Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ewcia

jak Wam się podoba ?
    bo mi osobiście NIESAMOWICIE !
    piosenki w których on śpiewa są chyba najfajniejsze na płycie.
    nawet moja mama tak stwierdziła xD
  • melania

może być. w mad as rabbits mi się podoba jego głos.
  • lucky luke.

ja wole te wszystkie z live in denver.xD
  • Anonim

tak sobie.. w she had the world brzmi (przepraszam!) jak pedał
  • Magda

A mi się nie podoba zbytnio głos Ryana. Zwłaszcza w "Behind the sea"... Aczkolwiek w "Mad as rabbits" już lepiej brzmi i jakoś mogę słuchać ze spokojem. :D
  • MªЯt∀

>karo. napisała:
    >tak sobie.. w she had the world brzmi (przepraszam!) jak
    >pedał

hehe ja miałam skojarzenia podobne:P wogóle ze ma taki troche damsko-meski głos. (moja koleżanka, która nie zna Panic myslała ze to dziewczyna spiewa:P)
    wole go słuchać z nagrań live (np live in denver, czy ostatnie AOL sessions)
  • melania

kiedy słuchałam she had the world to miałam wyłączyć media playera w cholerę. takie było pierwsze wrażenie. ale potem się przyzwyczaiłam.
  • Anonim

a mi się podoba..oczywiscie do Brendzia sie nie umywa ale nie jest zły.
  • maryś...

mi totalnie nie podoba sie glos Ryana :/
  • micc

jest ciekawym urozmaiceniem; ]

a gdzie w takim razie te wszystkie fanki, kotre KONIECZNIE chcialy zeby Ryan spiewal wiecej, a najlepiej to w ogole za Brendona zeby spiewal?; )
  • Anonim

dla mnie ryan ma zbyt zwykły głos. niczym się niewyróżniający. ale tak jak napisała micc jest ciekawym urozmaiceniem.
  • Anonim

o miliard razy wole głos brendona.
    racja, w 'Mad as rabbits' ryro brzmi calkiem niezle, ale jego glos jest po prostu... zwykly. a brendona to nawet nie ma z nim co porownywac :p
  • maryś...

jak dla mnie to jego głos jest niezwykle nudny i nie pasuje do calego brzmienia zespolu
  • Magda

Aż mi lżej, jak czytam wasze wypowiedzi. Myślałam, że tylko ja NIE jestem miłośniczką głosu pana Rossa. :]
  • オラ

jak słuchałam po raz pierwszy Mad as Rabbits to myślałam że chłopaki sobie Beatlesa wypożyczyli do nagrania tego kawałka.....
    Ale ogólnie Ryanowi czasem udaje się nieźle zaśpiewać
  • Anonim

jakie 'udaje się nieźle zaśpiewać'?! on ma genialny głos! tylko, że Brendon jest histeryczny i do tego sie przyzwyczailiśmy słuchając A Fever.
  • Anonim

>micc napisała:

>a gdzie w takim razie te wszystkie fanki, kotre KONIECZNIE
    >chcialy zeby Ryan spiewal wiecej, a najlepiej to w ogole za
    >Brendona zeby spiewal?; )

jajajajajaja!!!!!! jestem;p
  • micc

a, to luzik, mamy przedstawicieli/ki wszystkich zgrupowan; p
  • Anonim

>martyna napisała:
    >jakie 'udaje się nieźle zaśpiewać'?! on ma genialny
    >głos! tylko, że Brendon jest histeryczny i do tego sie
    >przyzwyczailiśmy słuchając A Fever.

ja się z tobą nie zgodzę. w moim przypadku to nie jest przyzwyczajenie. według mnie, ryan nie ma rozpoznawalnego głosu, a brendon ma.
  • MªЯt∀

dla mnie głos Brendona coś w sobie ma, jest taki magnetyczny. Ryana głos jest poprostu zwyczajny.
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)