-
Anonim
Marilyn Manson (ble), a także wielu innych wykonawców przygotowało płytę z nową ścieżką muzyczną do animowanego filmu Tima Burtona z 1993 roku "Miasteczko Halloween".
Poza Marilynem Mansonem w realizacji projektu udział wzięli m.in. Fall Out Boy, Panic! At The Disco, Fiona Apple oraz She Wants Revenge. Artyści przygotowali nowe wersje numerów, oryginalnie wykonanych przez Danny'ego Elfmana.
Dwupłytowa edycja "Nightmare Before Christmas" trafi do sklepów 23 października.
ja sobie ściągne tylko P! i FOB piosenki ^^ -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
2803052; ) już masz xD
ale ja ich jeszcze nie mam xD jak znajde to Ci prześle; ) -
grinaa
-
Anonim
-
Anonim
A tu macie do mnie :
>>>>>>>>>>>>>8545560<<<<<<<<<< <<<
Miłego pisania zycze wam xP xD xP xD xP -
Paulina S
-
nicol
-
ania
>Son!ek napisała:
>A tu macie do mnie :
>
>
>
>Miłego pisania zycze wam xP xD xP xD xP
ooo ze mną się podzielisz jak już będziesz miała;D -
DeePIRATES !
-
Anonim
-
barbituranik
-
Anonim
ja chetnie bym tez film obejrzala, ale jestem zbyt leniwa by sie ruszyc do beverly hills -
Anonim
widziałam ten film, ale ze stara sciazka dzwiekowa. ale i tak jest super, szczególnie czołowa piosenka.; D -
Anonim
-
mi sie każdy soundtrack podoba. szczególnie Mansona i She Wants Revenge.
-
Anonim
The Nightmare Before Christmas jest super^^ oglądałam go kilkanaście razy, ale ze starą ścierzką dziwiękową, fajnie by było zobaczyć go z nową:D "this is halloween"- śwetna piosenka^^ -
barbituranik
http://www.youtube.com/watch?v=uJnN...
całość podłożona do fragmentu filmu
a, i normalnie w nowej wersji NBC nie będzie tych piosenek podłożonych, one mają być tylko na soundtracku dwupłytowym... przynajmniej tak wynika z informacji w necie