-
オラ
-
オラ
-
Anonim
uhm. z moze po prostu film na youtube sie zacina co sprawia, ze chodzi wolniej i nie nadaza za dzwiekiem? nie raz tak mialam jak ogladalam rozne filmy na youtube. -
-
Hadrian
Jeśli to filmik z telefonu to nie jest to playback, czasem dźwięk nie pasuje do obrazu, wiem z własnego doświadczenia. -
Kivan
poza tym jest zaśpiewane tak że, nie możliwe jest żeby to był playback;) -
オラ
no nie sądze bo on czasem rusza tak ustami jakby rzeczywiście nie śpiewał... bo to opóźnienie byłoby spore!! -
oni nie spiewaja z playbacku. I zawsze to mozna uslyszec, co nie zmienia faktu, ze na sporej wiekszosci koncertow sa wspaniali :) szczegolnie z nowym materialem
-
micc
nie playback.
inaczej intonuje, przeciaga niektore nuty i spiewa nieco innym glosem niz na nagraniu (a przynajmniej z tego co da sie uslyszec)
przy takiej jakosci nagraniu nawet bym sie nie zastanawiala, czy playback, czy nie; ); p -
czasem też zespoły nagrywają materiał na koncert przed nim. playback nie zawsze znaczy materiał z płyty. taką oto sztuczką wydaje nam się, że śpiewaja na żywo.
-
オラ
-
Anonim
>.Baś napisała:
>czasem też zespoły nagrywają materiał na koncert przed
>nim. playback nie zawsze znaczy materiał z płyty. taką
>oto sztuczką wydaje nam się, że śpiewaja na żywo.
i niech nam się wydaje dalej. jak dla mnie mogą sobie śpiewać z playbacku bylebym tylko tego nie zauważyła. -
Hadrian
>micc napisała:
>przy takiej jakosci nagraniu nawet bym sie nie zastanawiala,
>czy playback, czy nie; ); p
To można by uznać za fatality. xD
Nie da się ocenić tego po tym filmiku, poza tym gdybym był na koncercie nie zwróciłbym na to uwagi.; ] -
オラ
ja zawsze zwracam doszłam do jednego: przeważnie gwiazdki pop śpiewają z playbacku.... -
-
Hadrian
>$Vierzba$ napisała:
>ja zawsze zwracam doszłam do jednego: przeważnie gwiazdki
>pop śpiewają z playbacku....
bo przeważnie nie potrafią śpiewać... -
オラ
-
MªЯt∀
dla mnie to nie jest playback, poprostu beznadziejne nagranie. Tak sie czasem dzieje. Widać po ruchu warg i porównaniu z tekstem, że opóźnienie wynosi z 8 sekund przez co wydaje sie ze to playback. Pozatym nie byli by tak durni jeśli by spiewali z playbacku zeby robic to tak nieudolnie. Widać ze jeszcze jest spiewany tekst a Bden sobie odchodzi od mikrofonu, przeciez publicznosc by to zauważyła. Jest to poprostu wina sprzętu nagrywającego, którym był pewnie telefo i tyle. -
Anonim
podpisuje sie obiema rekami pod tym co napisala CRASHI;)
a zreszta musza chyba miec bardzo duzo tych wersji koncertowych skoro brendon na kazdej spiewa inaczej. .;> :p