44...
wracając do tematu- NIE, to nie był Brendon. Byłyby podziękowania albo jakaś wzmianka w opisie płyty(na tej karteczce-ksiązeczce w okładce; ))- sprawdziłam i niczego takiego nie było. Ale za to doczytałam się w niej, że w piosence Fall Out Boy "The Take Over, the Breaks Over" możemy usłyszeć gitarkę Ryana ^^- polecam, bo piosenka naprawde świetna; )
-
Cz.Asia.
słucham F.O.B i w tej, ani w sumie żanej piosence sie dosłyszałam sie głosu Brendona.;P wydaje mi sie, ze on i Pete(z F.O.B) maja bardzo podobne głosy. też mi sie tak na poczatku zdawało, no ale nie przypuszczam;p -
Dyda
ja tam nie słyszę Brendona, bo jak większość zauważyła oni mają bardzo podobne głosy.możliwe, że tam Brednon śpiewa ... :D -
Anonim
a w 7 minutes in heaven ? niby piosenka FOB ale mysle ze spiewa tam Brendon goscinnie z resztya na jedej stronce bylo napisane ze wokal Brendona le pewna nie jestem posluchajcie....
http://youtube.com/watch?v=fSa_Uz-2... -
Anonim
tak, to on.
a w 'sophomore...' gościnnie śpiewa william beckett z the academy is... -
Anonim
A propos gitary Ryana w "the take over.." to też to słyszałam xD chyba kiedyś na patdonline.com moja koleżanka zauważyła i mi powiedziała. :D
A co do his ain't a scene to nie wiem może ja głucha jestem ale nie mogę się tam dopatrzeć głosu Brendona niestety. -
Anonim
nie chodzi o to, ze śpiewa, tylko, że podobno tam występuje. na samym początku, gdy fob schodzi ze sceny, b ma przytulac jakas dziewczyne.