-
ewcia
jak Wam się podoba ?
bo mi osobiście NIESAMOWICIE !
piosenki w których on śpiewa są chyba najfajniejsze na płycie.
nawet moja mama tak stwierdziła xD -
melania
-
lucky luke.
-
-
Anonim
-
Magda
A mi się nie podoba zbytnio głos Ryana. Zwłaszcza w "Behind the sea"... Aczkolwiek w "Mad as rabbits" już lepiej brzmi i jakoś mogę słuchać ze spokojem. :D -
MªЯt∀
>karo. napisała:
>tak sobie.. w she had the world brzmi (przepraszam!) jak
>pedał
hehe ja miałam skojarzenia podobne:P wogóle ze ma taki troche damsko-meski głos. (moja koleżanka, która nie zna Panic myslała ze to dziewczyna spiewa:P)
wole go słuchać z nagrań live (np live in denver, czy ostatnie AOL sessions) -
melania
kiedy słuchałam she had the world to miałam wyłączyć media playera w cholerę. takie było pierwsze wrażenie. ale potem się przyzwyczaiłam. -
Anonim
a mi się podoba..oczywiscie do Brendzia sie nie umywa ale nie jest zły. -
maryś...
-
micc
jest ciekawym urozmaiceniem; ]
a gdzie w takim razie te wszystkie fanki, kotre KONIECZNIE chcialy zeby Ryan spiewal wiecej, a najlepiej to w ogole za Brendona zeby spiewal?; ) -
Anonim
dla mnie ryan ma zbyt zwykły głos. niczym się niewyróżniający. ale tak jak napisała micc jest ciekawym urozmaiceniem. -
Anonim
o miliard razy wole głos brendona.
racja, w 'Mad as rabbits' ryro brzmi calkiem niezle, ale jego glos jest po prostu... zwykly. a brendona to nawet nie ma z nim co porownywac :p -
maryś...
jak dla mnie to jego głos jest niezwykle nudny i nie pasuje do calego brzmienia zespolu -
-
Magda
Aż mi lżej, jak czytam wasze wypowiedzi. Myślałam, że tylko ja NIE jestem miłośniczką głosu pana Rossa. :] -
オラ
jak słuchałam po raz pierwszy Mad as Rabbits to myślałam że chłopaki sobie Beatlesa wypożyczyli do nagrania tego kawałka.....
Ale ogólnie Ryanowi czasem udaje się nieźle zaśpiewać -
Anonim
jakie 'udaje się nieźle zaśpiewać'?! on ma genialny głos! tylko, że Brendon jest histeryczny i do tego sie przyzwyczailiśmy słuchając A Fever. -
Anonim
>micc napisała:
>a gdzie w takim razie te wszystkie fanki, kotre KONIECZNIE
>chcialy zeby Ryan spiewal wiecej, a najlepiej to w ogole za
>Brendona zeby spiewal?; )
jajajajajaja!!!!!! jestem;p -
micc
-
Anonim
>martyna napisała:
>jakie 'udaje się nieźle zaśpiewać'?! on ma genialny
>głos! tylko, że Brendon jest histeryczny i do tego sie
>przyzwyczailiśmy słuchając A Fever.
ja się z tobą nie zgodzę. w moim przypadku to nie jest przyzwyczajenie. według mnie, ryan nie ma rozpoznawalnego głosu, a brendon ma. -
MªЯt∀
dla mnie głos Brendona coś w sobie ma, jest taki magnetyczny. Ryana głos jest poprostu zwyczajny.